Reklāma
Bezmaksas sludinājumi
Bezmaksas sludinājumi internetā
+ 5 foto
eLOTS.Lv

Ērts un drošs savienojums izmantojot https protokolu, mobilo ierīču atbalsts.
Atjaunotā versija:

e-Pavārgrāmata


Sarunas
Krāsnī cepts zandarts ar sēnēm
j7: Jā, tas ir labs.
skatīt...

Maizes alus
j7: Vienkārši vārīti apiņi, garšai. Cik ilgi, tas jau no daudziem faktoriem atkarīgs..., bet kamēr apmierina stadija... :) It kā ļoti sakarīgs rezultāts.
skatīt...

Maizes alus
unaars: Diezgan neprecīza recepte!piem. apiņu novārījums-kā gatavot? un uzraudzēts raugs-kā un cik ilgi? cik ilgi jāraudzē viss kopā?
skatīt...

Krāsnī cepts zandarts ar sēnēm
andis: ljoti smeķīgi sanaca
skatīt...

Vārītu kartupeļu pankūkas
baibba23: super:)
skatīt...

Meklēšana

Teksts
Meklēšanas kritērijs
Meklēšanas kritērijs

Pēc tāda pieprasijuma nekas netika atrasts

Līdzīgi meklējumi :
sēņu salāti ziemai - 1 rezultāti
seņu salāti ziemai - 1 rezultāti
sēņu mērce - 4 rezultāti
seņu mērce - 4 rezultāti
sēņu zupa - 4 rezultāti
sēnes - 2 rezultāti
sēņu zupa - 4 rezultāti
senu - 13 rezultāti
senu marinesana - 1 rezultāti
senu salisana - 1 rezultāti
senu salati - 6 rezultāti
sēņu buljons - 1 rezultāti
Sēnes ar smadzenēm - 1 rezultāti
Sēņū pulveris - ziemai - 1 rezultāti
Sēņu mērce ar speķi - 1 rezultāti

Meklēšana

Meklējumu vaicājumi:
makaroni , gulašs , seņu mērce , plānās pankūkas , uzpūtenis ,
Šodien vārda dienas svin:
Armanda, Armands



Noderēs
Nieres pārgriež gareniskiuz pusēm, liek etiķa ūdenī (1 l ūdens, 2 ēdamkarotes etiķa) un mērcē aptuveni 25 minūtes. Tad noskalo,
1 l alus, 1 citrona miziņa, 4 ēdamkarotes cukura. Alu ar cukuru un citrona miziņu uzkarsē, pilda glāzēs. Gatavojot groku ar
Kartupeļus nomazgā, pārlej ar verdošu ūdeni un lēni vāra pusmīkstus (10 minūtes). Ūdeni nokāš, kartupeļus nomizo, nogriež vāciņu nolīdzina pamatni,
Burkānus notīra, sagriež ripiņās, liek katliņā, zivju buljonu, pieliek sviestu un sautē pusmīkstus. Tad pievieno svaigos zirņus, virsū uzliek notīrītus,
Sagatavotu, gabalos sagrieztu zuti izsutina gatavu ar garšvielām uzvārītā alū. Var ari ņemt uz pusēm alu ar ūdeni. Zuša
Blanšētus, salmiņos sagrieztus sīpolus pievieno salmiņos sagrieztai paprikai un daiviņās sagrieztiem tomātiem, pārkaisa ar sasmalcinātām dillēm un samaisa ar eļļas
Izvara melnu kafiju, nolej no biezumiem un atdzesē. Pasniedz koktēiļa glāzēs pievienojot vaniļas vai plombira saldējumu, pārkaisa ar sarīvētu šokolādi.

TOP 20 RECEPTES ŠODIEN

Jaunumi

Uzvārītam pienam pieliek sagrieztu baltmaizi, un sviestu, pēc tam, stipri kuļot, visu savāra biezu. Kad mīkla atdzisusi, piejauc jēlas olas,
Olu dzeltenumu saputo ar cukuru, piejauc berztu citrona mizu, izsijātus miltus un svaigu skābu krējumu, un beigās visu sajauc ar
Biskvītus ieliek pārmaiņus ar makaroniem cepamā bļodā, ko iepriekš iesviesto. Olu dzeltenumu sakuļ ar cukuru, tad sakarsē baltu vai sarkanu
Baltmaizei noņem garozu, aplej ar iecukurotu melnu kafiju, sa­šķaida putrā, sajauc ar karstu sviestu, kad biezenis atdzisis, piejauc olu dzeltenumu
Biskvītus apslaka ar stipru vīnu, ar daļu biskvītu, tos liekot stā­vus blakus vienu otram, apliek formas iekšējo apmali, bet pārējos

Populārakie

Mimoza no tunča
Novāra kartupeļus ar mizu, burkānus un olas. Visu nomizo un rīvē uz smalkās rīves, katru produktu savā traukā. Olas baltumu
Siļķe kažokā
Novāra, līdz top mīksts kartupeļus, burkānus un bietes, visu nomizo un sarīvē uz vidējās rīves kārtu no dārzeņiem atsevišķā traukā.
Kabaču ikri.
Kabačus un burkānus nomazgā un nomizo, kabacim iztīra sēklas(ja tādas ir), tad sarīvē. Kabačiem lielā rīve, burkāniem vidējā. Sīpolu nomizo un
Tomāti savā sulā (bez pasterizēšanas)
Šai receptē neizmanto kā parasti veselus tomātus, bet gabaliņos grieztus. Ņem gatavus tomātus, noskalo aukstā ūdenī, liek bļodā un pārlej ar
Kabaču ikri ziemai.
Visus dārzeņus rūpīgi nomazgā, notīra un sagriež mazos gabaliņos. Jaunus kabačus var netīrīt no mizas un sēklām.  Sīpolus griež smalki. Burkānus,

Produktu masa

TOP Sadaļas

INFO