Reklāma
Bezmaksas sludinājumi
Bezmaksas sludinājumi internetā
+ 5 foto
eLOTS.Lv

Ērts un drošs savienojums izmantojot https protokolu, mobilo ierīču atbalsts.
Atjaunotā versija:

e-Pavārgrāmata


Sarunas
Krāsnī cepts zandarts ar sēnēm
j7: Jā, tas ir labs.
skatīt...

Maizes alus
j7: Vienkārši vārīti apiņi, garšai. Cik ilgi, tas jau no daudziem faktoriem atkarīgs..., bet kamēr apmierina stadija... :) It kā ļoti sakarīgs rezultāts.
skatīt...

Maizes alus
unaars: Diezgan neprecīza recepte!piem. apiņu novārījums-kā gatavot? un uzraudzēts raugs-kā un cik ilgi? cik ilgi jāraudzē viss kopā?
skatīt...

Krāsnī cepts zandarts ar sēnēm
andis: ljoti smeķīgi sanaca
skatīt...

Vārītu kartupeļu pankūkas
baibba23: super:)
skatīt...

Meklēšana

Teksts
Meklēšanas kritērijs
Meklēšanas kritērijs

Receptes ar: "sīpoli"

rezultāti no 1 līdz 10

Kopā atrasti 16 gatavošanas paņēmieni:

Šķirot: Jaunākās | Populārākās | Apmeklētākās

Brūnā mērce ar sīpoliem 4.23

Sīpolu ripiņas apcep, pārkaisa sāli, cukuru, pielej nedaudz etiķa un sautē līdz gatavas. Pievieno brūnajai mērcej un samaisa.

...Skatīt recepti

Krējuma mērce ar sīpoliem 4.29

Sīpolu ripiņas sviestā apcep un pievieno krējuma mērcei. Ja mērcei vēlas asāku garšu, tad pievieno piparus.


...Skatīt recepti

Piena mērce ar sīpoliem 4.19

Sīpolus sagriež ripiņās un sviestā apcep, pielej ūdeni vai buljonu, pieliek sāli un sautē. Kad sīpoli mīksti, tad tos pievieno piena mērcei un samaisa.

...Skatīt recepti

Antrekots ar sīpoliem 4.20

Liellopa mīkstumam sagriež 1,5-2 cm biezās šķēlēs, tās izdauza, pārkaisa sāli, piparus, izveido ovālas un sakarsētos taukos cep no abām pusēm brūnas un gatavas. Sīpolus sagriež ripiņās un sviestā cep,...Skatīt recepti

Pildīti sīpoli 4.10

Notīrītus sīpolus liek verdošā sāļā ūdenī un lēni vāra. Sīpoli nedrīkst izšķīst, zaudēt formu. Sīpolus ar putu karoti no ūdens izņem, atdzesē. Katram sīpolam nogriež «cepurīti», izdobj vidu. Pusi no...Skatīt recepti

Griķu biezputra ar sīpoliem 4.00

Vāra irdeno griķu biezputru, gatavai pievieno sasmalcinātus sīpolus, kas apcepti taukos vai kopā ar gabaliņos sagrieztu speķi, un apmaisa. Pasniedz ar rūgušpienu vai kefīru.

...Skatīt recepti

Siļķe ar sīpoliem 4.21

Nomērcētu siļķi notīra, atdala asakas. Siļķes filejas sakārto siļķu traukā vienu uz otra, sagriež šķērsām gabaliņos. Siļķei pārliek ripiņās sagrieztus sīpolus un pārlej ar etiķa un eļļas maisījumu. Grezno ar...Skatīt recepti

Kartupeļu sautējums ar sīpoliem un sēnēm 4.24

Kartupeļus notīra, sagriež gabaliņos. Sīpolu sagriež ripās, taukvielās sacep, tad pievieno kartupeļus, sēnes un maisot apcep. Visu pārlej ar buljonu, traukam uzliek vāku un sautē uz mazas liesmas vai cepeškrāsnī,...Skatīt recepti

Tomātu maizītes ar sīpoliem 4.04

Maizītēm uzliek virsū pa tomāta šķēlei, apkaisa ar smalki sakapātiem sīpoliem un pētersīļiem un garnē ar pipargurķīšiem vai gurķiem.

