Reklāma
Bezmaksas sludinājumi
Bezmaksas sludinājumi internetā
+ 5 foto
eLOTS.Lv

Ērts un drošs savienojums izmantojot https protokolu, mobilo ierīču atbalsts.
Atjaunotā versija:

e-Pavārgrāmata


Sarunas
Krāsnī cepts zandarts ar sēnēm
j7: Jā, tas ir labs.
skatīt...

Maizes alus
j7: Vienkārši vārīti apiņi, garšai. Cik ilgi, tas jau no daudziem faktoriem atkarīgs..., bet kamēr apmierina stadija... :) It kā ļoti sakarīgs rezultāts.
skatīt...

Maizes alus
unaars: Diezgan neprecīza recepte!piem. apiņu novārījums-kā gatavot? un uzraudzēts raugs-kā un cik ilgi? cik ilgi jāraudzē viss kopā?
skatīt...

Krāsnī cepts zandarts ar sēnēm
andis: ljoti smeķīgi sanaca
skatīt...

Vārītu kartupeļu pankūkas
baibba23: super:)
skatīt...

Meklēšana

Teksts
Meklēšanas kritērijs
Meklēšanas kritērijs

Receptes ar: "ievārījums"

rezultāti no 1 līdz 10

Kopā atrasti 21 gatavošanas paņēmieni:

Šķirot: Jaunākās | Populārākās | Apmeklētākās

Ķiršu ievārījums 4.03

Ķiršus nomazgā, izņem kauliņus. Cukuru ar ūdeni vāra uz uguns pabiezā sīrupā, noņem melnās putas, atdzesē, pārlej ogām, 24 st. atstāj mierā. Otrā dienā sīrupu ar visām ogām liek katliņā...Skatīt recepti

Melleņu ievārījums 4.20

Ogas iztīra , nomazgā. Vāra bez ūdens, izrīvē caur sietiņu, iegūto masu liek katliņā, maisot vāra apm. 20 min., karstu sapilda burkās, aukstu aizvāko. Uzglabā vēsā, sausā vieta.

...Skatīt recepti

Plūmju ievārījums 4.03

Plūmēm uzlej vārošu ūdeni, 3-5 minn patur, liek uz sieta notecēties, novelk ādiņu, pāgriež gareniski uz pusēm, izņem kauliņus.Plūmes sakārto traukā, apber ar pusi dotā cukura, uzliek vieglu slogu, atstāj...Skatīt recepti

Aveņu ievārījums. 4.22

Avenes izlasa, saber traukā kārtām ar cukuru un atstāj 12st. vēsā vietā. Pēc tam nolej no ogām radušos sulu, to izkāš un ievārījumu katlā uzvāra sīrupā. Šajā sīrupā liek pa...Skatīt recepti

Zaļo plūmju ievārījums. 4.20

Zaļas, negatavas plūmes, kurām kauliņš vēl mīksts un balts, iegriež . Cukuru saber katlā, pievieno tikdaudz ūdens, lai cukurs būtu mitrs, un savāra dzidrā ...Skatīt recepti

Plūmju ievārījums 2 4.22

Gatavas, bet vēl stingras plūmes, ja vajadzīgs, nomazgā un ar adatiņu sadursta. Sadurstītās plūmes ieliek siltā ūdenī, kuru ar visām plūmēm uzkarsē līdz apmēram 75° C, kamēr miziņa sāk plaisāt...Skatīt recepti

Jāņogu-upeņu ievārījums. 4.15

Ne pārāk gatavas jāņogas nobrauka no kātiņa, laižot ķekaru cauri dakšiņu zariem. Saber sietā plānā kārtā un iegremdē vairākas reizes aukstā ūdenī. Lieko ūdeni notecina, lai ogas būtu tīras un...Skatīt recepti

Ērkšķogu ievārījums. 4.16

Lielas, ar plānu mizu, gatavas ērkšķogas atbrīvo no kātiņiem un ziedu biķerīšiem. Pēc tam ogas nomazgā un sadursta ar adatu vairākās vietās. Pusi no cukura kopā ar ūdeni savāra dzidrā...Skatīt recepti

Meža rožu ogu ievārījums 4.21

Gatavās meža rožu ogas atbrīvo no kātiņa, ziedu biķerīša un aukstā ūdenī nomazgā. Notīrītās ogas pārgriež gareniskā virzienā un izņem visas sēkliņas un spuriņas. Tad ogas saber smalkā sietiņā uz...Skatīt recepti

