Reklāma
Bezmaksas sludinājumi
Bezmaksas sludinājumi internetā
+ 5 foto
eLOTS.Lv

Ērts un drošs savienojums izmantojot https protokolu, mobilo ierīču atbalsts.
Atjaunotā versija:

e-Pavārgrāmata


Sarunas
Krāsnī cepts zandarts ar sēnēm
j7: Jā, tas ir labs.
skatīt...

Maizes alus
j7: Vienkārši vārīti apiņi, garšai. Cik ilgi, tas jau no daudziem faktoriem atkarīgs..., bet kamēr apmierina stadija... :) It kā ļoti sakarīgs rezultāts.
skatīt...

Maizes alus
unaars: Diezgan neprecīza recepte!piem. apiņu novārījums-kā gatavot? un uzraudzēts raugs-kā un cik ilgi? cik ilgi jāraudzē viss kopā?
skatīt...

Krāsnī cepts zandarts ar sēnēm
andis: ljoti smeķīgi sanaca
skatīt...

Vārītu kartupeļu pankūkas
baibba23: super:)
skatīt...

Meklēšana

Teksts
Meklēšanas kritērijs
Meklēšanas kritērijs

Receptes ar: "sviesta"

rezultāti no 1 līdz 10

Kopā atrasti 12 gatavošanas paņēmieni:

Šķirot: Jaunākās | Populārākās | Apmeklētākās

Trauslā sviesta mīkla 4.43

Galvenokārt lieto cepamām kūkām, tortēm, pastētēm, kā arī sīkiem cepumiem, biskvītiem, tējas cepumiem utt. Uz mīklas dēļa izsija miltus , pieliek sāli, cukuru un pierīvē citrona mizu. Sagriž sviestu...Skatīt recepti

Trauslā sviesta mikla -1 4.39

Pagatavošana. Pagatavo tāpat, kā trauslo sviesta mīklu. Skatīt trauslo sviesta mīklu.

...Skatīt recepti

Trauslā sviesta mīkla - 2 4.12

Pagatavošana. Pagatavo tāpat, kā trauslo sviesta mīklu. Skatīt trauslo sviesta mīklu.

...Skatīt recepti

Kārtainā sviesta mīkla 3 4.28

Izsijā miltus uz mīlkas dēļa. No sviesta veido 1/2 cm biezu gabalu. Miltus ar ūdeni, pieliekot arī etiķi un olu, sastrādā cieta gludā mīklā. No mīklas veido apaļu...Skatīt recepti

Smilšu (sviesta) mīkla 4.09

Mīkstu taukvielu puto, pievieno pa daļām cukuru, olas, garšvielas. Saputotā masā iestrādā miltus.

Cepumiem , kurus veido veltnējot un izspiežot, miltus liek vairāk, bet , ja izspiežot ar cepumu turzu, -...Skatīt recepti

Kārtainā sviesta mīkla 2 4.00

Sviestu ar 1/4 miltu sastrādā plāksnē, atdzesē. No miltiem, ūdens , sāls, konjaka un olas dzeltenuma veido mīklu, noliek vēsumā. Atdzesēto mīklu izveltnē, vidū novieto sagatavoto sviesta plāksni, tai pāri...Skatīt recepti

Kārtainā sviesta mīkla 4.19

Izsijā miltus uz mīlkas dēļa. No sviesta veido 1/2 cm biezu gabalu. Miltus ar ūdeni, pieliekot arī etiķi un olu, sastrādā cieta gludā mīklā. No mīklas veido apaļu...Skatīt recepti

Desiņas sviesta mīklā 4.04

Gatavu sviesta mīklu izrullē , sagriež apmēram 2 pirkstu garos un apmēram 3 pirkstu platos gabaliņos. Desiņām novelk ādu uz katra mīklas gabaliņa uzliek desiņu, mīklu aizspiež cieti, liek uz...Skatīt recepti

Puķu kāposti sviesta mērcē 4.03

Puķu kāpostu galviņas sadala 4 daļās, rūpīgi notīra, patur 1 stundu sāls ūdenī, nelielā sāls ūdenī notvaiko mīkstas, izņem ar putu karoti uz trauka, sakārto tā, lai būtu veselas puķu...Skatīt recepti

