Reklāma
Bezmaksas sludinājumi
Bezmaksas sludinājumi internetā
+ 5 foto
eLOTS.Lv

Ērts un drošs savienojums izmantojot https protokolu, mobilo ierīču atbalsts.
Atjaunotā versija:

e-Pavārgrāmata


Sarunas
Krāsnī cepts zandarts ar sēnēm
j7: Jā, tas ir labs.
skatīt...

Maizes alus
j7: Vienkārši vārīti apiņi, garšai. Cik ilgi, tas jau no daudziem faktoriem atkarīgs..., bet kamēr apmierina stadija... :) It kā ļoti sakarīgs rezultāts.
skatīt...

Maizes alus
unaars: Diezgan neprecīza recepte!piem. apiņu novārījums-kā gatavot? un uzraudzēts raugs-kā un cik ilgi? cik ilgi jāraudzē viss kopā?
skatīt...

Krāsnī cepts zandarts ar sēnēm
andis: ljoti smeķīgi sanaca
skatīt...

Vārītu kartupeļu pankūkas
baibba23: super:)
skatīt...

Meklēšana

Teksts
Meklēšanas kritērijs
Meklēšanas kritērijs

Receptes ar: "kartupeļu sacepums"

rezultāti no 1 līdz 10

Kopā atrasti 8 gatavošanas paņēmieni:

Šķirot: Jaunākās | Populārākās | Apmeklētākās

Gaļas un kartupeļu sacepums 4.10

Gabaliņos sagrieztu dūmotu cūkas gaļu kopā ar sasmalcinātu sīpolu apcep. Tad pievieno maltu svaigu gaļu, skābu krējumu un samaisa. Kartupeļus ar visu mizu novāra, nomizo, sagriež ripiņās. Liek ar sviestu...Skatīt recepti

Cūkas gaļas un kartupeļu sacepums 4.26

Cūkas gaļu svaigu, sālītu vai dūmotu sagriež mazos, garenos gabaliņos, liek uz pannas un apcep. Sīpolus, sēnes (sālītas sēnes iepriekš mērcē) sasmalcina salmiņos un kopā ar gaļu maisot cep 5-10...Skatīt recepti

Smadzeņu un kartupeļu sacepums 4.29

Smadzenes sālsūdenī apvāra, atdala plēvi, sadala kubveida gabaliņos un pārkaisa sāli, pētersīļu zaļumus. Vārītu šķiņķi un vārītus kartupeļus sagriež kubveida gabaliņos, Olas dzeltenumu sakuļ ar skābu krējumu, olas baltumu saputo....Skatīt recepti

Desas un kartupeļu sacepums 4.35

Ar mizu vārītus kartupeļus notīra un sarīvē skaidās. Atdala olu dzeltenumus no baltumiem, desas sagriež strēmelēs vai ripiņās. Pusi taukvielu samaisa ar olu dzeltenumiem, pievieno tomātu pastu, sāli, sagatavotos kartupeļus...Skatīt recepti

Skaidās rīvētu kartupeļu sacepums ar sieru 4.35

Notīrītus kartupeļus sarīvē rupjās skaidās, samaisa ar sieru, sāli, pipariem, sasmalcinātiem zaļumiem, liek ietaukotā veidnē, pārlej ar buljonu, pārliek taukvielu piciņas un cep cepeškrāsnī.

...Skatīt recepti

Rīvētu kartupeļu sacepums 4.31

Notīrītus kartupeļus sarīvē, masu ievieto retināta auduma maisiņā un nospiež sulu. Kartupeļu masai pievieno sāli, rūgušpienu vai krējumu un sodu. Masu liek ietaukotā veidnē, pārliek ar speķa šķēlītēm un stipri...Skatīt recepti

Rīvētu kartupeļu sacepums ar biezpienu 4.14

Kartupeļu masai nespiež sulu, pielej izkausētu karstu sviestu, izmaisa. pieliek olu dzeltenumus, cukuru, biezpienu. garšvielas. Saputo olu baltumus, pievieno sagatavotajai masai. Ar taukvielām izziestā un ar rīvmaizi izkaisītā veidnē liek...Skatīt recepti

