Reklāma
Bezmaksas sludinājumi
Bezmaksas sludinājumi internetā
+ 5 foto
eLOTS.Lv

Ērts un drošs savienojums izmantojot https protokolu, mobilo ierīču atbalsts.
Atjaunotā versija:

e-Pavārgrāmata


Sarunas
Krāsnī cepts zandarts ar sēnēm
j7: Jā, tas ir labs.
skatīt...

Maizes alus
j7: Vienkārši vārīti apiņi, garšai. Cik ilgi, tas jau no daudziem faktoriem atkarīgs..., bet kamēr apmierina stadija... :) It kā ļoti sakarīgs rezultāts.
skatīt...

Maizes alus
unaars: Diezgan neprecīza recepte!piem. apiņu novārījums-kā gatavot? un uzraudzēts raugs-kā un cik ilgi? cik ilgi jāraudzē viss kopā?
skatīt...

Krāsnī cepts zandarts ar sēnēm
andis: ljoti smeķīgi sanaca
skatīt...

Vārītu kartupeļu pankūkas
baibba23: super:)
skatīt...

Meklēšana

Teksts
Meklēšanas kritērijs
Meklēšanas kritērijs

Receptes ar: "pastēte"

rezultāti no 1 līdz 10

Kopā atrasti 29 gatavošanas paņēmieni:

Šķirot: Jaunākās | Populārākās | Apmeklētākās

Zivju pastēte 4.04

Notīrītām zivīm (ja āda tumša, to novelk) atdala asakas un mīkstumu samal gaļas mašīna (2 reizes), pievieno izmērcētu baltmaizi, garšvielas, olas, krējumu, masu ar karoti labi sastrādā. Veidnīti izziež ar...Skatīt recepti

Skābu kāpostu pastēte 4.21

Kāpostiem pieliek sviestā satvaikotus sīpolus, sāli, krējumu, — liek formā vienu kārtu kāpostu, otru gaļas vai desiņu (desiņām novilkta āda, tās sagrieztas šķēlītēs) tā atkārto, kamēr forma pilna, virsū liek...Skatīt recepti

Aknu pastēte ar speķi 4.19

Aknām noņem plēvi un sagriež nelielos gabaliņos. Dūmotu speķi sagriež, liek katliņā un apcep. Tad pieliek aknas un apcep brūnas. Pēc tam pievieno nedaudz ūdens vai buljona, notīrītas garšsaknes, piparus,...Skatīt recepti

Medījumu pastēte 4.28

Medījumu sadala gabaliņos, liek katliņā sakarsētā sviestā un apcep brūnu. Tad pievieno nedaudz ūdens vai buljona, garšsaknes, sāli, lauru lapas, piparus, katliņu apsedz ar vāku un sautē. Kad gaļa mīksta,...Skatīt recepti

Smadzeņu pastēte 4.11

Smadzenes novāra ūdenī ar garšvielām, katliņā izkausē sviestu, pieliek sagrieztus sīpolus, smalki sakapātas smadzenes, skābu krējumu, sāli un satvaiko. Gatavu sviesta mīklu izrullē, ar apaļu formiņu izspiež ripiņas, saliek pa...Skatīt recepti

Siļķu pastēte 4.24

Siļķes nomērcē, notīra, sakapā, pieliek olu dzeltenumus, sakapātu sīpolu, pienā izmērcētu, nospiestu baltmaizi. Atdalītus olu baltumus, viegli izmaisa, masu liek ar sviestu smērētā formā, pārkaisa ar rīvmaizi, cep karstā krāsnī...Skatīt recepti

Laša pastēte 4.23

Lasi nozvīņo, izņem tam iekšas, izmazgā, sagriež 2 pirkstu platos gabaliņos, sakārto formā. Skābu krējumu, buljonu, kausētu sviestu, sarīvētu sieru, piparus un sāli - visu samaisa, pārlej. Lasim...Skatīt recepti

Mencas pastēte 4.12

Mencas notīra, iztīra iekšas, labi izmazgā, sagriež 1 - 2 pirkstu platos gabaliņos, sakārto formā. Skābu krējumu, buljonu, kausētu sviestu, sarīvētu sieru, piparus un sāli — visu samaisa, pārlej. ...Skatīt recepti

Līdakas pastēte 4.09

Līdaku notīra, iztīra iekšas, labi izmazgā, sagriež apmēram 2 pirkstu platos gabaliņos, sakārto formā, skābu krējumu, buljonu, kausētu sviestu, sarīvētu sieru, piparus un sāli - visu samaisa, pārlej....Skatīt recepti

