Reklāma
Bezmaksas sludinājumi
Bezmaksas sludinājumi internetā
+ 5 foto
eLOTS.Lv

Ērts un drošs savienojums izmantojot https protokolu, mobilo ierīču atbalsts.
Atjaunotā versija:

e-Pavārgrāmata


Sarunas
Krāsnī cepts zandarts ar sēnēm
j7: Jā, tas ir labs.
skatīt...

Maizes alus
j7: Vienkārši vārīti apiņi, garšai. Cik ilgi, tas jau no daudziem faktoriem atkarīgs..., bet kamēr apmierina stadija... :) It kā ļoti sakarīgs rezultāts.
skatīt...

Maizes alus
unaars: Diezgan neprecīza recepte!piem. apiņu novārījums-kā gatavot? un uzraudzēts raugs-kā un cik ilgi? cik ilgi jāraudzē viss kopā?
skatīt...

Krāsnī cepts zandarts ar sēnēm
andis: ljoti smeķīgi sanaca
skatīt...

Vārītu kartupeļu pankūkas
baibba23: super:)
skatīt...

Meklēšana

Teksts
Meklēšanas kritērijs
Meklēšanas kritērijs

Receptes ar: "olu salāti"

rezultāti no 1 līdz 10

Kopā atrasti 14 gatavošanas paņēmieni:

Šķirot: Jaunākās | Populārākās | Apmeklētākās

Gurķu, tomātu un sīpolu salāti 4.06

Visus dārzeņus notīra un nomazgā aukstā ūdenī. Gurķus nomizo un sagriež plānās šķēlītēs, tāpat tomātus un sīpolus. Burkānus sarīvē uz sakņu rīves (skaidiņās). Sīpolus apcep eļļā caurspīdīgus, pievieno sarīvētus burkānus...Skatīt recepti

Burkānu un ābolu salāti 4.12

Sulīgus burkānus rūpīgi nomazgā, notīra, noskalo un sarīvē uz rupjas dārzeņu rīves skaidiņās. Labāk ņemt skābus ābolus, vislabāk Antonovkas šķirnes, tos nomazgā, nomizo un sarīvē uz rupjas rīves.

Mārrutku sakni...Skatīt recepti

Biešu un ābolu salāti. 4.18

Galda bietes novāra kā parasti ar visu mizu. Atdzesētas bietes nomizo un sagriež 1 cm lielos gabalos. Skābus ābolus nomazgā, Izgriež serdi, nomizo un sarīvē uz rupjās rīves. Notīra sīpolus...Skatīt recepti

Skābētu kāpostu un sīpolu salāti 4.00

Skābētiem kāpostiem pievieno sīki sasmalcinātus sīpolus vai sīpolu lociņus, etiķa un eļļas maisījumu vai 50 g skāba krējuma, samaisa un sakārto traukā.

Uzturvērtība: olbaltumvielas 2,5 g, taukvielas 14,1 g, ogļhidrāti 8,2...Skatīt recepti

Kartupeļu un sīpolu salāti 4.07

Kartupeļus nomazgā un ar mizu vāra mīkstus. Tad nomizo, atdzesē un sagriež šķēlītēs. Sagrieztiem kartupeļiem pievieno ripiņās sagrieztus sīpolus, etiķa un eļļas maisījumu, sasmalcinātus zaļumus un samaisa. Tad atstāj apmēram...Skatīt recepti

Tomātu un olu salāti 4.09

Tomātus sagriež šķēlītēs. Olas sagriež ripiņās. Salātus liek kārtām stikla traukā ar paaugstinātām malām: tomātu šķēles, marinētu sīpolu gredzenus, oļu ripiņas, tā, lai starp tomātiem un olu ripiņām būtu sīpolu...Skatīt recepti

Ābolu salāti ar selerijām 4.23

Ābolus nomizo, atbrīvo no serdes, sagriež salmiņos un apslaka ar citronu sulu. Vārītas selerijas nomizo un sagriez salmiņos, samaisa ar āboliem un zaļajiem zirnīšiem. Majonēzi sajauc ar ābolu etiķi, kam...Skatīt recepti

Ābolu salāti ar puraviem un aprikozēm 4.13

No citronu sulas, sāls, cukura un elļas pagatavo mērci. Nomazgātus nemizotus ābolus atbrīvo no seklotnes, sagriež plānās šķēlītēs un tūlīt ievieto traukā ar Pagatavotu mērci (lai āboli nekļūtu tumši). Rūpīgi...Skatīt recepti

