Reklāma
Bezmaksas sludinājumi
Bezmaksas sludinājumi internetā
+ 5 foto
eLOTS.Lv


Sarunas
Krāsnī cepts zandarts ar sēnēm
j7: Jā, tas ir labs.
skatīt...

Maizes alus
j7: Vienkārši vārīti apiņi, garšai. Cik ilgi, tas jau no daudziem faktoriem atkarīgs..., bet kamēr apmierina stadija... :) It kā ļoti sakarīgs rezultāts.
skatīt...

Maizes alus
unaars: Diezgan neprecīza recepte!piem. apiņu novārījums-kā gatavot? un uzraudzēts raugs-kā un cik ilgi? cik ilgi jāraudzē viss kopā?
skatīt...

Krāsnī cepts zandarts ar sēnēm
andis: ljoti smeķīgi sanaca
skatīt...

Vārītu kartupeļu pankūkas
baibba23: super:)
skatīt...

Meklēšana

Teksts
Meklēšanas kritērijs
Meklēšanas kritērijs

Receptes ar: "kabač"

rezultāti no 1 līdz 10

Kopā atrasti 3 gatavošanas paņēmieni:

Šķirot: Jaunākās | Populārākās | Apmeklētākās

Pasterizēti kabači 4.09

Mazus kabačus nomazgā, nosusina, saliek dezinficētā burkā. Pieliek nomazgātus, sagrieztus garšaugus, garšvielas, ielej vajadzīgo etiķa daudzumu.

Kabačus burkā labāk novietot stāvus cieši citu pie cita. Sagatavoto burku pārlej ar karstu, dzidru...Skatīt recepti

Kartupeļu un kabaču piena zupa 4.19

Kartupeļus un kabačus notīra, kartupeļus sagriež stienīšos, kabačus sagriež plānās šķēlītēs, liek katlā, pārlej ar verdošu ūdeni, pievieno sāli, izvāra mīkstus. Zupai pievieno pienu, vēlreiz uzvāra, pasniedzot pieliek sviestu.

...Skatīt recepti

Marinēti kabači 4.21

Ņem vidēja izmēra nepāraugušus kabačus. Nomazgātiem un nosusinātiem kabačiem nogriež galiņus, un sagriež apmēram 1,5 cm šķēlēs (šķēles var arī dalīt uz pusēm). Pilda burkās pa slāņiem pievienojot dilles un...Skatīt recepti

Meklēšana

Meklējumu vaicājumi:
šokolādes , desa , āboli , kompots , salit ,
Šodien vārda dienas svin:
Junora, Anšlavs



Noderēs
Lasi noslauka mitrā drēbē, zvīņot nevajag, pārgriež vēderu, iztīra iekšas, labi izmazgā, pārgriež gareniski uz pusi, sagriež glītos gabaliņos. Uzliek
Kukurūzu vālītēm notīra lapas, liek verdošā, viegli sālītā ūdenī un vāra lai graudiņi mīksti. Vālītes uz sieta notecina, sakārto traukā,
Kartupeļu masai pievieno olu dzeltenumus, miltus, sāli, samaisa. Masu sadala porcijās, katrā iespiež sagatavotu maltas gaļas, saceptu sīpolu un sakapātu
Taukvielas
Taukvielām uzturā ir daudzpusīga nozīme. Taukvielas ir enerģijas piegādātājas, jo dod lielu kaloriju daudzumu - 1 grams taukvielu organismam dod 9,3
3/4 šķidruma uzvāra ar vircēm, citroncukuru, cukuru un sāli. Kartupeļmiltus sajauc ar pārējo auksto šķidrumu, pielej klāt verdošam buljonam un
Gatavo tāpat kā liellopa gaļas kotletes.
Kādu stundu ūdenī mērcētus sadauzītus teļa kaulus, teļa pakaļ stilba gaļu un vistas ķidiņas vāra ar 6 l auksta ūdens.

TOP 20 RECEPTES ŠODIEN

Jaunumi

Uzvārītam pienam pieliek sagrieztu baltmaizi, un sviestu, pēc tam, stipri kuļot, visu savāra biezu. Kad mīkla atdzisusi, piejauc jēlas olas,
Olu dzeltenumu saputo ar cukuru, piejauc berztu citrona mizu, izsijātus miltus un svaigu skābu krējumu, un beigās visu sajauc ar
Biskvītus ieliek pārmaiņus ar makaroniem cepamā bļodā, ko iepriekš iesviesto. Olu dzeltenumu sakuļ ar cukuru, tad sakarsē baltu vai sarkanu
Baltmaizei noņem garozu, aplej ar iecukurotu melnu kafiju, sa­šķaida putrā, sajauc ar karstu sviestu, kad biezenis atdzisis, piejauc olu dzeltenumu
Biskvītus apslaka ar stipru vīnu, ar daļu biskvītu, tos liekot stā­vus blakus vienu otram, apliek formas iekšējo apmali, bet pārējos

Populārakie

Mimoza no tunča
Novāra kartupeļus ar mizu, burkānus un olas. Visu nomizo un rīvē uz smalkās rīves, katru produktu savā traukā. Olas baltumu
Siļķe kažokā
Novāra, līdz top mīksts kartupeļus, burkānus un bietes, visu nomizo un sarīvē uz vidējās rīves kārtu no dārzeņiem atsevišķā traukā.
Kabaču ikri.
Kabačus un burkānus nomazgā un nomizo, kabacim iztīra sēklas(ja tādas ir), tad sarīvē. Kabačiem lielā rīve, burkāniem vidējā. Sīpolu nomizo un
Tomāti savā sulā (bez pasterizēšanas)
Šai receptē neizmanto kā parasti veselus tomātus, bet gabaliņos grieztus. Ņem gatavus tomātus, noskalo aukstā ūdenī, liek bļodā un pārlej ar
Kabaču ikri ziemai.
Visus dārzeņus rūpīgi nomazgā, notīra un sagriež mazos gabaliņos. Jaunus kabačus var netīrīt no mizas un sēklām.  Sīpolus griež smalki. Burkānus,

Produktu masa

TOP Sadaļas

INFO