Reklāma
Bezmaksas sludinājumi
Bezmaksas sludinājumi internetā
+ 5 foto
eLOTS.Lv

Ērts un drošs savienojums izmantojot https protokolu, mobilo ierīču atbalsts.
Atjaunotā versija:

e-Pavārgrāmata


Sarunas
Krāsnī cepts zandarts ar sēnēm
j7: Jā, tas ir labs.
skatīt...

Maizes alus
j7: Vienkārši vārīti apiņi, garšai. Cik ilgi, tas jau no daudziem faktoriem atkarīgs..., bet kamēr apmierina stadija... :) It kā ļoti sakarīgs rezultāts.
skatīt...

Maizes alus
unaars: Diezgan neprecīza recepte!piem. apiņu novārījums-kā gatavot? un uzraudzēts raugs-kā un cik ilgi? cik ilgi jāraudzē viss kopā?
skatīt...

Krāsnī cepts zandarts ar sēnēm
andis: ljoti smeķīgi sanaca
skatīt...

Vārītu kartupeļu pankūkas
baibba23: super:)
skatīt...

Meklēšana

Teksts
Meklēšanas kritērijs
Meklēšanas kritērijs

Receptes ar: "līdaka"

rezultāti no 1 līdz 10

Kopā atrasti 8 gatavošanas paņēmieni:

Šķirot: Jaunākās | Populārākās | Apmeklētākās

Pildīta līdaka 4.11

Pildīšanai izvēlas 1-2 kg smagu līdaku, notīra, atgriež galvu, izņem iekšas, nomazgā un rūpīgi atdala ādu. Ja āda no gaļas labi neatdalās, tad ar nazīti uzmanīgi atgriež, lai to nesagrieztu....Skatīt recepti

Pildīta līdaka 4.00

Zivi nozvīņo, nogriež galvu, novelk ādu, izņem iekšas, noņem mīkstumu no asakām un samaļ. Pieliek muskatriekstu, sāli, ar karoti labi samaisa, kamēr masa kļūst lipīga. Pieliek pa vienai olai, maizi,...Skatīt recepti

Marinēta līdaka 4.16

Notīrītas līdakas sagriež gabaliņos, liek karstā ūdenī, pievieno sāli, piparus, lauru lapas un vāra gatavas. Tad no novārījuma izņem, sakārto dziļākā vai lēzenā traukā un pārlej ar marinādi. Marinādes sagatavošana:...Skatīt recepti

Pildīta līdaka gabaliņos 4.39

Līdaku nozvīņo, nogriež galvu, iztīra iekšas vēderu nepārgriežot, labi nomazgā, sagriež gabaliņos 2 pirkstu platumā, no muguras izņem mīkstumus, asakas atstāj iekšā, masu sagatavo tāpat kā pildītai līdakai, pilda...Skatīt recepti

Cepta līdaka 4.13

Līdaku nozvīno, iztīra iekšas, labi izmazgā, sagriež glītos gabaliņos, apmēram 3 pirkstu platumā. Iemērc miltos, sakultā olā un smalkā rīvmaizē. Cep karstā sviestā abas puses viegli brūnas. Sakārto uz...Skatīt recepti

Speķota līdaka 4.32

Nozvīņotu, notīrītu, nomazgātu līdaku iespeķo ar strēmelēs sagrieztu žāvētu speķi un apm. stundu cep brūnā sviestā krāsnī, pa lāsei verdošā ūdens pielejot. Mērci vēl reiz uzvāra ar skābu krējumu un...Skatīt recepti

Mīklā cepta līdaka 4.32

Nozvīņotu, notīrītu, trīs pirkstu platuma gabalos sagrieztu līdaku apkaisa ar sāli, ļaujot tai kādu stundu stāvēt. Tad zivs gabalus vienu pēc otra iemērc sagatavotā cepamā mīklā apvāra verdošos taukos iebrūnus,...Skatīt recepti