Vistas pastēte 4.00

Vistu notīra, iztīra iekšas, izmazgā, izņem fileju, ieberž mazliet sāls un piparu, karstā sviestā uz pannas apcep vidēji brūnu, uzlej nedaudz ūdens, katliņā tvaiko mīkstu. Vistai noņem gaļu no kauliem,...Skatīt recepti

Meklēšana

Meklējumu vaicājumi:
menca , šķiņķis , kāpostu zupa , liellopu , putra ,
Šodien vārda dienas svin:
Loreta, Dzidra, Gunita, Dzidris



Noderēs
Brūkleņu sīrupu uzvāra ar sviestu, piejauc miltus un savāra visu gluži biezu. Olu dzeltenumu saputo ar cukuru, piekuļ atdzisušam brūkleņu
Cieti novārītām olām noloba caumalu, pārgriež gareniski uz pusēm, sakārto uz šķīvja un pārlej skābu krējumu, kam pievienotas sinepes, cukurs,
Tītaram nogriež kaklu, spārnus, kājas, rīkli, iztīra iekšas, kārtīgi nomazgā, sašuj kājas, ierīvē ar sāli. Sakarsē cepešpannu iesmērē ar sviestu,
Kartupeļus sagatavo kā iepriekšējā receptē. Pildījumam 1 olu sasmalcina, samaisa ar 1/2 glāzi majonēzes un 1/2 glāzi krējuma, pieliek zivis,
Buljonam atlej kādu lāsi nost, kurā aukstā iemaisa miltus, bet pārējo sakarsē ar sviestu, pēc tam klāt piejauc miltu iejavu
Mērcētas baltās pupiņas vāra buljonā kopā ar burkāniem, pētersīļiem, sīpoliem mīkstas. Tad vairākas reizes samaļ gaļas mašīnā, atšķada ar buljonu,
Ar receptē doto produktu daudzumu var piepildīt apmēram 0,5 I burku. Katliņi ielej ūdeni, liek noslaucītas tīras baraviku cepurītes, notīrītus

TOP 20 RECEPTES ŠODIEN

Jaunumi

Uzvārītam pienam pieliek sagrieztu baltmaizi, un sviestu, pēc tam, stipri kuļot, visu savāra biezu. Kad mīkla atdzisusi, piejauc jēlas olas,
Olu dzeltenumu saputo ar cukuru, piejauc berztu citrona mizu, izsijātus miltus un svaigu skābu krējumu, un beigās visu sajauc ar
Biskvītus ieliek pārmaiņus ar makaroniem cepamā bļodā, ko iepriekš iesviesto. Olu dzeltenumu sakuļ ar cukuru, tad sakarsē baltu vai sarkanu
Baltmaizei noņem garozu, aplej ar iecukurotu melnu kafiju, sa­šķaida putrā, sajauc ar karstu sviestu, kad biezenis atdzisis, piejauc olu dzeltenumu
Biskvītus apslaka ar stipru vīnu, ar daļu biskvītu, tos liekot stā­vus blakus vienu otram, apliek formas iekšējo apmali, bet pārējos

Populārakie

Mimoza no tunča
Novāra kartupeļus ar mizu, burkānus un olas. Visu nomizo un rīvē uz smalkās rīves, katru produktu savā traukā. Olas baltumu
Siļķe kažokā
Novāra, līdz top mīksts kartupeļus, burkānus un bietes, visu nomizo un sarīvē uz vidējās rīves kārtu no dārzeņiem atsevišķā traukā.
Kabaču ikri.
Kabačus un burkānus nomazgā un nomizo, kabacim iztīra sēklas(ja tādas ir), tad sarīvē. Kabačiem lielā rīve, burkāniem vidējā. Sīpolu nomizo un
Tomāti savā sulā (bez pasterizēšanas)
Šai receptē neizmanto kā parasti veselus tomātus, bet gabaliņos grieztus. Ņem gatavus tomātus, noskalo aukstā ūdenī, liek bļodā un pārlej ar
Kabaču ikri ziemai.
Visus dārzeņus rūpīgi nomazgā, notīra un sagriež mazos gabaliņos. Jaunus kabačus var netīrīt no mizas un sēklām.  Sīpolus griež smalki. Burkānus,

Produktu masa

TOP Sadaļas

INFO