Reklāma
Bezmaksas sludinājumi
Bezmaksas sludinājumi internetā
+ 5 foto
eLOTS.Lv

Ērts un drošs savienojums izmantojot https protokolu, mobilo ierīču atbalsts.
Atjaunotā versija:

e-Pavārgrāmata


Sarunas
Krāsnī cepts zandarts ar sēnēm
j7: Jā, tas ir labs.
skatīt...

Maizes alus
j7: Vienkārši vārīti apiņi, garšai. Cik ilgi, tas jau no daudziem faktoriem atkarīgs..., bet kamēr apmierina stadija... :) It kā ļoti sakarīgs rezultāts.
skatīt...

Maizes alus
unaars: Diezgan neprecīza recepte!piem. apiņu novārījums-kā gatavot? un uzraudzēts raugs-kā un cik ilgi? cik ilgi jāraudzē viss kopā?
skatīt...

Krāsnī cepts zandarts ar sēnēm
andis: ljoti smeķīgi sanaca
skatīt...

Vārītu kartupeļu pankūkas
baibba23: super:)
skatīt...

Meklēšana

Teksts
Meklēšanas kritērijs
Meklēšanas kritērijs

Receptes ar: "skābēšana"

rezultāti no 1 līdz 10

Kopā atrasti 14 gatavošanas paņēmieni:

Šķirot: Jaunākās | Populārākās | Apmeklētākās

Gurķu skābēšana mazā traukā 4.25

Dezinficētā 3 litru burkā ieliek nomazgātus sagrieztus garšaugus, notīrītu ķiploku. Saliek stāvus nomazgātus, uz sieta nosusinātus nelielus svaigus gurķus un pārlej ar verdošu sālsūdeni. Burkas noslēdz ar konservējamiem plastmasas vāciņiem....Skatīt recepti

Tomātu skābēšana 4.19

Skābēšanai noderīgi tādi tomāti, kas beiguši augt un zaudējuši zaļo krāsu, kļuvuši bāli sārti vai sārti. Nav ieteicams skābēt pilnīgi sarkanus ienākušos tomātus. Saimnieciskāk tomātus ieskābēt rudenī, kad tie vairs...Skatīt recepti

Galda biešu skābēšana 4.15

Skābētās bietes ir veselīgas un laba piedeva daudziem ēdieniem. No skābētām bietēm var ātri un ērti pagatavot dažādas zupas un salātus. Sevišķi bietes ieteicams skābēt laukos. Bietes no citiem dārzeņiem...Skatīt recepti

Pupiņu skābēšana 4.07

Pupiņu skābēšanai lieto krūmu pupiņu nenobriedušās pākstis. Nobriedušas pākstis, kas satur daudz kokšķiedras, skābēšanai vairs nav derīgas. Pupiņas satur daudz olbaltumvielu, tāpēc tās lēni ieskābst. Pupiņas skābē mazos traukos.
Jaunas,...Skatīt recepti

Kāļu skābēšana 4.09

Kāļi ir ļoti vērtīgs dārzenis, it sevišķi tās šķirnes, kurām nav sīvās garšas.

Kāļi satur daudz C vitamīna (23,4—49,5 mg%), nedaudz Bi, B2 un PP vitamīna. Pie tam kāļos C vitamīns...Skatīt recepti

Patiosonu skābēšana 4.00

Pārauguši patisoni skābēšanai neder. Vislabākie augļi 4-6 cm diametra, kad sēkliņas ir tikko aizmetušās un paši augļi saldi, sulīgi un trausli. Patisonu raža jānovāc ļoti uzmanīgi, jo to...Skatīt recepti

Kabaču skābēšana 4.14

Skābēšanai izvēlās līdz 10 cm garus augļus. Pārauguši kabači maz noderīgi konservēšanai.

Skābē tāpat kā gurķus. Skābējot mazos traukos, var sagriezt 3-4 cm biezās šķēlēs, lai labāk aizpildītu trauka tilpumu.
Pārlej...Skatīt recepti

Brūkleņu skābēšana 4.12

Skābēšanai lieto skaistas, lielas, gatavas ogas.