Rīvētu kartupeļu sacepums 4.64

Nomizotus un noskalotus kartupeļus sarīvē, nospiež sulu, pievieno sāli, rūgušpienu, sakultu olu. Veidni izliek ar plānām speķa šķēlītēm. Sagatavoto kartupeļu masu pārmaisa, tad masu liek veidnē, pārliek ar plānām speķa...Skatīt recepti

Meklēšana

Meklējumu vaicājumi:
stirna , skābēšana , kartupeļu salāti , apelsinu , mēle ,
Šodien vārda dienas svin:
Hermīne, Estere



Noderēs
Vistas un teļa gaļu ar viruma zaļumiem un pipariem izvāra sālsūdenī mīkstu. Vistas aknas cep sviestā. Tad vārīto gaļu noloba
Mazus kartupeļus novāra ar mizu un notīra. Biezsienu katlā vai pannā izkausē taukvielas, pievieno cukuru (attiecībā 1:1), karsē, līdz cukurs
Kviešu miltus sviestā vai taukos izkarsē, līdz tie dzelteni vai brūngani, pielej gaļas vai zivju buljonu, izmaisa, uzvāra. Pievieno sviestā
Mencām iztīra iekšas, labi nomazgā, sagriež gabaliņos. Uzliek ūdeni vārīties, pieliek garšvielas, vārošā ūdenī liek mencas, vāra ap 10 min.,
Notīrītas salātu galviņas labi nomazgā, novāra sālsūdenī un notecina. Ar kapātu gaļu un garšvielu piedevu pagatavo gaļas pildījumu, ar kuru
Notīrītus burkānus sarīvē uz rupjās vai smalkās rīves. Pārlej ar mērci, kuru pagatavo no citronu sulas, ogu sīrupa vai cukura
Zosijsij nogriež kaklu, spārnus, kājas, iztīra iekšas, sānos iegriež, ieliek kājas, ierīvē ar sāli. Liek uz panas, uzlej ūdeni, cep

TOP 20 RECEPTES ŠODIEN

Jaunumi

Uzvārītam pienam pieliek sagrieztu baltmaizi, un sviestu, pēc tam, stipri kuļot, visu savāra biezu. Kad mīkla atdzisusi, piejauc jēlas olas,
Olu dzeltenumu saputo ar cukuru, piejauc berztu citrona mizu, izsijātus miltus un svaigu skābu krējumu, un beigās visu sajauc ar
Biskvītus ieliek pārmaiņus ar makaroniem cepamā bļodā, ko iepriekš iesviesto. Olu dzeltenumu sakuļ ar cukuru, tad sakarsē baltu vai sarkanu
Baltmaizei noņem garozu, aplej ar iecukurotu melnu kafiju, sa­šķaida putrā, sajauc ar karstu sviestu, kad biezenis atdzisis, piejauc olu dzeltenumu
Biskvītus apslaka ar stipru vīnu, ar daļu biskvītu, tos liekot stā­vus blakus vienu otram, apliek formas iekšējo apmali, bet pārējos

Populārakie

Mimoza no tunča
Novāra kartupeļus ar mizu, burkānus un olas. Visu nomizo un rīvē uz smalkās rīves, katru produktu savā traukā. Olas baltumu
Siļķe kažokā
Novāra, līdz top mīksts kartupeļus, burkānus un bietes, visu nomizo un sarīvē uz vidējās rīves kārtu no dārzeņiem atsevišķā traukā.
Kabaču ikri.
Kabačus un burkānus nomazgā un nomizo, kabacim iztīra sēklas(ja tādas ir), tad sarīvē. Kabačiem lielā rīve, burkāniem vidējā. Sīpolu nomizo un
Tomāti savā sulā (bez pasterizēšanas)
Šai receptē neizmanto kā parasti veselus tomātus, bet gabaliņos grieztus. Ņem gatavus tomātus, noskalo aukstā ūdenī, liek bļodā un pārlej ar
Kabaču ikri ziemai.
Visus dārzeņus rūpīgi nomazgā, notīra un sagriež mazos gabaliņos. Jaunus kabačus var netīrīt no mizas un sēklām.  Sīpolus griež smalki. Burkānus,

Produktu masa

TOP Sadaļas

INFO