Reklāma
Bezmaksas sludinājumi
Bezmaksas sludinājumi internetā
+ 5 foto
eLOTS.Lv

Ērts un drošs savienojums izmantojot https protokolu, mobilo ierīču atbalsts.
Atjaunotā versija:

e-Pavārgrāmata


Sarunas
Krāsnī cepts zandarts ar sēnēm
j7: Jā, tas ir labs.
skatīt...

Maizes alus
j7: Vienkārši vārīti apiņi, garšai. Cik ilgi, tas jau no daudziem faktoriem atkarīgs..., bet kamēr apmierina stadija... :) It kā ļoti sakarīgs rezultāts.
skatīt...

Maizes alus
unaars: Diezgan neprecīza recepte!piem. apiņu novārījums-kā gatavot? un uzraudzēts raugs-kā un cik ilgi? cik ilgi jāraudzē viss kopā?
skatīt...

Krāsnī cepts zandarts ar sēnēm
andis: ljoti smeķīgi sanaca
skatīt...

Vārītu kartupeļu pankūkas
baibba23: super:)
skatīt...

Meklēšana

Teksts
Meklēšanas kritērijs
Meklēšanas kritērijs

Receptes ar: "kartupeļiem"

rezultāti no 1 līdz 10

Kopā atrasti 10 gatavošanas paņēmieni:

Šķirot: Jaunākās | Populārākās | Apmeklētākās

Piena zupa ar jaunajiem kartupeļiem un burkāniem 4.24

Notīrītus kartupeļus vāra viegli sāļā ūdenī. Kad tie mīksti, sastrādā masā ar mikseri vai sastampā, pielej uzkarsētu pienu, pievieno smalki sarīvētus burkānus, zaļumus, sviestu. Zupu pēc burkānu pievienošanas vairs nevāra....Skatīt recepti

Buljons ar jaunajiem kartupeļiem 4.35

Mazgājot tīri noberž jaunos kartupeļus, liek katlā, pievieno sīpolu, sviestu, vistas buljonu un zaļumus. Uz mazas liesmas visu karsē, līdz kartupeļi mīksti. Buljonu no kartupeļiem nolej, kartupeļus kopā ar sasmalcināto...Skatīt recepti

Sautēta gaļa ar kartupeļiem 4.25

Gaļu sagriež gabaliņos, liek katlā, pieber sāli, garšvielas, pieliek taukvielās saceptus sīpolus, visam pārlej buljonu, traukam uzliek vāku un sautē uz mazas liesmas. Kartupeļus notīra, sagriež gabaliņos uri pievieno gaļai,...Skatīt recepti

Piena zupa ar kartupeļiem un zirņiem 4.19

Kaitētos zirņus izmērcē un liek vārīties aukstā ūdenī. Notīra kartupeļus, sagriež glītos gabaliņos un pievieno zirņiem, kad tie pusmīksti. Turpina vārīšanu, pievieno sāii. Kad zirņi un kartupeli mīksti, pielej pienu,...Skatīt recepti

Piena zupa ar kartupeļiem un putraimiem 4.35

Verdošā ūdenī liek vārīties noskalotus putraimus. Kartupeļus netīra, sagriež glītos gabaliņos. Kad putraimi pusmīksti, zupā liek kartupeļus, pievieno sāli un vāra līdz gatavībai, tad pielej pienu, uzvara. Pasniedzat zupai pievieno...Skatīt recepti

Piena zupa ar kartupeļiem un zivīm 4.26

Sīkās un grūti atzvīņojamās zivis pēc izķidāšanas un rūpīgas mazgāšanas var likt katlā veselas, pārliet ar aukstu ūdeni, pievienot sāli un vārīt, nosmeļot putas. Lielām zivīm pēc notīrīšanas atdala filejas,...Skatīt recepti

Piena zupa ar kartupeļiem un siļķi 4.32

Ūdenī liek vārīties gabaliņos sagrieztus kartupeļus, sīpolus. Siļķi notīra, atbrīvo no ādas un asakām, sagriež nelielos gabaliņos un pievieno kartupeļiem, kad tie ir mīksti, pielej pienu un vāra vēl 5...Skatīt recepti

Zirņu zupa ar kartupeļiem un āboliem 4.09

Gaļu sagriež gabaliņos, katlā sakarsētās taukvielās apcep brūnu, pieliek sāli, pielej šķidrumu un slēgtā traukā izsautē. Katlā vāra sagrieztus kartupeļus, sviestā apceptus sīpolus un zirnīšus. Mīkstajiem dārzeņiem pievieno izsautēto gaļu...Skatīt recepti

Vēršgaļas buljons ar kartupeļiem 4.27

Izvāra vērša gaļas buljonu, izkāš caur sietiņu atsevišķā katliņā kādu daļu viruma un izvāra tajā nomizotus, šķēlēs sagrieztus kartupeļus. Kad kartupeļi mīksti, pielej pārējo virumu pievieno zaļumus.

