Reklāma
Bezmaksas sludinājumi
Bezmaksas sludinājumi internetā
+ 5 foto
eLOTS.Lv

Ērts un drošs savienojums izmantojot https protokolu, mobilo ierīču atbalsts.
Atjaunotā versija:

e-Pavārgrāmata


Sarunas
Krāsnī cepts zandarts ar sēnēm
j7: Jā, tas ir labs.
skatīt...

Maizes alus
j7: Vienkārši vārīti apiņi, garšai. Cik ilgi, tas jau no daudziem faktoriem atkarīgs..., bet kamēr apmierina stadija... :) It kā ļoti sakarīgs rezultāts.
skatīt...

Maizes alus
unaars: Diezgan neprecīza recepte!piem. apiņu novārījums-kā gatavot? un uzraudzēts raugs-kā un cik ilgi? cik ilgi jāraudzē viss kopā?
skatīt...

Krāsnī cepts zandarts ar sēnēm
andis: ljoti smeķīgi sanaca
skatīt...

Vārītu kartupeļu pankūkas
baibba23: super:)
skatīt...

Meklēšana

Teksts
Meklēšanas kritērijs
Meklēšanas kritērijs

Receptes ar: "karbonāde"

rezultāti no 1 līdz 10

Kopā atrasti 6 gatavošanas paņēmieni:

Šķirot: Jaunākās | Populārākās | Apmeklētākās

Cūkas karbonāde 4.05

Cūkas muguras gabalu sagriež 2 cm biezās šķēlēs, lai pie katras šķēles paliktu ribas kauliņš. Pēc tam gaļu izdauza, pārkaisa sāli, iemērc sakultā olā un apviļā rīvmaizē. Liek uz pannas...Skatīt recepti

Kāpostu karbonāde 4.20

Izvēlas cietu, vidēja lieluma kāpostu galviņu, atdala ārējās lapas un pārgriež uz pusēm. Tad liek verdošā sālsūdenī un vāra gandrīz gatavu. Pēc tam no ūdens izņem, atdzesē un sagriež apm....Skatīt recepti

Teļa karbonāde 4.05

Gaļai nocērt mugurkaulu, sacērt glītās šķēlēs 2 līdz 3 pirkstu biezumā pie katras šķēlītes atstāj 1 ribiņu, labi izdauza, apkaisa ar sāli. karstā sviestā vai taukos apcep abas puses brūnas....Skatīt recepti

Jēra ribiņas (karbonāde) 4.05

Gaļu sacērt glītās šķēlēs 2 pirkstu biezumā, nedaudz izdauza, ribiņas atstāj klāt, iemērc sakultā olā, rīvmaizē, cep karstā sviestā, pasniedz ar ceptiem kartupeļiem. Karbonādi var cept bez rīvmaizes. Gaļu sacērt...Skatīt recepti

Cūkas karbonāde (versija) 4.12

Gaļai nocērt mugurkaulu, ierīvē ar sāli, uzlej drusku ūdeni, cep karstā krāsnī, bieži aplaistot, 2 stundas. Mērci maisot savāra brūnu, kamēr tauki atdalās, piesijā miltus, pielej ūdeni vai buljonu, uzvāra,...Skatīt recepti

Cūkas karbonāde (versija 2) 4.10

Gaļai nocērt mugurkaulu, ribas atstāj klāt, sagriež glītās šķēlēs 2 pirkstu platumā, izdauza, iemērc miltos, ar sāli sakultā olā, rīvmaizē, cep karstos taukos gaiši brūnas. Gatavas sakārto uz garenas bļodas,...Skatīt recepti

Meklēšana

Meklējumu vaicājumi:
Tomātu , augļu , sīpoli , bifšteks , griķu ,
Šodien vārda dienas svin:
Daiga, Dinija



Noderēs
Karpas notīira, izņem iekšas un nogriež galvas, astes un sadala gabaliņos. Zivju galvas, astes pārlej ar aukstu ūdeni, uzvāra, noputo,
Jēra gaļu sagriež šķēlēs, izdauza, uzkaisa sāli, piparus, apmērcē sakultā olā un apviļā rīvmaizē, kam pievienots nedaudz sarīvēta siera. Sakarsētos
Nomizotus un noskalotus kartupeļus sarīvē, nospiež sulu, pievieno sāli, rūgušpienu, sakultu olu. Veidni izliek ar plānām speķa šķēlītēm. Sagatavoto kartupeļu
Uzšķērstai karpai izņem iekšas, iekšu dobumu nemazgā, lai asinis neaizietu zudumā. Smalki sagrieztus sīpolus uzgrauzdē sviestā iebrūnus, pieliek karoti paprikas
Garšsakņu un garšvielu sālsūdenī novāra liellopu gaļu. Atdzesētu sagriež garenos gabaliņos un pievieno tos šķēlītēs sagrieztiem vārītiem kartupeļiem un gurķiem.
Liesu vai vidēji treknu cūkas gaļu samaļ gaļas mašīnā, pievieno apceptus sīpolus, sāli, ūdeni un samaisa. No sagatavotās masas veido
Zaļus izlobītus zirņus nomazgā un izvāra gaļas buljonā mīkstus. Tad katliņā ar sviestu apcep miltus, piejauc klāt savārītos zirņus, vēlreiz

TOP 20 RECEPTES ŠODIEN

Jaunumi

Uzvārītam pienam pieliek sagrieztu baltmaizi, un sviestu, pēc tam, stipri kuļot, visu savāra biezu. Kad mīkla atdzisusi, piejauc jēlas olas,
Olu dzeltenumu saputo ar cukuru, piejauc berztu citrona mizu, izsijātus miltus un svaigu skābu krējumu, un beigās visu sajauc ar
Biskvītus ieliek pārmaiņus ar makaroniem cepamā bļodā, ko iepriekš iesviesto. Olu dzeltenumu sakuļ ar cukuru, tad sakarsē baltu vai sarkanu
Baltmaizei noņem garozu, aplej ar iecukurotu melnu kafiju, sa­šķaida putrā, sajauc ar karstu sviestu, kad biezenis atdzisis, piejauc olu dzeltenumu
Biskvītus apslaka ar stipru vīnu, ar daļu biskvītu, tos liekot stā­vus blakus vienu otram, apliek formas iekšējo apmali, bet pārējos

Populārakie

Mimoza no tunča
Novāra kartupeļus ar mizu, burkānus un olas. Visu nomizo un rīvē uz smalkās rīves, katru produktu savā traukā. Olas baltumu
Siļķe kažokā
Novāra, līdz top mīksts kartupeļus, burkānus un bietes, visu nomizo un sarīvē uz vidējās rīves kārtu no dārzeņiem atsevišķā traukā.
Kabaču ikri.
Kabačus un burkānus nomazgā un nomizo, kabacim iztīra sēklas(ja tādas ir), tad sarīvē. Kabačiem lielā rīve, burkāniem vidējā. Sīpolu nomizo un
Tomāti savā sulā (bez pasterizēšanas)
Šai receptē neizmanto kā parasti veselus tomātus, bet gabaliņos grieztus. Ņem gatavus tomātus, noskalo aukstā ūdenī, liek bļodā un pārlej ar
Kabaču ikri ziemai.
Visus dārzeņus rūpīgi nomazgā, notīra un sagriež mazos gabaliņos. Jaunus kabačus var netīrīt no mizas un sēklām.  Sīpolus griež smalki. Burkānus,

Produktu masa

TOP Sadaļas

INFO