Ābolu salāti ar plūmēm 4.32

Ābolus sarīvē uz rupjās rīves un apslaka ar vīnu, pārkaisa ar vaniļas cukuru un kanēli. Pievieno nedaudz uzbriedinātai rozīnes un samaisa. Kārto salātu traukā, pārkaisa ar sakapātiem riekstiem un pārliek...Skatīt recepti

Ābolu un sīpolu salāti 4.22

Ābolus sagriež plānās šķēlītēs un apslaka ar citrona sulu, pievieno salmiņos sagrieztus sīpolus, pieber nedaudz sāls (var piebērt arī nedaudz cukura pēc garšas), piparus un samaisa visu ar eļļu. Salātus...Skatīt recepti

Meklēšana

Meklējumu vaicājumi:
KOMPOTS , vista , kāpostu zupa , sviests , pīrāgs ,
Šodien vārda dienas svin:
Valgudis, Ralfs, Vitālijs



Noderēs
Kartupeļus novāra ar mizu, tad notīra. Mērcei katlā izkausē taukvielas, pievieno sasmalcinātus sīpolus, sacep, pievieno sieru, uzsilda un pielej tik
Zivīm novelk ādu, izņem asakas, mīkstumu sadala gabaliņos. Gurķus nomizo un sagriež mazos kubiņos, olas sakapā, kartupeļus sagriež kubiņos. Visu
Šašliks ar Hmeli - suneli
Kakla karbonādi sagriež šašlikam apmēram divu triju pirkstu platuma kubikos un ievieto traukā, tad pievieno ripās grieztus sīpolus, pusi no
Izvēlas vidēja lieluma kartupeļus, nomazgā, nomizo, noskalo un nosusina. Veselus, nesagrieztus kartupeļus liek cepešpannā sakarsētos taukos un cepeškrāsnī cep, pa
Notīrītus kartupeļus sagriež glītos gabaliņos, pārlej ar verdošu ūdeni, pievieno nedaudz sāls un vāra. Puravus rūpīgi nomazgā, sagriež ripiņās, sviestā
1. Dzērvenes izlasa, noskalo, saspaida, pārlej ar aukstu ūdeni un uzvāra. Tad šķidrumu izkāš, pievieno cukuru, uzvāra. Pēc tam pieliek
Vidēji lielai kāpostu galviņai noņem abas virsējās lapas, pēc tam to mazsālītā ūdenī novāra mīkstas un uz sietiņa nosusina. Tad

TOP 20 RECEPTES ŠODIEN

Jaunumi

Uzvārītam pienam pieliek sagrieztu baltmaizi, un sviestu, pēc tam, stipri kuļot, visu savāra biezu. Kad mīkla atdzisusi, piejauc jēlas olas,
Olu dzeltenumu saputo ar cukuru, piejauc berztu citrona mizu, izsijātus miltus un svaigu skābu krējumu, un beigās visu sajauc ar
Biskvītus ieliek pārmaiņus ar makaroniem cepamā bļodā, ko iepriekš iesviesto. Olu dzeltenumu sakuļ ar cukuru, tad sakarsē baltu vai sarkanu
Baltmaizei noņem garozu, aplej ar iecukurotu melnu kafiju, sa­šķaida putrā, sajauc ar karstu sviestu, kad biezenis atdzisis, piejauc olu dzeltenumu
Biskvītus apslaka ar stipru vīnu, ar daļu biskvītu, tos liekot stā­vus blakus vienu otram, apliek formas iekšējo apmali, bet pārējos

Populārakie

Mimoza no tunča
Novāra kartupeļus ar mizu, burkānus un olas. Visu nomizo un rīvē uz smalkās rīves, katru produktu savā traukā. Olas baltumu
Siļķe kažokā
Novāra, līdz top mīksts kartupeļus, burkānus un bietes, visu nomizo un sarīvē uz vidējās rīves kārtu no dārzeņiem atsevišķā traukā.
Kabaču ikri.
Kabačus un burkānus nomazgā un nomizo, kabacim iztīra sēklas(ja tādas ir), tad sarīvē. Kabačiem lielā rīve, burkāniem vidējā. Sīpolu nomizo un
Tomāti savā sulā (bez pasterizēšanas)
Šai receptē neizmanto kā parasti veselus tomātus, bet gabaliņos grieztus. Ņem gatavus tomātus, noskalo aukstā ūdenī, liek bļodā un pārlej ar
Kabaču ikri ziemai.
Visus dārzeņus rūpīgi nomazgā, notīra un sagriež mazos gabaliņos. Jaunus kabačus var netīrīt no mizas un sēklām.  Sīpolus griež smalki. Burkānus,

Produktu masa

TOP Sadaļas

INFO