Reklāma
Bezmaksas sludinājumi
Bezmaksas sludinājumi internetā
+ 5 foto
eLOTS.Lv

Ērts un drošs savienojums izmantojot https protokolu, mobilo ierīču atbalsts.
Atjaunotā versija:

e-Pavārgrāmata


Sarunas
Krāsnī cepts zandarts ar sēnēm
j7: Jā, tas ir labs.
skatīt...

Maizes alus
j7: Vienkārši vārīti apiņi, garšai. Cik ilgi, tas jau no daudziem faktoriem atkarīgs..., bet kamēr apmierina stadija... :) It kā ļoti sakarīgs rezultāts.
skatīt...

Maizes alus
unaars: Diezgan neprecīza recepte!piem. apiņu novārījums-kā gatavot? un uzraudzēts raugs-kā un cik ilgi? cik ilgi jāraudzē viss kopā?
skatīt...

Krāsnī cepts zandarts ar sēnēm
andis: ljoti smeķīgi sanaca
skatīt...

Vārītu kartupeļu pankūkas
baibba23: super:)
skatīt...

Meklēšana

Teksts
Meklēšanas kritērijs
Meklēšanas kritērijs

Receptes ar: "pudiņš"

rezultāti no 1 līdz 10

Kopā atrasti 47 gatavošanas paņēmieni:

Šķirot: Jaunākās | Populārākās | Apmeklētākās

Zemeņu pudiņš 4.05

Cukuru ar daļu vīna savāra sīrupā, tad pievieno zemeņu sulu, pārējo vīnu, atdzesē. Iemaisa rīvmaizi, olu dzeltenumus, sakapātus riekstus vai mandeles un beidzot saputotus olu baltumus, liek izziestā veidnē, sacep....Skatīt recepti

Sausiņu pudiņš 4.35

Sausiņus salauza un pārlej ar karstu pienu. Sviestu samaisa ar cukuru, olu dzeltenumiem, masā sastrādātiem izmērcētajiem sausiņiem. Olu baltumus sakuļ stingrās putās, pievienojot mazliet sāls un cukura. Masā iejauc nomazgātas,...Skatīt recepti

Putna gaļas pudiņš 4.22

Vārīta putna gaļu izmaļ kopā ar pienā izmērcētu baltmaizi, iemaisa olu dzeltenumus, garšvielas, pēdējos pievieno saputotus olu baltumus. Masu liek ietaukotā veidnē, to ievieto cepeškrāsnī vai karsta ūdens peldē, cep...Skatīt recepti

Meža putnu pudiņš 4.28

Irbes notīra, nosvilina, iztīra, nomazgā, sašuj kājas, apcep karstā sviestā, tvaiko mīkstas, pamazām pielejot nedaudz ūdens. Izgriež fileju, izmaļ 2 reizes caur mašīnu, pieliek sakultas olas, krējumu, sāli, izmaisa, liek...Skatīt recepti

Baraviku pudiņš 4.21

Baravikas nomazgā, notīra un sagriež šķēlītēs. Sīpolus sacep sviestā, pieliek baravikas, tvaiko katliņā. Pieliek krējumu, sāli, olu dzeltenumus, visu samaisa, liek ar sviestu izsmērētā formā. Virsu nolīdzina, pārkaisa ar rīvmaizi,...Skatīt recepti

Rīsu pudiņš ar vēžiem 4.19

Vēžus liek verdošā ūdenī, kam pieliktas dilles, ķimenes, sāls, uzliek vāku, vāra 15-20 min., gaļu izloba. Rīsus noskalo, beŗ verdošā pienā vai buljonā, vāra mīkstus. Sagatavotā formā liek vienu kārtu...Skatīt recepti

Vēžu pudiņš 4.26

Vēžus novāra, izloba gaļu, notīra burkānus, kāļus, sagriež četrstūrainos gabaliņos, novāra. Puķu kāpostus un zirnīšus - katrus atsevišķi novāra mīkstus. Izkausē vēžu sviestu, pieber miltus, maisot pielej buljonu, uzvāra, pieliek...Skatīt recepti

Siera pudiņš 4.20

Pienu ar sviestu un nedaudz sāls uzvāra, verdošā ieber izsijātus miltus, kuļ uz uguns, kamēr masa atlec no katliņa, atdzesē, maisot piesit pa vienam olu dzeltenumam, pieliek sarīvētu sieru, saputotu...Skatīt recepti