Brūklenes pārlasa, noskalo aukstā ūdenī, notecina uz sieta, ievieto piemērotā traukā (2—3 litru stikla burkā) un pārlej ar atdzesētu šķidrumu. Pārliešanai ūdeni kopā ar garšvielām...Skatīt recepti

Fizāļu skābēšana 4.28

Fizāļu augļi ir līdzīgi tomātiem. Augļi nogatavojas speciālā čaulā - maisiņā. Pēc garšas fizāļi ir maigāki nekā tomāti. Kad fizāļi nogatavojas, tos izloba no apvalka (zaļām lapām). Pēc formas...Skatīt recepti

Plūmju skābēšana 4.00

Plūmes skābē līdzīgi kā ābolus. Skābēt var visas plūmju šķirnes. Skābē vēl pacietus augļus. Plūmes nomazgā un sakārto dezinficētās stikla burkās, cieši sakrata un pārlej ar sagatavotu atdzesētu cukurūdeni. Tālāk...Skatīt recepti

Meklēšana

Meklējumu vaicājumi:
bruklenu , aknu , želeja , Griķu biezputra , makaroni ,
Šodien vārda dienas svin:
Loreta, Dzidra, Gunita, Dzidris



Noderēs
Svaigus lāčpurnus sutina ar kantainos gaba liņos sagrieztu speķi un šalotēm, tumē ar speķa mērci un uzpilda uz olu plates.
Saknes pēc notīrīšanas sagriež kubiņos vai šķēlītēs
Gatavās meža rožu ogas atbrīvo no kātiņa, ziedu biķerīša un aukstā ūdenī nomazgā. Notīrītās ogas pārgriež gareniskā virzienā un izņem
No asakām atbrīvotus zivs gabaliņus sajauc ar sīki sagrieztiem āboliem, bumbieriem, apelsīniem vai šo augļu konserviem, pārlej ar majonēzes, tomātu
1 l ūdens uzvāra ar sāli, cukuru, sviestu un garšvielām. Rupjos putraimus piemaisa klāt sausā veidā, smalkos iepriekš iemīca kā
Purava balto daļu sīki sakapā un kopā ar atšķaidītu uz pusi etiķi karsē, pievieno olu dzeltenumus, trauku ievieto karsta ūdens
Ķirbi noloba, izņem mīkstās daļas, sagriež gabaliņos un savāra ar 1 l ūdens biezā putrā, kuru tad vēlreiz uzvāra ar

TOP 20 RECEPTES ŠODIEN

Jaunumi

Uzvārītam pienam pieliek sagrieztu baltmaizi, un sviestu, pēc tam, stipri kuļot, visu savāra biezu. Kad mīkla atdzisusi, piejauc jēlas olas,
Olu dzeltenumu saputo ar cukuru, piejauc berztu citrona mizu, izsijātus miltus un svaigu skābu krējumu, un beigās visu sajauc ar
Biskvītus ieliek pārmaiņus ar makaroniem cepamā bļodā, ko iepriekš iesviesto. Olu dzeltenumu sakuļ ar cukuru, tad sakarsē baltu vai sarkanu
Baltmaizei noņem garozu, aplej ar iecukurotu melnu kafiju, sa­šķaida putrā, sajauc ar karstu sviestu, kad biezenis atdzisis, piejauc olu dzeltenumu
Biskvītus apslaka ar stipru vīnu, ar daļu biskvītu, tos liekot stā­vus blakus vienu otram, apliek formas iekšējo apmali, bet pārējos

Populārakie

Mimoza no tunča
Novāra kartupeļus ar mizu, burkānus un olas. Visu nomizo un rīvē uz smalkās rīves, katru produktu savā traukā. Olas baltumu
Siļķe kažokā
Novāra, līdz top mīksts kartupeļus, burkānus un bietes, visu nomizo un sarīvē uz vidējās rīves kārtu no dārzeņiem atsevišķā traukā.
Kabaču ikri.
Kabačus un burkānus nomazgā un nomizo, kabacim iztīra sēklas(ja tādas ir), tad sarīvē. Kabačiem lielā rīve, burkāniem vidējā. Sīpolu nomizo un
Tomāti savā sulā (bez pasterizēšanas)
Šai receptē neizmanto kā parasti veselus tomātus, bet gabaliņos grieztus. Ņem gatavus tomātus, noskalo aukstā ūdenī, liek bļodā un pārlej ar
Kabaču ikri ziemai.
Visus dārzeņus rūpīgi nomazgā, notīra un sagriež mazos gabaliņos. Jaunus kabačus var netīrīt no mizas un sēklām.  Sīpolus griež smalki. Burkānus,

Produktu masa

TOP Sadaļas

INFO