Reklāma
Bezmaksas sludinājumi
Bezmaksas sludinājumi internetā
+ 5 foto
eLOTS.Lv

Ērts un drošs savienojums izmantojot https protokolu, mobilo ierīču atbalsts.
Atjaunotā versija:

e-Pavārgrāmata


Sarunas
Krāsnī cepts zandarts ar sēnēm
j7: Jā, tas ir labs.
skatīt...

Maizes alus
j7: Vienkārši vārīti apiņi, garšai. Cik ilgi, tas jau no daudziem faktoriem atkarīgs..., bet kamēr apmierina stadija... :) It kā ļoti sakarīgs rezultāts.
skatīt...

Maizes alus
unaars: Diezgan neprecīza recepte!piem. apiņu novārījums-kā gatavot? un uzraudzēts raugs-kā un cik ilgi? cik ilgi jāraudzē viss kopā?
skatīt...

Krāsnī cepts zandarts ar sēnēm
andis: ljoti smeķīgi sanaca
skatīt...

Vārītu kartupeļu pankūkas
baibba23: super:)
skatīt...

Meklēšana

Teksts
Meklēšanas kritērijs
Meklēšanas kritērijs

Receptes ar: "sacepums ar"

rezultāti no 1 līdz 10

Kopā atrasti 6 gatavošanas paņēmieni:

Šķirot: Jaunākās | Populārākās | Apmeklētākās

Reņģu sacepums ar olām 4.33

Ar sviestu izsmērētā formā liek vienu kārtu reņģu vai brētliņu, kam novilkta āda un izlasītas asakas, uzliek mazas sviesta piciņas, 2 ēdamkarotes skāba krējuma, iesit olas, vienu otrai blakus, pārkaisa...Skatīt recepti

Kartupeļu sacepums ar siļķi 4.05

Sīpolu sasmalcina, sacep taukvielās. Ugunsdrošā stikla veidni ietauko un izkaisa ar rīvmaizi. Pusi kartupeļu sagriež šķēlēs, pusi izberž caur sietu, tiem pieliek 5 olu dzeltenumus, izkausētu sviestu, ar dakšiņu masā...Skatīt recepti

Kartupeļu sacepums ar kāpostu «cepurīti» 4.32

Sviestu saputo ar olu dzeltenumiem, pievieno garš vielas, kartupeļu masu un miltus. Saputo olu baltumus, iecilā sagatavotajā masā, masu liek ietaukotās, ar rīvmaizi izkaisītās porciju veidnēs, pārliek ar sieru samaisītus...Skatīt recepti

Skaidās rīvētu kartupeļu sacepums ar sieru 4.35

Notīrītus kartupeļus sarīvē rupjās skaidās, samaisa ar sieru, sāli, pipariem, sasmalcinātiem zaļumiem, liek ietaukotā veidnē, pārlej ar buljonu, pārliek taukvielu piciņas un cep cepeškrāsnī.

...Skatīt recepti

Rīvētu kartupeļu sacepums ar biezpienu 4.14

Kartupeļu masai nespiež sulu, pielej izkausētu karstu sviestu, izmaisa. pieliek olu dzeltenumus, cukuru, biezpienu. garšvielas. Saputo olu baltumus, pievieno sagatavotajai masai. Ar taukvielām izziestā un ar rīvmaizi izkaisītā veidnē liek...Skatīt recepti

Kartupeļu sacepums ar spinātiem 4.20

Kartupeļus novāra ar visu mizu, atdzisušus nomizo un sagriež apmēram centimetru biezās šķēlēs. Spinātus nomazgā, sakapā, izsautē sviestā ar kapātu sīpolu, un klāt pieliek pēc garšas majorānu un sāli. Tad...Skatīt recepti

Meklēšana

Meklējumu vaicājumi:
biezputra , Skabenu , biezpiena , griķu , risu ,
Šodien vārda dienas svin:
Armanda, Armands



Noderēs
Vispirms tesmeni vāra ūdenī 2-3 stundas. Pēc tam sagriež šķēlēs, pārkaisa sāli, piparus, iemērc sakultā olā, tad apviļā rīvmaizē un
Kartupeļus nomizo, pārkaisa sāli, pipariem, apviļā miltos, sakultā olā, rīvmaizē. Cepešpannā sakarsē taukvielas, uzliek sagatavotos kartupeļus un sakarsētā krāsnī cep
Sieru un sautētu šķiņķi sagriež gabaliņos, pievieno sasmalcinātas cieti vārītas olas un sajauc ar mārrutku mērci. Rotā ar puravu ripiņām
Pagatavo kartupeļu biezeni tam pielej svaigu burkānu, tomātu vai biešu sulu. Sulas daudzums biezenī atkarīgs no sulas koncentrācijas un vēlamās
Sagrieztas pākšu pupiņas novāra līz tās paliek mīkstas, bet selerijas Izvāra pastingras. Pagatavo mērci: sīpolus sagriež ripiņās, cep eļļā caurspīdīgi
Olas dzeltenumu saputo, pievieno sāli, pienu, sarīvētu siieru, samaisa un iecilā saputotu olas baltumu. Liek ar sviestu izziestā veidnē un
Ūdeni uzvāra ar cukuru un vircēm, pieliek klāt vīnā vai ūdenī iejauktus kartupeļmiltus, uzvāra, pielej klāt uzsildītu vīnu un vēlreiz

TOP 20 RECEPTES ŠODIEN

Jaunumi

Uzvārītam pienam pieliek sagrieztu baltmaizi, un sviestu, pēc tam, stipri kuļot, visu savāra biezu. Kad mīkla atdzisusi, piejauc jēlas olas,
Olu dzeltenumu saputo ar cukuru, piejauc berztu citrona mizu, izsijātus miltus un svaigu skābu krējumu, un beigās visu sajauc ar
Biskvītus ieliek pārmaiņus ar makaroniem cepamā bļodā, ko iepriekš iesviesto. Olu dzeltenumu sakuļ ar cukuru, tad sakarsē baltu vai sarkanu
Baltmaizei noņem garozu, aplej ar iecukurotu melnu kafiju, sa­šķaida putrā, sajauc ar karstu sviestu, kad biezenis atdzisis, piejauc olu dzeltenumu
Biskvītus apslaka ar stipru vīnu, ar daļu biskvītu, tos liekot stā­vus blakus vienu otram, apliek formas iekšējo apmali, bet pārējos

Populārakie

Mimoza no tunča
Novāra kartupeļus ar mizu, burkānus un olas. Visu nomizo un rīvē uz smalkās rīves, katru produktu savā traukā. Olas baltumu
Siļķe kažokā
Novāra, līdz top mīksts kartupeļus, burkānus un bietes, visu nomizo un sarīvē uz vidējās rīves kārtu no dārzeņiem atsevišķā traukā.
Kabaču ikri.
Kabačus un burkānus nomazgā un nomizo, kabacim iztīra sēklas(ja tādas ir), tad sarīvē. Kabačiem lielā rīve, burkāniem vidējā. Sīpolu nomizo un
Tomāti savā sulā (bez pasterizēšanas)
Šai receptē neizmanto kā parasti veselus tomātus, bet gabaliņos grieztus. Ņem gatavus tomātus, noskalo aukstā ūdenī, liek bļodā un pārlej ar
Kabaču ikri ziemai.
Visus dārzeņus rūpīgi nomazgā, notīra un sagriež mazos gabaliņos. Jaunus kabačus var netīrīt no mizas un sēklām.  Sīpolus griež smalki. Burkānus,

Produktu masa

TOP Sadaļas

INFO