Jauno kartupeļu un burkānu saldais pudiņš 4.35

Sviestu saputo ar cukuru, pievienojot olu dzeltenumus. Ar mikseri sastrādātiem vai samaltiem kartupeļiem un burkāniem pievieno sviesta un olu masu, garšvielas. Olu baltumu saputo stingrās putās, iecilā sagatavotajā masā. Veidni...Skatīt recepti

Lašu pudiņš 4.27

Lasim izņem iekšas, nomazgā, pārgriež uz pusēm, izlasa asakas, sagriež gabaliņos, apsala. Olas sakul ar sāli, pielej skābu krējumu, ieliek laša gabaliņus, samaisa. Saliek ar sviestu izsmērētā formā, pa virsu...Skatīt recepti

Meklēšana

Meklējumu vaicājumi:
cepetis , Zirniši , siers , ar burkāniem , kāpostu salāti ,
Šodien vārda dienas svin:
Hermīne, Estere



Noderēs
Tomātu sulu salej katliņa un leni vāra. Visas dotās garšvielas iesien marles maisiņā (sīki sagrieztus ķiplokus, sarīvētu muskatriekstu).
Tomāti savā sulā (bez pasterizēšanas)
Šai receptē neizmanto kā parasti veselus tomātus, bet gabaliņos grieztus. Ņem gatavus tomātus, noskalo aukstā ūdenī, liek bļodā un pārlej ar
Gaļu sagriež gabaliņos un taukvielās apcep brūnu. Liek katlā, pievieno karstu ūdeni, sāli. uzvāra, pievieno uz pusēm pārgrieztu sīpolu un
Vidēji lielai kāpostu galviņai noņem abas virsējās lapas, pēc tam to mazsālītā ūdenī novāra mīkstas un uz sietiņa nosusina. Tad
Gaļas mīkstumu sadala šķēlēs, izdauza, sakarsētā taukvielā apcep brūnas. Ripās sagrieztus sīpolus taukvielā pasautē. Sautējamā katlā liek gaļu, sīpolus, pārlej
Verdošā ūdenī liek vārīties noskalotus putraimus. Kartupeļus netīra, sagriež glītos gabaliņos. Kad putraimi pusmīksti, zupā liek kartupeļus, pievieno sāli un
Veselas seleriju saknes apvāra tā lai nav pārāk mīkstas, mizo, griež kubiņos, pievieno sarīvētus ābolus un smalki grieztu sīpolu, visu

TOP 20 RECEPTES ŠODIEN

Jaunumi

Uzvārītam pienam pieliek sagrieztu baltmaizi, un sviestu, pēc tam, stipri kuļot, visu savāra biezu. Kad mīkla atdzisusi, piejauc jēlas olas,
Olu dzeltenumu saputo ar cukuru, piejauc berztu citrona mizu, izsijātus miltus un svaigu skābu krējumu, un beigās visu sajauc ar
Biskvītus ieliek pārmaiņus ar makaroniem cepamā bļodā, ko iepriekš iesviesto. Olu dzeltenumu sakuļ ar cukuru, tad sakarsē baltu vai sarkanu
Baltmaizei noņem garozu, aplej ar iecukurotu melnu kafiju, sa­šķaida putrā, sajauc ar karstu sviestu, kad biezenis atdzisis, piejauc olu dzeltenumu
Biskvītus apslaka ar stipru vīnu, ar daļu biskvītu, tos liekot stā­vus blakus vienu otram, apliek formas iekšējo apmali, bet pārējos

Populārakie

Mimoza no tunča
Novāra kartupeļus ar mizu, burkānus un olas. Visu nomizo un rīvē uz smalkās rīves, katru produktu savā traukā. Olas baltumu
Siļķe kažokā
Novāra, līdz top mīksts kartupeļus, burkānus un bietes, visu nomizo un sarīvē uz vidējās rīves kārtu no dārzeņiem atsevišķā traukā.
Kabaču ikri.
Kabačus un burkānus nomazgā un nomizo, kabacim iztīra sēklas(ja tādas ir), tad sarīvē. Kabačiem lielā rīve, burkāniem vidējā. Sīpolu nomizo un
Tomāti savā sulā (bez pasterizēšanas)
Šai receptē neizmanto kā parasti veselus tomātus, bet gabaliņos grieztus. Ņem gatavus tomātus, noskalo aukstā ūdenī, liek bļodā un pārlej ar
Kabaču ikri ziemai.
Visus dārzeņus rūpīgi nomazgā, notīra un sagriež mazos gabaliņos. Jaunus kabačus var netīrīt no mizas un sēklām.  Sīpolus griež smalki. Burkānus,

Produktu masa

TOP Sadaļas

INFO