...Skatīt recepti

Sviestmaizītes ar sieru un sīpoliem 4.23

Maizītēm uzliek katrai pa siera šķēlei, ko garnē ar plānās šķēlītēs sagrieztiem un mazliet ar eļļu un citronsulu apslacītiem sīpoliem.

...Skatīt recepti

Meklēšana

Meklējumu vaicājumi:
Šokolādes , burkānu , Selerijas , sautējums , līdakas ,
Šodien vārda dienas svin:
Maigurs, Mārica, Māris



Noderēs
Sagatavotus zušus lēnām izvāra gatavus ar alu un garšvielām pagatavotā mērcē. Pasniedzot mērci, pieliek sviestu. Pasniedz ar sausiem kartupeļiem.
Teļa gurnu nomazgā, atdala, noņem plēves, muskuļainos gabalus sagriež pret šķiedrām glītās šķēlēs, izdauza, uzkaisa sāli, iemērc miltos, sakultā olā,
Sagatavo kartupeļu biezeni. Biezeni iespiež ar sviestu vai eļļu ietaukotās paplatās tasītēs vai pialās., vidū ar mazāka diametra stampiņu, glāzes
Pienu uzvāra ar cukuru un sāli, pievieno iejauktus kartupeļmiltus, un beigās mērci tumē ar olu dzeltenumu. Pienu vārot, var piedot
Maizes garozas vai šķēles cepeškrāsnī apgrauzdē brūnas, ieliek katlā, pārlej ar verdošu ūdeni, pieliek citronu vai apelsīnu miziņas, trauku noslēdz
Olas cieti novāra un izberž caur sietiņu līdz ar pienā izmērcētu maizi bez garozas. Biezeni kā Majonnes mērci sajauc ar
Gaļu sagriež gabaliņos, katlā sakarsētās taukvielās apcep brūnu, pieliek sāli, pielej šķidrumu un slēgtā traukā izsautē. Katlā vāra sagrieztus kartupeļus,

TOP 20 RECEPTES ŠODIEN

Jaunumi

Uzvārītam pienam pieliek sagrieztu baltmaizi, un sviestu, pēc tam, stipri kuļot, visu savāra biezu. Kad mīkla atdzisusi, piejauc jēlas olas,
Olu dzeltenumu saputo ar cukuru, piejauc berztu citrona mizu, izsijātus miltus un svaigu skābu krējumu, un beigās visu sajauc ar
Biskvītus ieliek pārmaiņus ar makaroniem cepamā bļodā, ko iepriekš iesviesto. Olu dzeltenumu sakuļ ar cukuru, tad sakarsē baltu vai sarkanu
Baltmaizei noņem garozu, aplej ar iecukurotu melnu kafiju, sa­šķaida putrā, sajauc ar karstu sviestu, kad biezenis atdzisis, piejauc olu dzeltenumu
Biskvītus apslaka ar stipru vīnu, ar daļu biskvītu, tos liekot stā­vus blakus vienu otram, apliek formas iekšējo apmali, bet pārējos

Populārakie

Mimoza no tunča
Novāra kartupeļus ar mizu, burkānus un olas. Visu nomizo un rīvē uz smalkās rīves, katru produktu savā traukā. Olas baltumu
Siļķe kažokā
Novāra, līdz top mīksts kartupeļus, burkānus un bietes, visu nomizo un sarīvē uz vidējās rīves kārtu no dārzeņiem atsevišķā traukā.
Kabaču ikri.
Kabačus un burkānus nomazgā un nomizo, kabacim iztīra sēklas(ja tādas ir), tad sarīvē. Kabačiem lielā rīve, burkāniem vidējā. Sīpolu nomizo un
Tomāti savā sulā (bez pasterizēšanas)
Šai receptē neizmanto kā parasti veselus tomātus, bet gabaliņos grieztus. Ņem gatavus tomātus, noskalo aukstā ūdenī, liek bļodā un pārlej ar
Kabaču ikri ziemai.
Visus dārzeņus rūpīgi nomazgā, notīra un sagriež mazos gabaliņos. Jaunus kabačus var netīrīt no mizas un sēklām.  Sīpolus griež smalki. Burkānus,

Produktu masa

TOP Sadaļas

INFO