Reklāma
Bezmaksas sludinājumi
Bezmaksas sludinājumi internetā
+ 5 foto
eLOTS.Lv

Ērts un drošs savienojums izmantojot https protokolu, mobilo ierīču atbalsts.
Atjaunotā versija:

e-Pavārgrāmata


Sarunas
Krāsnī cepts zandarts ar sēnēm
j7: Jā, tas ir labs.
skatīt...

Maizes alus
j7: Vienkārši vārīti apiņi, garšai. Cik ilgi, tas jau no daudziem faktoriem atkarīgs..., bet kamēr apmierina stadija... :) It kā ļoti sakarīgs rezultāts.
skatīt...

Maizes alus
unaars: Diezgan neprecīza recepte!piem. apiņu novārījums-kā gatavot? un uzraudzēts raugs-kā un cik ilgi? cik ilgi jāraudzē viss kopā?
skatīt...

Krāsnī cepts zandarts ar sēnēm
andis: ljoti smeķīgi sanaca
skatīt...

Vārītu kartupeļu pankūkas
baibba23: super:)
skatīt...

Meklēšana

Teksts
Meklēšanas kritērijs
Meklēšanas kritērijs

Receptes ar: "kartupeļu klimpas"

rezultāti no 1 līdz 10

Kopā atrasti 4 gatavošanas paņēmieni:

Šķirot: Jaunākās | Populārākās | Apmeklētākās

Vārītu kartupeļu klimpas ar sieru 4.24

Kartupeļu masā iemaisa olu dzeltenumus, sāli, piparus, miltus, veido apaļas vai iegarenas klimpas, liek verdošā, viegli sāļā ūdenī, lēni vāra. Kad klimpas uzpeldējušas, katlam uzliek vāku, samazina liesmu vai katlu...Skatīt recepti

Pildītās kartupeļu klimpas 4.36

Kartupeļu masai pievieno olu dzeltenumu, sāli, miltus (sagatavoto mīklu nedrīkst uzglabāt). Mīklu saveltnē «desā», sagriež gabaliņos, tos noplacina, pārziež ar pussakultu olas baltumu, plācenīša vidū uzliek karoti sarīvēta siera, malas...Skatīt recepti

Saldās kartupeļu klimpas 4.14

Sviestu saputo, pakāpeniski pievienojot olas, cukuru. Masā iemaisa kartupeļus, miltus, veido apaļas klimpas un liek verdošā, viegli sāļā ūdenī, lēni vāra. Uzpeldējušās klimpas aizvākotā katlā vēl patur 5 minūtes. Klimpas...Skatīt recepti

Apceptās kartupeļu klimpas 4.15

No vārītu kartupeļu masas, mannas, olām, miltiem, sāls sagatavo mīklu, pieliek etiķi, mīklu izveltnē, sagriež sloksnēs, tās savukārt posmos, katru posmiņu saveltnē, veltnīšus liek viegli sāļā ūdenī un vāra 8...Skatīt recepti

Meklēšana

Meklējumu vaicājumi:
skābu kāpostu , liellopu , Siera maizītes , kaviārs , Gaļas sacepums ,
Šodien vārda dienas svin:
Armanda, Armands



Noderēs
Nēģus, ja tie vēl dzīvi, ieber maisiņā un nosloga, lai tie nobeigtos. No sloga izņemtus nēģus sakaisa ar un noslauka
Ar mizu vārītus kartupeļus nomizo, sagriež kubiņos, liek katliņā izkausētā sviestā un samaisa. Tad kartupeļiem pārlej sakultu olu un karsējot
Gaļu nomazgā, samaļ, pieliek izmērēcētu, nospiestu baltmaizi, sāli. sīpolus, piparus, olas. Izmaļ, kārtīgi samīca, veido ar rīvmaizes palīdzību no 200
Buljonam lieto mazvērtīgākus gabalus, kā stirnas vai brieža pleci vai zaķa kājas un ribas, kuras, ja tās svaigas, nomazgā un
Sīpolu sasmalcina un taukvielās sacep, olas sakuļ, samaisa ar krējumu. Ugunsdrošā stikla veidni ietauko, izkaisa ar rīvmaizi. Veidnē kārtām liek
Burkānu notīra, sagriež salmiņos vai sarīvē rupjās skaidās, liek verdošā ūdenī un vara. Kartupeļus notīra, sagriež stienīšos, pievieno burkāniem, pieliek
Lai biezputru ātrāk pagatavotu, grūbas pirms gatavošanas pārlej ar ūdeni un 5 līdz10 stundas uzbriedina. Speķi sagriež sīkos gabaliņos, sīpolus

TOP 20 RECEPTES ŠODIEN

Jaunumi

Uzvārītam pienam pieliek sagrieztu baltmaizi, un sviestu, pēc tam, stipri kuļot, visu savāra biezu. Kad mīkla atdzisusi, piejauc jēlas olas,
Olu dzeltenumu saputo ar cukuru, piejauc berztu citrona mizu, izsijātus miltus un svaigu skābu krējumu, un beigās visu sajauc ar
Biskvītus ieliek pārmaiņus ar makaroniem cepamā bļodā, ko iepriekš iesviesto. Olu dzeltenumu sakuļ ar cukuru, tad sakarsē baltu vai sarkanu
Baltmaizei noņem garozu, aplej ar iecukurotu melnu kafiju, sa­šķaida putrā, sajauc ar karstu sviestu, kad biezenis atdzisis, piejauc olu dzeltenumu
Biskvītus apslaka ar stipru vīnu, ar daļu biskvītu, tos liekot stā­vus blakus vienu otram, apliek formas iekšējo apmali, bet pārējos

Populārakie

Mimoza no tunča
Novāra kartupeļus ar mizu, burkānus un olas. Visu nomizo un rīvē uz smalkās rīves, katru produktu savā traukā. Olas baltumu
Siļķe kažokā
Novāra, līdz top mīksts kartupeļus, burkānus un bietes, visu nomizo un sarīvē uz vidējās rīves kārtu no dārzeņiem atsevišķā traukā.
Kabaču ikri.
Kabačus un burkānus nomazgā un nomizo, kabacim iztīra sēklas(ja tādas ir), tad sarīvē. Kabačiem lielā rīve, burkāniem vidējā. Sīpolu nomizo un
Tomāti savā sulā (bez pasterizēšanas)
Šai receptē neizmanto kā parasti veselus tomātus, bet gabaliņos grieztus. Ņem gatavus tomātus, noskalo aukstā ūdenī, liek bļodā un pārlej ar
Kabaču ikri ziemai.
Visus dārzeņus rūpīgi nomazgā, notīra un sagriež mazos gabaliņos. Jaunus kabačus var netīrīt no mizas un sēklām.  Sīpolus griež smalki. Burkānus,

Produktu masa

TOP Sadaļas

INFO