Ķiršu ievārījums 2 4.00

Ievārījuma gatavošanai izvēlas skābos, tumšos ķiršus. Ķiršus notīra, atbrīvo no kauliņa un vāra iepriekš sagatavotā cukura sīrupā (cukuru samitrina ar ūdeni un bez maisīšanas savāra dzidrā sīrupā). Lai iegūtu labāku...Skatīt recepti

Meklēšana

Meklējumu vaicājumi:
tomāti , vērša , cepumi , klimpas , biešu ,
Šodien vārda dienas svin:
Ramona, Ritma



Noderēs
Koriandrs ir viengadīgs augs, pieder pie čemurziežu dzimtas. Var izaugt 30—60 cm augsts lakstaugs. Koriandra dzimtene ir Dienvideiropa. Pie mums
Parasta recepte, kā gatavot aliču ziemai, kā arī šo pašu recepti var izmantot plūmju kompota gatavošanai. Šīs receptes priekšrocība ir tā,
Gaļai noņem plēves, sagriež glītās šķēlēs, izdauza, iemērc miltos, ar sāli sakultā olā, rīvmaizē, sviestā cep gatavas.
Ar puķkāpostu ūdeni pagatavo kādu pamatbuljonu. Tad kuļot piejauc mīksti novārītu, caur sietiņu izberztu un ar olu dzeltenumu un baltvīnu
12 šķēles galda maizes grauzdē ar sviestu uz pannas, novārītu nolobītu selderiņu, jo smalki saberž un sajauc ar saldu krējumu,
Nolobītus, sagrieztus, izmērcētus kāļus novāra gatavus traukā, spēcīgā gaļas vai zoss ķidiņu buljonā un smalki sastampā, pēc tam sajauc ar
Krūtij izņem kaulus, ierīvē ar sāli, karstā sviestā uz pannas liek krūti, sakarsē, uzlej ūdeni, cep bieži aplaistot līdz paliek

TOP 20 RECEPTES ŠODIEN

Jaunumi

Uzvārītam pienam pieliek sagrieztu baltmaizi, un sviestu, pēc tam, stipri kuļot, visu savāra biezu. Kad mīkla atdzisusi, piejauc jēlas olas,
Olu dzeltenumu saputo ar cukuru, piejauc berztu citrona mizu, izsijātus miltus un svaigu skābu krējumu, un beigās visu sajauc ar
Biskvītus ieliek pārmaiņus ar makaroniem cepamā bļodā, ko iepriekš iesviesto. Olu dzeltenumu sakuļ ar cukuru, tad sakarsē baltu vai sarkanu
Baltmaizei noņem garozu, aplej ar iecukurotu melnu kafiju, sa­šķaida putrā, sajauc ar karstu sviestu, kad biezenis atdzisis, piejauc olu dzeltenumu
Biskvītus apslaka ar stipru vīnu, ar daļu biskvītu, tos liekot stā­vus blakus vienu otram, apliek formas iekšējo apmali, bet pārējos

Populārakie

Mimoza no tunča
Novāra kartupeļus ar mizu, burkānus un olas. Visu nomizo un rīvē uz smalkās rīves, katru produktu savā traukā. Olas baltumu
Siļķe kažokā
Novāra, līdz top mīksts kartupeļus, burkānus un bietes, visu nomizo un sarīvē uz vidējās rīves kārtu no dārzeņiem atsevišķā traukā.
Kabaču ikri.
Kabačus un burkānus nomazgā un nomizo, kabacim iztīra sēklas(ja tādas ir), tad sarīvē. Kabačiem lielā rīve, burkāniem vidējā. Sīpolu nomizo un
Tomāti savā sulā (bez pasterizēšanas)
Šai receptē neizmanto kā parasti veselus tomātus, bet gabaliņos grieztus. Ņem gatavus tomātus, noskalo aukstā ūdenī, liek bļodā un pārlej ar
Kabaču ikri ziemai.
Visus dārzeņus rūpīgi nomazgā, notīra un sagriež mazos gabaliņos. Jaunus kabačus var netīrīt no mizas un sēklām.  Sīpolus griež smalki. Burkānus,

Produktu masa

TOP Sadaļas

INFO