Reklāma
Bezmaksas sludinājumi
Bezmaksas sludinājumi internetā
+ 5 foto
eLOTS.Lv

Ērts un drošs savienojums izmantojot https protokolu, mobilo ierīču atbalsts.
Atjaunotā versija:

e-Pavārgrāmata


Sarunas
Krāsnī cepts zandarts ar sēnēm
j7: Jā, tas ir labs.
skatīt...

Maizes alus
j7: Vienkārši vārīti apiņi, garšai. Cik ilgi, tas jau no daudziem faktoriem atkarīgs..., bet kamēr apmierina stadija... :) It kā ļoti sakarīgs rezultāts.
skatīt...

Maizes alus
unaars: Diezgan neprecīza recepte!piem. apiņu novārījums-kā gatavot? un uzraudzēts raugs-kā un cik ilgi? cik ilgi jāraudzē viss kopā?
skatīt...

Krāsnī cepts zandarts ar sēnēm
andis: ljoti smeķīgi sanaca
skatīt...

Vārītu kartupeļu pankūkas
baibba23: super:)
skatīt...

Meklēšana

Teksts
Meklēšanas kritērijs
Meklēšanas kritērijs

Receptes ar: "kabaču"

rezultāti no 1 līdz 10

Kopā atrasti 1 gatavošanas paņēmieni:

Šķirot: Jaunākās | Populārākās | Apmeklētākās

Kartupeļu un kabaču piena zupa 4.19

Kartupeļus un kabačus notīra, kartupeļus sagriež stienīšos, kabačus sagriež plānās šķēlītēs, liek katlā, pārlej ar verdošu ūdeni, pievieno sāli, izvāra mīkstus. Zupai pievieno pienu, vēlreiz uzvāra, pasniedzot pieliek sviestu.

...Skatīt recepti

Meklēšana

Meklējumu vaicājumi:
kartupeļu salāti , menca , kartupeļiem , Rīvētu kartupeļu , putra ,
Šodien vārda dienas svin:
Armanda, Armands



Noderēs
Katliņā izkausē sviestu, pievieno miltus un cep gaiši dzeltenus, pielej pienu līdz izveido mēreni biezu mērci. Konservētiem zirnīšiem nolej šķidrumu
1 ola, 10 g sviesta, 15 g sālīta laša, 100 g tomātu, 20 g majonēzes, sāls, zaļumi. Cieti novārītas olas pārgriež
Zemeņu kokteilis
Zemenes sasmalcina, pievieno uzvārītu atdzesētu kafijas krējumu, saldina pēc garšas, saputo. Pasniedzot kokteili glāzē var pievienot sacukurotas zemenes.
Mugurgabalam nocērt kaulu, nogriež tukšumu, nomazgā, ierīvē ar sāli. Kā parasti, cepešpannā sakarsē sviestu, uzliek galu, uzlej ūdeni, cep krāsnī,
Vārītu liellopa gaļu maļ 2-3 reizes gaļas mašīnā, pievieno sīki sasmalcinātus, sviestā apceptus sīpolus, skābu krējumu, olas sāli, smalkos piparusun
Kaukāza šašliks (versija)
Gaļu atdala no kaula, noņem plēves, sagriež plānās šķēlītēs, izdauza, liek traukā, apsala, ar kopā sajauktiem sīpoliem, pipariem un sāli,
Kartupeļiem novelk miziņas, tos izdobj, atstājot pirkstu biezu kartupeļu kārtu. Pildījumam biezpienu samaisa ar sakultu olu, sāli, ķimenēm, Kartupeļus piepilda

TOP 20 RECEPTES ŠODIEN

Jaunumi

Uzvārītam pienam pieliek sagrieztu baltmaizi, un sviestu, pēc tam, stipri kuļot, visu savāra biezu. Kad mīkla atdzisusi, piejauc jēlas olas,
Olu dzeltenumu saputo ar cukuru, piejauc berztu citrona mizu, izsijātus miltus un svaigu skābu krējumu, un beigās visu sajauc ar
Biskvītus ieliek pārmaiņus ar makaroniem cepamā bļodā, ko iepriekš iesviesto. Olu dzeltenumu sakuļ ar cukuru, tad sakarsē baltu vai sarkanu
Baltmaizei noņem garozu, aplej ar iecukurotu melnu kafiju, sa­šķaida putrā, sajauc ar karstu sviestu, kad biezenis atdzisis, piejauc olu dzeltenumu
Biskvītus apslaka ar stipru vīnu, ar daļu biskvītu, tos liekot stā­vus blakus vienu otram, apliek formas iekšējo apmali, bet pārējos

Populārakie

Mimoza no tunča
Novāra kartupeļus ar mizu, burkānus un olas. Visu nomizo un rīvē uz smalkās rīves, katru produktu savā traukā. Olas baltumu
Siļķe kažokā
Novāra, līdz top mīksts kartupeļus, burkānus un bietes, visu nomizo un sarīvē uz vidējās rīves kārtu no dārzeņiem atsevišķā traukā.
Kabaču ikri.
Kabačus un burkānus nomazgā un nomizo, kabacim iztīra sēklas(ja tādas ir), tad sarīvē. Kabačiem lielā rīve, burkāniem vidējā. Sīpolu nomizo un
Tomāti savā sulā (bez pasterizēšanas)
Šai receptē neizmanto kā parasti veselus tomātus, bet gabaliņos grieztus. Ņem gatavus tomātus, noskalo aukstā ūdenī, liek bļodā un pārlej ar
Kabaču ikri ziemai.
Visus dārzeņus rūpīgi nomazgā, notīra un sagriež mazos gabaliņos. Jaunus kabačus var netīrīt no mizas un sēklām.  Sīpolus griež smalki. Burkānus,

Produktu masa

TOP Sadaļas

INFO