Reklāma
Bezmaksas sludinājumi
Bezmaksas sludinājumi internetā
+ 5 foto
eLOTS.Lv

Ērts un drošs savienojums izmantojot https protokolu, mobilo ierīču atbalsts.
Atjaunotā versija:

e-Pavārgrāmata


Sarunas
Krāsnī cepts zandarts ar sēnēm
j7: Jā, tas ir labs.
skatīt...

Maizes alus
j7: Vienkārši vārīti apiņi, garšai. Cik ilgi, tas jau no daudziem faktoriem atkarīgs..., bet kamēr apmierina stadija... :) It kā ļoti sakarīgs rezultāts.
skatīt...

Maizes alus
unaars: Diezgan neprecīza recepte!piem. apiņu novārījums-kā gatavot? un uzraudzēts raugs-kā un cik ilgi? cik ilgi jāraudzē viss kopā?
skatīt...

Krāsnī cepts zandarts ar sēnēm
andis: ljoti smeķīgi sanaca
skatīt...

Vārītu kartupeļu pankūkas
baibba23: super:)
skatīt...

Meklēšana

Teksts
Meklēšanas kritērijs
Meklēšanas kritērijs

Receptes ar: "kāpostu"

rezultāti no 1 līdz 10

Kopā atrasti 56 gatavošanas paņēmieni:

Šķirot: Jaunākās | Populārākās | Apmeklētākās

Svaigu kāpostu zupa 4.21

Kāpostus un kartupeļus sagriež kvadrātveida gabaliņos, liek verdošā buljonā, pievieno ceptas garšsaknes, sāli piparus, un vāra, līdz kāposti un kartupeļi gatavi. Pirms pasniegšanas zupai pievieno sasmalcinātus zaļumus un šķēlītēs sagrieztus...Skatīt recepti

Skābētu kāpostu zupa 4.10

Skābētus kāpostus liek katlā, pārlej ar paredzēto ūdens daudzumu un vara pusmīkstus. Tad pievieno gabaliņos sadalītu cūkas gaļu, apceptas garšsaknes un tomātu biezeni, sāli un vāra, līdz kaposti un gaļa...Skatīt recepti

Skābu kāpostu un biešu salāti 4.00

Skābiem kāpostiem pievieno sakapātu sīpolu, rupjās skaidās sarīvētu, vārītu bieti, iemaisa krējumu, nogaršo, ja vajadzīgs, pieliek sāli, cukuru, pasniedzot pārkaisa ar zaļumiem.

...Skatīt recepti

Tomātu un puķukāpostu salāti 4.15

Puķukāpostus izvāra vieglā sālsūdeni, novieto uz sieta,' atdzesē, sadala sīkās rozītēs vai sakapā, sajauc ar majonēzi vai krējumu, kapātām dillēm. Salātus kartb kopējā traukā vai porciju salātu traukos, virsu uzliek...Skatīt recepti

Skābēto kāpostu un ķirbju salāti 4.00

Ķirbjus notīra, sarīvē uz rupjas sakņu rīves. Labus skābētus kāpostus viegli nospiež no liekās sulas un sajauc ar sagatavotiem ķirbjiem. Ķirbju vietā var lietot patisonus vai kabačus. Burkānus tāpat notīra...Skatīt recepti

Jēra gaļas un kāpostu sautējums 4.33

Gatavo kā jēra gaļas un kāļu sautējumu, kur kāļu vietā liek kāpostus: Gaļu sadala porciju gabalos, ceo uz pannas sakarsētos taukos, liek katliņā, pārlej ar pannas atvārījumu, pievieno sagrieztus sīpolus,...Skatīt recepti

Speķa un svaigu kāpostu sacepums 4.24

Dūmotu speķi sagriež un kopā ar sasmalcinātiem sīpoliem apcep. Kāpostu galviņu atbrīvo no ārējām lapām, pārgriež uz pusēm, sālsūdenī apvāra un sagriež. Sasmalcinātos kāpostus sajauc ar apceptu speķi, liek veidnē,...Skatīt recepti

Desu un skābētu kāpostu sacepums 4.20

Sasmalcinātus sīpolus taukos apcep, pievieno skābētus kāpostus, buljonu un sautē pusmīkstus. Desas sagriež ripiņās un taukos apcep. Tad liek veidnē kārtām liek kāpostus, pārkaisa rīvmaizi un cep cepeškrāsnī, līdz kāposti...Skatīt recepti

Svaigu kāpostu, dzērveņu salāti 4.00

Kāpostu galvai noņem ārējās lapas un sagriež ar nazi sīkās, garās strēmelītēs vai saēvelē ar kāpostu ēveli. Pārkaisa ar sāli un cukuru, izmaisa un ļauj atsuloties, tad nospiež sīvo sulu.

