Reklāma
Bezmaksas sludinājumi
Bezmaksas sludinājumi internetā
+ 5 foto
eLOTS.Lv

Ērts un drošs savienojums izmantojot https protokolu, mobilo ierīču atbalsts.
Atjaunotā versija:

e-Pavārgrāmata


Sarunas
Krāsnī cepts zandarts ar sēnēm
j7: Jā, tas ir labs.
skatīt...

Maizes alus
j7: Vienkārši vārīti apiņi, garšai. Cik ilgi, tas jau no daudziem faktoriem atkarīgs..., bet kamēr apmierina stadija... :) It kā ļoti sakarīgs rezultāts.
skatīt...

Maizes alus
unaars: Diezgan neprecīza recepte!piem. apiņu novārījums-kā gatavot? un uzraudzēts raugs-kā un cik ilgi? cik ilgi jāraudzē viss kopā?
skatīt...

Krāsnī cepts zandarts ar sēnēm
andis: ljoti smeķīgi sanaca
skatīt...

Vārītu kartupeļu pankūkas
baibba23: super:)
skatīt...

Meklēšana

Teksts
Meklēšanas kritērijs
Meklēšanas kritērijs

Receptes ar: "sautējums"

rezultāti no 1 līdz 10

Kopā atrasti 26 gatavošanas paņēmieni:

Šķirot: Jaunākās | Populārākās | Apmeklētākās

Subproduktu sautējums 4.12

Labi nomazgātu sirdi un notīrītu mēli ievieto katlā kopā ar sīpolu, burkānu un seleriju, pārlej ar verdošu ūdeni un vāra uz nelielas liesmas. Kad mēle mīksta, to izņem, ieliek aukstā...Skatīt recepti

Liellopa gaļas un sīpolu sautējums 4.05

Gaļas mīkstumu sagriež šķēlēs, izdauza, pārkaisa sāli un sakarsētos taukos apcep brūnas. Tad liek katliņā kārtām ar ripiņās sagrieztiem sīpoliem, pārlej pannas atvārījumu un sautē. Kad gaļa mīksta, pievieno izkarsētus,...Skatīt recepti

Liellopa gaļas un kartupeļu sautējums 4.28

Gaļas mīkstumu sagriež kubos (35-40gr. katrā), liek sautējamā katliņā sakarsētos taukos un apcep brūnus, pieliek tomātu biezeni un vēl dažas minūtes cep. Tad pārlej ūdeni, lai gaļa tikko segta, un...Skatīt recepti

Liellopa gaļas un dārzeņu sautējums 4.27

Liellopa gaļas mīkstuma sagriež šķērsām muskuļu šķiedrām šķēlēs, izdauza, un tās savukārt sagriež iegarenos gabaliņos. Sagrieztos gaļas gabaliņus liek uz pannas sakarsētos taukos un apcep brūnus. Tad pārliek katliņā, pārlej...Skatīt recepti

Teļa gaļas un burkānu sautējums 4.24

Gaļu sagriež gabaliņos, liek uz pannas sakarsētos taukos un apcep. Tad saliek katliņā, pārlej pannas atvārījumu, pievieno garšsaknes, sāli un sautē. Kad gaļa brīdi sautējusies, tad pievieno garenos gabaliņos sagrieztus...Skatīt recepti

Jēra gaļas un kāļu sautējums 4.00

Gaļu sadala porciju gabalos, cep uz pannas sakarsētos taukos, liek katliņā, pārlej ar pannas atvārījumu, pievieno sagrieztus sīpolus, tomātu biezeni un sautē. Tad pievieno gabaliņos sagrieztus kāļus, ķimenes un sautē,...Skatīt recepti

Jēra gaļas un kāpostu sautējums 4.33

Gatavo kā jēra gaļas un kāļu sautējumu, kur kāļu vietā liek kāpostus: Gaļu sadala porciju gabalos, ceo uz pannas sakarsētos taukos, liek katliņā, pārlej ar pannas atvārījumu, pievieno sagrieztus sīpolus,...Skatīt recepti

Jēra gaļas un rīsu sautējums 4.00

Gaļas mīkstumu no ciskas vai muguras gabala sagriež kubveida gabaliņos un sakarsētos taukos apcep, tad liek sautējamā katliņā, pievieno sāli, sarkanos piparus, salmiņos sagrieztus, apceptus sīpolus, burkānus, tomātu biezeni. Pēc...Skatīt recepti