Majonnes sviesta mērce 4.32

Sviestu sakuļ krējumā, pamazītiņām klāt piejauc jēlu olu dzeltenumu, kādās 10 min. visu labi samaisa un tad noliek mērci īsti aukstā vietā. Vēlāk, pastāvīgi un stipri kuļot, pa pilienam piejauc...Skatīt recepti

Meklēšana

Meklējumu vaicājumi:
biete , gaļas salāti , limonāde , šokolādes , marinēti gurki ,
Šodien vārda dienas svin:
Valgudis, Ralfs, Vitālijs



Noderēs
Kakao kokteilis
Pienu uzvāra. Sajauc kakao ar cukuru un pielej pienu visu vēlreiz uzkarsē, pievieno vaniļu, sakapātos riekstus, atdzesē. Pirms pasniegšanas pievieno
Notīrītus kāpostus sagriež smalkās strēmelēs un kratot sutina 1/2 stundas sviestā. Smalki sagrieztus zaļumus, burkānu un ķiploku iepriekš 1 stundu
Gaļu sagriež gabaliņos un taukvielās apcep brūnu. Liek katlā, pievieno karstu ūdeni, sāli. uzvāra, pievieno uz pusēm pārgrieztu sīpolu un
Puķkāpostus sadala rozītēs, sālsūdenī novāra gatavas un nosusina. Tad tās iepilda iesviestotā formā, aplej ar krējumu, ko attiecīgi iepiparo un
Baravikas nomazgā, notīra. Mazākās sēnītes var marinēt veselas, lielākās griež sev tīkamos gabaliņos. Sagatavotās sēnes liek katlā un aplej ar
Gaļas mīkstumu sagriež kubos (35-40gr. katrā), liek sautējamā katliņā sakarsētos taukos un apcep brūnus, pieliek tomātu biezeni un vēl dažas
Cepeti nomazgā, nocērt kāju, ierīvē ar sāli. Uz pannas izkausē sviestu, liek cepeti ar virsējo pusi uz apakšu krāsnī, kad

TOP 20 RECEPTES ŠODIEN

Jaunumi

Uzvārītam pienam pieliek sagrieztu baltmaizi, un sviestu, pēc tam, stipri kuļot, visu savāra biezu. Kad mīkla atdzisusi, piejauc jēlas olas,
Olu dzeltenumu saputo ar cukuru, piejauc berztu citrona mizu, izsijātus miltus un svaigu skābu krējumu, un beigās visu sajauc ar
Biskvītus ieliek pārmaiņus ar makaroniem cepamā bļodā, ko iepriekš iesviesto. Olu dzeltenumu sakuļ ar cukuru, tad sakarsē baltu vai sarkanu
Baltmaizei noņem garozu, aplej ar iecukurotu melnu kafiju, sa­šķaida putrā, sajauc ar karstu sviestu, kad biezenis atdzisis, piejauc olu dzeltenumu
Biskvītus apslaka ar stipru vīnu, ar daļu biskvītu, tos liekot stā­vus blakus vienu otram, apliek formas iekšējo apmali, bet pārējos

Populārakie

Mimoza no tunča
Novāra kartupeļus ar mizu, burkānus un olas. Visu nomizo un rīvē uz smalkās rīves, katru produktu savā traukā. Olas baltumu
Siļķe kažokā
Novāra, līdz top mīksts kartupeļus, burkānus un bietes, visu nomizo un sarīvē uz vidējās rīves kārtu no dārzeņiem atsevišķā traukā.
Kabaču ikri.
Kabačus un burkānus nomazgā un nomizo, kabacim iztīra sēklas(ja tādas ir), tad sarīvē. Kabačiem lielā rīve, burkāniem vidējā. Sīpolu nomizo un
Tomāti savā sulā (bez pasterizēšanas)
Šai receptē neizmanto kā parasti veselus tomātus, bet gabaliņos grieztus. Ņem gatavus tomātus, noskalo aukstā ūdenī, liek bļodā un pārlej ar
Kabaču ikri ziemai.
Visus dārzeņus rūpīgi nomazgā, notīra un sagriež mazos gabaliņos. Jaunus kabačus var netīrīt no mizas un sēklām.  Sīpolus griež smalki. Burkānus,

Produktu masa

TOP Sadaļas

INFO