Pildīta līdaka (versija) 4.30

2 kg smagai, kā parasts notīrītai līdakai uzšķērž vēderu un uzmanīgi izņem iekšas un asakas, neievainojot ādu. Zivs gaļu sakasa, samīca mīklā ar smalki sakapātu sīpolu, jēlu olu, nedaudz berztas...Skatīt recepti

Meklēšana

Meklējumu vaicājumi:
KOMPOTS , burkānu salāti , biezeņi , rabarb , želeja ,
Šodien vārda dienas svin:
Daiga, Dinija



Noderēs
Pīles notīra, iztīra iekšas, nomazgā, tad nosvilina mazās spalviņas un sašuj. Sviestā apcep brūnas, tvaiko katliņā, mazā zupiņā mīkstas. Aukstas
Mērce pagatavojama gļuži kā pie pelēkajiem zirņiem, tikai zirņūdens vietā ņem vienkāršu ūdeni, kurā atšķaida pusi tējkarotes gaļas ekstrakta.
Notīrītas sarkano kāposta galviņas sagriež smalkās strēmelītēs, uzliek vārīties ar 2,5 l auksta ūdens un sāls un novāra mīkstus. Lieko
Kartupeļus samaisa ar olu dzeltenumiem un sieru, garšvielām un miltiem. Veido apaļas vai ovālas kroketes, tās apviļā pussakultā, ar ūdeni
Filejam noņem taukus, plēvi, apcep no visām pusēm brūnu, ieliek krāsnī, uzlej buljonu, cep apmēram 15 minūtes, noliek siltumā. Pannā
Sakarsētā sviestā ieber miltus un apmaisot karsē, līdz milti kļūst gaiši brūni, pa daļām pievieno ūdeni, pēc tam vīnu, citronu
Sagatavo dažādu nokrāsu kartupeļu biezeņus ieliek ietaukotās veidnēs vai tasītēs, no tām izgāž pasniegšanai paredzētajā traukā, blakus ceptiem putniem, gaļai

TOP 20 RECEPTES ŠODIEN

Jaunumi

Uzvārītam pienam pieliek sagrieztu baltmaizi, un sviestu, pēc tam, stipri kuļot, visu savāra biezu. Kad mīkla atdzisusi, piejauc jēlas olas,
Olu dzeltenumu saputo ar cukuru, piejauc berztu citrona mizu, izsijātus miltus un svaigu skābu krējumu, un beigās visu sajauc ar
Biskvītus ieliek pārmaiņus ar makaroniem cepamā bļodā, ko iepriekš iesviesto. Olu dzeltenumu sakuļ ar cukuru, tad sakarsē baltu vai sarkanu
Baltmaizei noņem garozu, aplej ar iecukurotu melnu kafiju, sa­šķaida putrā, sajauc ar karstu sviestu, kad biezenis atdzisis, piejauc olu dzeltenumu
Biskvītus apslaka ar stipru vīnu, ar daļu biskvītu, tos liekot stā­vus blakus vienu otram, apliek formas iekšējo apmali, bet pārējos

Populārakie

Mimoza no tunča
Novāra kartupeļus ar mizu, burkānus un olas. Visu nomizo un rīvē uz smalkās rīves, katru produktu savā traukā. Olas baltumu
Siļķe kažokā
Novāra, līdz top mīksts kartupeļus, burkānus un bietes, visu nomizo un sarīvē uz vidējās rīves kārtu no dārzeņiem atsevišķā traukā.
Kabaču ikri.
Kabačus un burkānus nomazgā un nomizo, kabacim iztīra sēklas(ja tādas ir), tad sarīvē. Kabačiem lielā rīve, burkāniem vidējā. Sīpolu nomizo un
Tomāti savā sulā (bez pasterizēšanas)
Šai receptē neizmanto kā parasti veselus tomātus, bet gabaliņos grieztus. Ņem gatavus tomātus, noskalo aukstā ūdenī, liek bļodā un pārlej ar
Kabaču ikri ziemai.
Visus dārzeņus rūpīgi nomazgā, notīra un sagriež mazos gabaliņos. Jaunus kabačus var netīrīt no mizas un sēklām.  Sīpolus griež smalki. Burkānus,

Produktu masa

TOP Sadaļas

INFO