Reklāma
Bezmaksas sludinājumi
Bezmaksas sludinājumi internetā
+ 5 foto
eLOTS.Lv

Ērts un drošs savienojums izmantojot https protokolu, mobilo ierīču atbalsts.
Atjaunotā versija:

e-Pavārgrāmata


Sarunas
Krāsnī cepts zandarts ar sēnēm
j7: Jā, tas ir labs.
skatīt...

Maizes alus
j7: Vienkārši vārīti apiņi, garšai. Cik ilgi, tas jau no daudziem faktoriem atkarīgs..., bet kamēr apmierina stadija... :) It kā ļoti sakarīgs rezultāts.
skatīt...

Maizes alus
unaars: Diezgan neprecīza recepte!piem. apiņu novārījums-kā gatavot? un uzraudzēts raugs-kā un cik ilgi? cik ilgi jāraudzē viss kopā?
skatīt...

Krāsnī cepts zandarts ar sēnēm
andis: ljoti smeķīgi sanaca
skatīt...

Vārītu kartupeļu pankūkas
baibba23: super:)
skatīt...

Meklēšana

Teksts
Meklēšanas kritērijs
Meklēšanas kritērijs

Receptes ar: "rutki"

rezultāti no 1 līdz 10

Kopā atrasti 7 gatavošanas paņēmieni:

Šķirot: Jaunākās | Populārākās | Apmeklētākās

Krējuma mērce ar mārrutkiem 4.19

Smalki sarīvētus mārrutkus sviestā nedaudz apcep, pievieno etiķi, sāli, cukuru un sautē apmēram 5 minūtes. Pēc tam pievieno krējuma mērcei un uzvāra.

...Skatīt recepti

Mārrutki ar krējumu 4.24

Sarīvētiem mārrutkiem pievieno skābu krējumu, sāli, cukuru un samaisa.
Lieto pie kartupeļu ēdieniem ar gaļas papildinājumu.

...Skatīt recepti

Maizītes ar bietēm un mārrutkiem 4.04

Bietes un mārrutkus noloba, smalki sagriež, labi samaisa ar piedevām, un ar biezeni apziež maizītes.

...Skatīt recepti

Saldēts putu krējums ar mārrutkiem 4.38

Krējumu sakuļ putās, sajauc ar sāli un ar berztiem mārrutkiem, sasaldē un tad izgāž no formas un pasniedz galdā pie aukstas zivs.

...Skatīt recepti

Gurķi ar mārutkiem 4.25

Gurķus nomazgā, nomizo atdala sēklas un sagriež strēmelēs. Mārrutku saknes nomizo un arī sagriež strēmelēs. visus minētos komponentus saber traukā atstājot suloties uz 24h. ik pa laiciņam pārmaisot. Pilda iepriekš...Skatīt recepti

Krējuma merce ar mārrutkiem 4.21

Krējumam pievieno galda mārrutkus, sāli, cukuru un iz maisa. Mērci pasniedz pie zivīm vai dārzeņiem....Skatīt recepti

Adžika ar mārrutkiem. 4.38

Tomātus applaucē ar verdosu ūdeni un atdzesē, tad nomizo. Attīrām marrutku sakni un sagriežam mazos gabaliņos. Nomazgājam piparus, iztīrām sēklas un griežam mazos gabaliņos. Visu izlaižam cauri gaļas maļamai...Skatīt recepti

Meklēšana

Meklējumu vaicājumi:
cepts , veltnīši , krējuma , biezeņi , zandarts ,
Šodien vārda dienas svin:
Maiga, Milija



Noderēs
No zivju galvām, asakām vāra buljonu, izkāš. Buljonā liek kubiņos sagrieztus burkānus un, kad tie gandrīz mīksti, pievieno kartupeļus, darza
Vēžus novāra, izloba gaļu, notīra burkānus, kāļus, sagriež četrstūrainos gabaliņos, novāra. Puķu kāpostus un zirnīšus - katrus atsevišķi novāra mīkstus.
Notīrītus kartupeļus sagriež stienīšos. Katlā ielej verdošu ūdeni 2-3 cm biezā slānī, liek sagrieztos kartupeļus, sāli, taukvielas, zaļumus. Katlu cieši
Kartupeļus sagriež šķēlītēs vai gabaliņos. Notīrītu sīpolu sagriež ripās un taukvielās sacep, tad pieliek zivis un kartupeļus un maisot vēl
Sagatavotus zušus lēnām izvāra gatavus ar alu un garšvielām pagatavotā mērcē. Pasniedzot mērci, pieliek sviestu. Pasniedz ar sausiem kartupeļiem.
Notīrītus ķirbjus sagriež šķēlēs un apcep. Taukvielās apcep arī gabaliņos sagrieztus kartupeļus un ripās sagrieztus sīpolus. Sagatavotos produktus liek sautējamā
Sviestu izkausē, klāt pieliek sīpolus un pa karotei iemaisa miltus. Kad sāk burbuļus mest, lēnām pielej šķidrumu, ko tad ievāra

TOP 20 RECEPTES ŠODIEN

Jaunumi

Uzvārītam pienam pieliek sagrieztu baltmaizi, un sviestu, pēc tam, stipri kuļot, visu savāra biezu. Kad mīkla atdzisusi, piejauc jēlas olas,
Olu dzeltenumu saputo ar cukuru, piejauc berztu citrona mizu, izsijātus miltus un svaigu skābu krējumu, un beigās visu sajauc ar
Biskvītus ieliek pārmaiņus ar makaroniem cepamā bļodā, ko iepriekš iesviesto. Olu dzeltenumu sakuļ ar cukuru, tad sakarsē baltu vai sarkanu
Baltmaizei noņem garozu, aplej ar iecukurotu melnu kafiju, sa­šķaida putrā, sajauc ar karstu sviestu, kad biezenis atdzisis, piejauc olu dzeltenumu
Biskvītus apslaka ar stipru vīnu, ar daļu biskvītu, tos liekot stā­vus blakus vienu otram, apliek formas iekšējo apmali, bet pārējos

Populārakie

Mimoza no tunča
Novāra kartupeļus ar mizu, burkānus un olas. Visu nomizo un rīvē uz smalkās rīves, katru produktu savā traukā. Olas baltumu
Siļķe kažokā
Novāra, līdz top mīksts kartupeļus, burkānus un bietes, visu nomizo un sarīvē uz vidējās rīves kārtu no dārzeņiem atsevišķā traukā.
Kabaču ikri.
Kabačus un burkānus nomazgā un nomizo, kabacim iztīra sēklas(ja tādas ir), tad sarīvē. Kabačiem lielā rīve, burkāniem vidējā. Sīpolu nomizo un
Tomāti savā sulā (bez pasterizēšanas)
Šai receptē neizmanto kā parasti veselus tomātus, bet gabaliņos grieztus. Ņem gatavus tomātus, noskalo aukstā ūdenī, liek bļodā un pārlej ar
Kabaču ikri ziemai.
Visus dārzeņus rūpīgi nomazgā, notīra un sagriež mazos gabaliņos. Jaunus kabačus var netīrīt no mizas un sēklām.  Sīpolus griež smalki. Burkānus,

Produktu masa

TOP Sadaļas

INFO