Reklāma
Bezmaksas sludinājumi
Bezmaksas sludinājumi internetā
+ 5 foto
eLOTS.Lv

Ērts un drošs savienojums izmantojot https protokolu, mobilo ierīču atbalsts.
Atjaunotā versija:

e-Pavārgrāmata


Sarunas
Krāsnī cepts zandarts ar sēnēm
j7: Jā, tas ir labs.
skatīt...

Maizes alus
j7: Vienkārši vārīti apiņi, garšai. Cik ilgi, tas jau no daudziem faktoriem atkarīgs..., bet kamēr apmierina stadija... :) It kā ļoti sakarīgs rezultāts.
skatīt...

Maizes alus
unaars: Diezgan neprecīza recepte!piem. apiņu novārījums-kā gatavot? un uzraudzēts raugs-kā un cik ilgi? cik ilgi jāraudzē viss kopā?
skatīt...

Krāsnī cepts zandarts ar sēnēm
andis: ljoti smeķīgi sanaca
skatīt...

Vārītu kartupeļu pankūkas
baibba23: super:)
skatīt...

Meklēšana

Teksts
Meklēšanas kritērijs
Meklēšanas kritērijs

Receptes ar: "kāpostu salāti"

rezultāti no 1 līdz 10

Kopā atrasti 14 gatavošanas paņēmieni:

Šķirot: Jaunākās | Populārākās | Apmeklētākās

Tomātu un puķukāpostu salāti 4.15

Puķukāpostus izvāra vieglā sālsūdeni, novieto uz sieta,' atdzesē, sadala sīkās rozītēs vai sakapā, sajauc ar majonēzi vai krējumu, kapātām dillēm. Salātus kartb kopējā traukā vai porciju salātu traukos, virsu uzliek...Skatīt recepti

Sarkano kāpostu salāti 4.14

Sarkanie galviņkāposti lieliski noder salātu gatavošanai, jo to spilgtā krāsa uņ īpatnējā garša rada lielāku dažādību konservu dārzeņu klāstā. Labākās šķirnes ir Hako un Akmens galva.

Galviņai noņem ārējās lapas, pārgriež...Skatīt recepti

Svaigu kāpostu salāti 4.08

Cietām balto vai sarkano kāpostu galviņām noņem ārējās lapas un sagriež skaidiņās vai saēvelē. Sasmalcinātos kāpostus pārkaisa ar sāli, cukuru un saspiež ar koka stampiņu, līdz sāk atdalīties sula. Tad...Skatīt recepti

Ziedkāpostu salāti ar burkāniem un sēnēm 4.32

Ziedkāpostus sadala rozetēs un vāra sālsūdenī. Notecina caurdurī un atdzesē. Vārītus burkānus ar robotu nazi sagriež ripiņās. Puravu stublājus griež plānās ripiņas, sasmalcina sēnes, un sīpolu lokus. Etiķim pievieno sinepes,...Skatīt recepti

Skābētu kāpostu salāti ar krējumu 4.22

Skābētus kāpostus sagriež ar nerūsējošu nazi, pieber cukuru un samaisa ar krējumu.

...Skatīt recepti

Skābētu kāpostu salāti ar eļļu 4.12

Skābētus kāpostus sagriež ar nerūsējošu nazi, pievieno tiem sasmalcinātus sīpolus un samaisa ar eļļu.

...Skatīt recepti

Skābētu kāpostu salāti ar ķimenēm 4.25

Skābētus kāpostus samaisa ar eļļu, pievieno sāli, cukuru un kāpostu sulā uzbriedinātas maltas ķimenes. Kārto traukā un pārkaisa ar sasmalcinātiem pētersīļu zaļumiem.

...Skatīt recepti

Skābētu kāpostu salāti ar papriku un puraviem 4.26

Sarkanās paprikas pākstīm izņem sēklotni. Pākstis un puravus sagriež salmiņos un pievieno kāpostiem kopā ar sasmalcinātiem sīpolu lokiem un dillēm. Pārlej ar mērci un pasniedz pec 20 minūtēm.

...Skatīt recepti

Skābētu kāpostu salāti ar rozīnēm 4.17

Skābiem kāpostiem pievieno sasmalcinātas rozīnes (iepriekš pārlasa un nomazgā), sarīvētu citrona miziņu, pieber pēc garšas cukuru un samaisa ar eļļu.