...Skatīt recepti

Zivju buljons ar kartupeļiem 4.00

Uzliek katliņā 4 litrus auksta ūdens, ieber nomizotus, mazās šķēlītēs sagrieztus kartupeļus, uzliek tiem virsū 1,5 kg notīrītu zivju (lielākās šķērsām sagriež gabalos), un kad putas nosmeltas, pieliek klāt garšvielas...Skatīt recepti

Meklēšana

Meklējumu vaicājumi:
griķu , galerts , sautējums , ola , ar sieru ,
Šodien vārda dienas svin:
Daiga, Dinija



Noderēs
Gatavam kakao pievieno, nepārtraukti maisot, saputotu olas dzeltenumu un nedaudz uzkarsē (70-80°). Pasniedz karstu, ielietu tasēs un vai glāzēs.
Izvēlas gatavus, ne pārāk saldus cietas šķirnes bumbierus, bumbierus pārgriež uz pusēm, izdobj serdes vietu tā, lai dobuma varētu ievietot
Mimoza no tunča
Novāra kartupeļus ar mizu, burkānus un olas. Visu nomizo un rīvē uz smalkās rīves, katru produktu savā traukā. Olas baltumu
Rotājumam: notīrītas mandeles, augļi, apvārīti sīrupā. Glazūrai: 50g cukura , 2 ēdk. ūdens. Medu, cukuru, vaniļas cukuru, sviestu un pienu silda, līdz
Ēdiens pagatavojams tāpat kā šķiņķis ar olām, bet var arī cepšanai lietojamo pannu neapziest ar sviestu.
Notīrītām zivīm (ja āda tumša, to novelk) atdala asakas un mīkstumu samal gaļas mašīna (2 reizes), pievieno izmērcētu baltmaizi, garšvielas,
Nomizotus bumbierus sagriež plānās šķēlītēs, apslaka ar citrona sulu, apkaisa ar vaniļas cukuru un kanēli un ļauj ievilkties. Vīnogas pārgriež

TOP 20 RECEPTES ŠODIEN

Jaunumi

Uzvārītam pienam pieliek sagrieztu baltmaizi, un sviestu, pēc tam, stipri kuļot, visu savāra biezu. Kad mīkla atdzisusi, piejauc jēlas olas,
Olu dzeltenumu saputo ar cukuru, piejauc berztu citrona mizu, izsijātus miltus un svaigu skābu krējumu, un beigās visu sajauc ar
Biskvītus ieliek pārmaiņus ar makaroniem cepamā bļodā, ko iepriekš iesviesto. Olu dzeltenumu sakuļ ar cukuru, tad sakarsē baltu vai sarkanu
Baltmaizei noņem garozu, aplej ar iecukurotu melnu kafiju, sa­šķaida putrā, sajauc ar karstu sviestu, kad biezenis atdzisis, piejauc olu dzeltenumu
Biskvītus apslaka ar stipru vīnu, ar daļu biskvītu, tos liekot stā­vus blakus vienu otram, apliek formas iekšējo apmali, bet pārējos

Populārakie

Mimoza no tunča
Novāra kartupeļus ar mizu, burkānus un olas. Visu nomizo un rīvē uz smalkās rīves, katru produktu savā traukā. Olas baltumu
Siļķe kažokā
Novāra, līdz top mīksts kartupeļus, burkānus un bietes, visu nomizo un sarīvē uz vidējās rīves kārtu no dārzeņiem atsevišķā traukā.
Kabaču ikri.
Kabačus un burkānus nomazgā un nomizo, kabacim iztīra sēklas(ja tādas ir), tad sarīvē. Kabačiem lielā rīve, burkāniem vidējā. Sīpolu nomizo un
Tomāti savā sulā (bez pasterizēšanas)
Šai receptē neizmanto kā parasti veselus tomātus, bet gabaliņos grieztus. Ņem gatavus tomātus, noskalo aukstā ūdenī, liek bļodā un pārlej ar
Kabaču ikri ziemai.
Visus dārzeņus rūpīgi nomazgā, notīra un sagriež mazos gabaliņos. Jaunus kabačus var netīrīt no mizas un sēklām.  Sīpolus griež smalki. Burkānus,

Produktu masa

TOP Sadaļas

INFO