Reklāma
Bezmaksas sludinājumi
Bezmaksas sludinājumi internetā
+ 5 foto
eLOTS.Lv

Ērts un drošs savienojums izmantojot https protokolu, mobilo ierīču atbalsts.
Atjaunotā versija:

e-Pavārgrāmata


Sarunas
Krāsnī cepts zandarts ar sēnēm
j7: Jā, tas ir labs.
skatīt...

Maizes alus
j7: Vienkārši vārīti apiņi, garšai. Cik ilgi, tas jau no daudziem faktoriem atkarīgs..., bet kamēr apmierina stadija... :) It kā ļoti sakarīgs rezultāts.
skatīt...

Maizes alus
unaars: Diezgan neprecīza recepte!piem. apiņu novārījums-kā gatavot? un uzraudzēts raugs-kā un cik ilgi? cik ilgi jāraudzē viss kopā?
skatīt...

Krāsnī cepts zandarts ar sēnēm
andis: ljoti smeķīgi sanaca
skatīt...

Vārītu kartupeļu pankūkas
baibba23: super:)
skatīt...

Meklēšana

Teksts
Meklēšanas kritērijs
Meklēšanas kritērijs

Receptes ar: "puravi"

rezultāti no 1 līdz 10

Kopā atrasti 6 gatavošanas paņēmieni:

Šķirot: Jaunākās | Populārākās | Apmeklētākās

Kartupeļi ar puraviem un desām 4.10

Notīrītus kartupeļus sagriež strēmelēs, rūpīgi nomazgātus puravus posmos. Desas sagriež ripiņās. Kartupeļus un puravus sakarsētā taukvielā apcep, pielej verdošu buljonu vai ūdeni tā, lai produktus segtu. Ieliek desas, piparus, katlam...Skatīt recepti

Kartupeļu piena zupa ar puraviem 4.27

Notīrītus kartupeļus sagriež glītos gabaliņos, pārlej ar verdošu ūdeni, pievieno nedaudz sāls un vāra. Puravus rūpīgi nomazgā, sagriež ripiņās, sviestā apsautē, tad pievieno kartupeļiem un vāra. Mīkstiem kartupeļiem un puraviem...Skatīt recepti

Kartupeļu klimpas ar puraviem 4.22

Kartupeļu masai pievieno 1 sakultu olu. sāli, miltus, sarīvētu muskatriekstu. Uz miltaina dēļa mīklu izveltnē 0,5 cm biezā plāksnē. Plāksnei pārziež olu un samaltu žāvēto gaļu. Mīklu cieši saveltnē, izveidojot...Skatīt recepti

Ābolu salāti ar puraviem un aprikozēm 4.13

No citronu sulas, sāls, cukura un elļas pagatavo mērci. Nomazgātus nemizotus ābolus atbrīvo no seklotnes, sagriež plānās šķēlītēs un tūlīt ievieto traukā ar Pagatavotu mērci (lai āboli nekļūtu tumši). Rūpīgi...Skatīt recepti

Skābētu kāpostu salāti ar papriku un puraviem 4.26

Sarkanās paprikas pākstīm izņem sēklotni. Pākstis un puravus sagriež salmiņos un pievieno kāpostiem kopā ar sasmalcinātiem sīpolu lokiem un dillēm. Pārlej ar mērci un pasniedz pec 20 minūtēm.

...Skatīt recepti

Burkānu salāti ar selerijām un puraviem 4.10

Burkānus sarīvē uz rupjās rīves, ābolus un puravus sagriež garenos salmiņos, selerijas sakni sarīvē uz smalkas rīves. Pārlej ar garšaugu majonēzi, kurā iemaisa uzbriedinātās maltas ķimenes (1 tējkaroti), un samaisa....Skatīt recepti

Meklēšana

Meklējumu vaicājumi:
zirņu , senu , tomati , polu , sautējums ,
Šodien vārda dienas svin:
Armanda, Armands



Noderēs
Katliņā ieklāj smalkās šķēlēs sagrieztu speķi, tad iepilda vienu kārtu biezās šķēlēs sagrieztu kartupeļu, un virs tiem apmēram pirksta biezumā
Uzliek 1 l skābu kāpostu ar 4 l auksta ūdens un 1 kg taukas vērsa gaļas, pieliek sāli, sīpolu un
Nomērcētās un notīrītās siļķēs apsmerē ar planu sinepju kartiņu, ieliek mazu skāba gurķa šķēlīti un sarullē, aizspraužot ar krustnagliņām. Uzvāra
Nomizotus kartupeļus sagriež stienīšos vai šķēlītēs, tīrā drānā nosusina, liek pannā vai sautējamā katlā sakarsētās taukvielās un apmaisot cep, pievieno
10 nelieli, ar mizu novārīti kartupeļi, sāls, pipari, milti, 2 olas, taukviela, rīvmaize. Kartupeļus nomizo, pārkaisa ar sāli, pipariem, apviļā
Ar mizu vārītus kartupeļus notīra, vel siltus sagriež ripiņās un samaisa ar gabaliņos sagrieztu kupinātu lasi, pārlej ar eļļas un
Sagatavotas foreles viegli apkaisa ar sāli, pēc stundas noslauka, iemērc jēlā olā, apviļā miltos un berztā baltmaizē un taukos apcep

TOP 20 RECEPTES ŠODIEN

Jaunumi

Uzvārītam pienam pieliek sagrieztu baltmaizi, un sviestu, pēc tam, stipri kuļot, visu savāra biezu. Kad mīkla atdzisusi, piejauc jēlas olas,
Olu dzeltenumu saputo ar cukuru, piejauc berztu citrona mizu, izsijātus miltus un svaigu skābu krējumu, un beigās visu sajauc ar
Biskvītus ieliek pārmaiņus ar makaroniem cepamā bļodā, ko iepriekš iesviesto. Olu dzeltenumu sakuļ ar cukuru, tad sakarsē baltu vai sarkanu
Baltmaizei noņem garozu, aplej ar iecukurotu melnu kafiju, sa­šķaida putrā, sajauc ar karstu sviestu, kad biezenis atdzisis, piejauc olu dzeltenumu
Biskvītus apslaka ar stipru vīnu, ar daļu biskvītu, tos liekot stā­vus blakus vienu otram, apliek formas iekšējo apmali, bet pārējos

Populārakie

Mimoza no tunča
Novāra kartupeļus ar mizu, burkānus un olas. Visu nomizo un rīvē uz smalkās rīves, katru produktu savā traukā. Olas baltumu
Siļķe kažokā
Novāra, līdz top mīksts kartupeļus, burkānus un bietes, visu nomizo un sarīvē uz vidējās rīves kārtu no dārzeņiem atsevišķā traukā.
Kabaču ikri.
Kabačus un burkānus nomazgā un nomizo, kabacim iztīra sēklas(ja tādas ir), tad sarīvē. Kabačiem lielā rīve, burkāniem vidējā. Sīpolu nomizo un
Tomāti savā sulā (bez pasterizēšanas)
Šai receptē neizmanto kā parasti veselus tomātus, bet gabaliņos grieztus. Ņem gatavus tomātus, noskalo aukstā ūdenī, liek bļodā un pārlej ar
Kabaču ikri ziemai.
Visus dārzeņus rūpīgi nomazgā, notīra un sagriež mazos gabaliņos. Jaunus kabačus var netīrīt no mizas un sēklām.  Sīpolus griež smalki. Burkānus,

Produktu masa

TOP Sadaļas

INFO