...Skatīt recepti

Skābētu kāpostu salāti ar vīnogām 4.29

Vīnogas pārgriež uz pusēm (lielākās sagriež 4 daļās), izņem kauliņus. Skābiem kāpostiem pievieno sagatavotās vīnogas, rīvētu citrona miziņu, pieber cukuru (pec garšas) un samaisa ar eļļu.

...Skatīt recepti

Meklēšana

Meklējumu vaicājumi:
seņu mērce , olu salāti , kompots , rabarb , šķinķis ,
Šodien vārda dienas svin:
Maiga, Milija



Noderēs
Ziedkāpostus sadala rozetēs un vāra sālsūdenī. Notecina caurdurī un atdzesē. Vārītus burkānus ar robotu nazi sagriež ripiņās. Puravu stublājus griež
Kāļus nomazgā, nomizo, noskalo un šagriež šķēlēs, sasmalcina strēmelēs. Katliņā sabrūnina cukuru ar sviestu, ieliek iepriekš sagatavotos kāļus, apcep, pievieno
Gaļu uzliek ar aukstu ūdeni, lēnām uzvāra ar piedevām, un buljonu noliek pie malas kādu stundu vilkties, tad nokāš, nogaršo
Gaļu nomazgā, uzliek vārīt ar aukstu ūdeni. Ja tā pārāk sāļa, tad pirmo ūdeni, tiklīdz tas vārās, nolej un tā
Kartupeļus nomazgā, nomizo, liek aukstā ūdenī. Kad visi kartupeļi nomizoti, tos liek katlā. Ja kartupeļi ir nevienādi, lielos pārgriež. Kartupeļiem
Gatavu sviesta mīklu izrullē naža muguras biezumā, sagriež gabalos, apm. pusotra pirksta garumā un divu pirkstu platumā, katrā gabalā ievīsta
Sardeles verdošā ūdenī uzkarsē, tad no ūdens izņem. Noskalotus, notīrītus, gabaliņos grieztus burkānus, sasmalcinātus kāpostus un sīpolus liek karstajā

TOP 20 RECEPTES ŠODIEN

Jaunumi

Uzvārītam pienam pieliek sagrieztu baltmaizi, un sviestu, pēc tam, stipri kuļot, visu savāra biezu. Kad mīkla atdzisusi, piejauc jēlas olas,
Olu dzeltenumu saputo ar cukuru, piejauc berztu citrona mizu, izsijātus miltus un svaigu skābu krējumu, un beigās visu sajauc ar
Biskvītus ieliek pārmaiņus ar makaroniem cepamā bļodā, ko iepriekš iesviesto. Olu dzeltenumu sakuļ ar cukuru, tad sakarsē baltu vai sarkanu
Baltmaizei noņem garozu, aplej ar iecukurotu melnu kafiju, sa­šķaida putrā, sajauc ar karstu sviestu, kad biezenis atdzisis, piejauc olu dzeltenumu
Biskvītus apslaka ar stipru vīnu, ar daļu biskvītu, tos liekot stā­vus blakus vienu otram, apliek formas iekšējo apmali, bet pārējos

Populārakie

Mimoza no tunča
Novāra kartupeļus ar mizu, burkānus un olas. Visu nomizo un rīvē uz smalkās rīves, katru produktu savā traukā. Olas baltumu
Siļķe kažokā
Novāra, līdz top mīksts kartupeļus, burkānus un bietes, visu nomizo un sarīvē uz vidējās rīves kārtu no dārzeņiem atsevišķā traukā.
Kabaču ikri.
Kabačus un burkānus nomazgā un nomizo, kabacim iztīra sēklas(ja tādas ir), tad sarīvē. Kabačiem lielā rīve, burkāniem vidējā. Sīpolu nomizo un
Tomāti savā sulā (bez pasterizēšanas)
Šai receptē neizmanto kā parasti veselus tomātus, bet gabaliņos grieztus. Ņem gatavus tomātus, noskalo aukstā ūdenī, liek bļodā un pārlej ar
Kabaču ikri ziemai.
Visus dārzeņus rūpīgi nomazgā, notīra un sagriež mazos gabaliņos. Jaunus kabačus var netīrīt no mizas un sēklām.  Sīpolus griež smalki. Burkānus,

Produktu masa

TOP Sadaļas

INFO