Cūkas gaļas un plūmju sautējums 4.15

Cūkas gaļas mīkstumu sagriez gabaliņos (50g.), liek uz pannas sakarsētos taukos un strauji apcep brūnus. Tad gaļai pievieno sagrieztus sipolus, tos apcep, pieliek tomātu biezeni un vēl dažas minūtes cep....Skatīt recepti

Cūkas gaļas, kartupeļu un sēņu sautējums 4.19

Gabaliņos sagrieztu cūkas gaļu (dūmotu vai sālītu) kopā ar sasmalcinātiem puraviem, sēnēm apcep, pieliek sāli, pārlej ūdeni vai buljonu un sautē. Kad gaļa pusmīksta, pievieno gabaliņos sagrieztus kartupeļus un sautē,...Skatīt recepti

Meklēšana

Meklējumu vaicājumi:
gulašs , bietes , tomāt , Gaļas Salāti , sēņu mērce ,
Šodien vārda dienas svin:
Armanda, Armands



Noderēs
Gatavo kā jēra gaļas un kāļu sautējumu, kur kāļu vietā liek kāpostus: Gaļu sadala porciju gabalos, ceo uz pannas sakarsētos
Ar sviestu izsmērētā formā liek vienu kārtu reņģu vai brētliņu, kam novilkta āda un izlasītas asakas, uzliek mazas sviesta piciņas,
Kāpostus sagriež sīkos salmiņos. Dārzeņus un ābolus sarīvē skaidiņās katru atsevišķi un liek lēzenā salātu traukā kārtām katru kārtu pārkaisot
Gurnu atdala no kaula, noņem plēves, sagriež šķēlēs, izdauza abas puses, apkaisa ar sāli, iemērc miltos, sakultā olā. rīvmaizē, karstos
Izmanto labas kvalitātes jaunas baravikas. Sēnes rūpīgi notīra, nomazgā un nogriež kātus apmēram 2 cm no cepurītes. Mazo sēņu cepurītes
Rīsus izvāra pienā mīkstus. Kad tie atdzisuši, pieliek sviesta, sāli, piparus un olas (pa vienai). Visu krietni samīca, šā biezeņa
Bumbierus nomazgā, nomizo, kātiņu nokasa, nogriež īsāku. Mazos bumbierus atstāj veselus, lielākos sagriež gareniski uz pusēm. Uz pusēm pārgriež arī

TOP 20 RECEPTES ŠODIEN

Jaunumi

Uzvārītam pienam pieliek sagrieztu baltmaizi, un sviestu, pēc tam, stipri kuļot, visu savāra biezu. Kad mīkla atdzisusi, piejauc jēlas olas,
Olu dzeltenumu saputo ar cukuru, piejauc berztu citrona mizu, izsijātus miltus un svaigu skābu krējumu, un beigās visu sajauc ar
Biskvītus ieliek pārmaiņus ar makaroniem cepamā bļodā, ko iepriekš iesviesto. Olu dzeltenumu sakuļ ar cukuru, tad sakarsē baltu vai sarkanu
Baltmaizei noņem garozu, aplej ar iecukurotu melnu kafiju, sa­šķaida putrā, sajauc ar karstu sviestu, kad biezenis atdzisis, piejauc olu dzeltenumu
Biskvītus apslaka ar stipru vīnu, ar daļu biskvītu, tos liekot stā­vus blakus vienu otram, apliek formas iekšējo apmali, bet pārējos

Populārakie

Mimoza no tunča
Novāra kartupeļus ar mizu, burkānus un olas. Visu nomizo un rīvē uz smalkās rīves, katru produktu savā traukā. Olas baltumu
Siļķe kažokā
Novāra, līdz top mīksts kartupeļus, burkānus un bietes, visu nomizo un sarīvē uz vidējās rīves kārtu no dārzeņiem atsevišķā traukā.
Kabaču ikri.
Kabačus un burkānus nomazgā un nomizo, kabacim iztīra sēklas(ja tādas ir), tad sarīvē. Kabačiem lielā rīve, burkāniem vidējā. Sīpolu nomizo un
Tomāti savā sulā (bez pasterizēšanas)
Šai receptē neizmanto kā parasti veselus tomātus, bet gabaliņos grieztus. Ņem gatavus tomātus, noskalo aukstā ūdenī, liek bļodā un pārlej ar
Kabaču ikri ziemai.
Visus dārzeņus rūpīgi nomazgā, notīra un sagriež mazos gabaliņos. Jaunus kabačus var netīrīt no mizas un sēklām.  Sīpolus griež smalki. Burkānus,

Produktu masa

TOP Sadaļas

INFO