Sarkano kāpostu salāti 4.14

Sarkanie galviņkāposti lieliski noder salātu gatavošanai, jo to spilgtā krāsa uņ īpatnējā garša rada lielāku dažādību konservu dārzeņu klāstā. Labākās šķirnes ir Hako un Akmens galva.

Galviņai noņem ārējās lapas, pārgriež...Skatīt recepti

Meklēšana

Meklējumu vaicājumi:
aknu , zirņu , līdakas , šok , krējuma ,
Šodien vārda dienas svin:
Ramona, Ritma



Noderēs
Sīpolus sagriež, cep sviestā, pievienojot tomātu biezeni. Gaļas produktus - šķiņķi, vārītu liellopu gaļu, atsevišķi izvārītas nieres un cīsiņus griež
Biezpienu patur apsegtu 3-4 dienas siltā vietā, lai appelē, jo pelējums vārītam sieram piešķir īpatnēju garšu. Tad samaļ gaļas mašīnā,
Olu dzeltenumu kuļ ar cukuru, sajauc ar berztu citrona mizu un citrona sulu, beigās piejauc putās sakultu olbaltumu. Pūteli cep iesviestotā
Nomazgātas melnsaknes izvāra ne gluži mīkstas, ne cietas, nokāš, nomizo un sagriež 5-7 cm. garos gabalos, apmērcē sagatavotā mīklā (mīklai:
Notīrītu, smalki sakapātu un samaltu siļķi sajauc ar skābu krējumu, sinepēm un etiķi vai citrona sulu. Galdā mērci pasniedz pie
Notīrītus kāpostus (lapas pēc iespējas veselākas atstājamas) noplaucē ar verdošu ūdeni, lapas saliek vienu uz otras, cieši saspiež kopā un
Lielākus, notīrītus un nomazgātus burkānus sagriež 2—3 daļās, vāra maz sālītā ūdenī, līdz tie sašķīst, un tad izberž caur sietiņu.

TOP 20 RECEPTES ŠODIEN

Jaunumi

Uzvārītam pienam pieliek sagrieztu baltmaizi, un sviestu, pēc tam, stipri kuļot, visu savāra biezu. Kad mīkla atdzisusi, piejauc jēlas olas,
Olu dzeltenumu saputo ar cukuru, piejauc berztu citrona mizu, izsijātus miltus un svaigu skābu krējumu, un beigās visu sajauc ar
Biskvītus ieliek pārmaiņus ar makaroniem cepamā bļodā, ko iepriekš iesviesto. Olu dzeltenumu sakuļ ar cukuru, tad sakarsē baltu vai sarkanu
Baltmaizei noņem garozu, aplej ar iecukurotu melnu kafiju, sa­šķaida putrā, sajauc ar karstu sviestu, kad biezenis atdzisis, piejauc olu dzeltenumu
Biskvītus apslaka ar stipru vīnu, ar daļu biskvītu, tos liekot stā­vus blakus vienu otram, apliek formas iekšējo apmali, bet pārējos

Populārakie

Mimoza no tunča
Novāra kartupeļus ar mizu, burkānus un olas. Visu nomizo un rīvē uz smalkās rīves, katru produktu savā traukā. Olas baltumu
Siļķe kažokā
Novāra, līdz top mīksts kartupeļus, burkānus un bietes, visu nomizo un sarīvē uz vidējās rīves kārtu no dārzeņiem atsevišķā traukā.
Kabaču ikri.
Kabačus un burkānus nomazgā un nomizo, kabacim iztīra sēklas(ja tādas ir), tad sarīvē. Kabačiem lielā rīve, burkāniem vidējā. Sīpolu nomizo un
Tomāti savā sulā (bez pasterizēšanas)
Šai receptē neizmanto kā parasti veselus tomātus, bet gabaliņos grieztus. Ņem gatavus tomātus, noskalo aukstā ūdenī, liek bļodā un pārlej ar
Kabaču ikri ziemai.
Visus dārzeņus rūpīgi nomazgā, notīra un sagriež mazos gabaliņos. Jaunus kabačus var netīrīt no mizas un sēklām.  Sīpolus griež smalki. Burkānus,

Produktu masa

TOP Sadaļas

INFO