Reklāma
Bezmaksas sludinājumi
Bezmaksas sludinājumi internetā
+ 5 foto
eLOTS.Lv

Ērts un drošs savienojums izmantojot https protokolu, mobilo ierīču atbalsts.
Atjaunotā versija:

e-Pavārgrāmata


Sarunas
Krāsnī cepts zandarts ar sēnēm
j7: Jā, tas ir labs.
skatīt...

Maizes alus
j7: Vienkārši vārīti apiņi, garšai. Cik ilgi, tas jau no daudziem faktoriem atkarīgs..., bet kamēr apmierina stadija... :) It kā ļoti sakarīgs rezultāts.
skatīt...

Maizes alus
unaars: Diezgan neprecīza recepte!piem. apiņu novārījums-kā gatavot? un uzraudzēts raugs-kā un cik ilgi? cik ilgi jāraudzē viss kopā?
skatīt...

Krāsnī cepts zandarts ar sēnēm
andis: ljoti smeķīgi sanaca
skatīt...

Vārītu kartupeļu pankūkas
baibba23: super:)
skatīt...

Meklēšana

Teksts
Meklēšanas kritērijs
Meklēšanas kritērijs

Receptes ar: "gurķu "

rezultāti no 1 līdz 10

Kopā atrasti 12 gatavošanas paņēmieni:

Šķirot: Jaunākās | Populārākās | Apmeklētākās

Kartupeļu un gurķu zupa 4.20

Gaļu sagriež šķērsām muskuļu šķiedrām 1,5 cm biezās šķēlēs. Tās ar gaļas āmuru nedaudz izdauza, liek sakarsētos taukos un apcep brūnas. Pēc tam gaļu liek katlā, pārlej pannas atvārījumu, pievieno...Skatīt recepti

Svaigu gurķu salāti 4.05

Etiķa vietā var lietot citronskābi, dotajai receptei apmēram 3-4,5 g. Ar citronskābi sagatavotiem salātiem ir maigāka garša. Slimnieku un bērnu uzturam ieteicams salātus sagatavot ar citronskābi. Nepāraugušus gurķus nomazgā, nomizo...Skatīt recepti

Pāraugušu gurķu konservēšana 4.21

Šis konservu veids saimnieciski izdevīgs. Var izmantot lielus, pāraugušus, dzeltenus gurķus. Gurķus nomazgā, nomizo un sagriež gareniski vienādās daļās. Katrai daļai rūpīgi iztīra sēklas. Norādīto gurķu daudzumu...Skatīt recepti

Rutku un skābētu gurķu salāti 4.07

Rutkus nomizo, sarīvē skaidiņās, pārkaisa sāli, cukuru un sakrata. Skābētus gurķus sagriež skaidiņās. Sasmalcinātiem rutkiem pievieno skābētus gurķus, skābu krējumu, samaisa un sakārto traukā.

Uzturvērtība: olbaltumvielas 2,7 g, taukvielas 14,1 g,...Skatīt recepti

Kartupeļu un skābētu gurķu salāti. 4.03

Kartupeļusnomazgā un ar mizu sālsūdenī novāra mīkstus, karstus nomizo, atdzesē un sagriež kubveida gabaliņos. Skābam krējumam pievieno sāli, cukuru, smalki sarīvētus mārrutkus, pievieno sagrieztus skābētus gurķus, kartupeļus, cieti novārītu olu,...Skatīt recepti

Tomātu un svaigu gurķu maizītes 4.22

Gatavus, stingrus tomātus sagriež apmēram 0,5 cm biezās šķēlītēs un pārliek ar sviestu pārziestai baltmaizei vai rupjmaizes šķēlītei, pārkaisa smalkos piparus un pārliek sīpolu ripiņas atsevišķos gredzentiņus. Svaigus gurķus sagriež...Skatīt recepti

Gaļas, kartupeļu un skābētu gurķu sautējums 4.29

Gaļu nomazgā, sagriež gabaliņos. Ja gaļa liesa, katliņā izkausē taukvielas. Sagatavoto gaļu liek katlā, apcep brūnu, pievieno sasmalcinātus sīpolus, sacep tos caurspīdīgus, pielej karstu šķidrumu, pievieno tomātu biezeni un aizvākotā...Skatīt recepti

Kartupeļu un gurķu zupa 4.33

Nierēm izgriež urīnvadus, tās mērcē etiķūdenī, to vairākkārt mainot. Izmērcētās nieres noskalo. Liellopu gaļu sagriež šķērsām muskuļu šķiedrām, gaļas šķēles izdauza, sagriež strēmelēs. Pannā sakarsē taukus, liek gaļu un apcep...Skatīt recepti

Kartupeļu un gurķu zupa1 4.26

Nierēm izgriež urīnvadus, tās mērcē etiķūdenī, to vairākkārt mainot. Izmērcētās nieres noskalo. Liellopu gaļu sagriež šķērsām muskuļu šķiedrām, gaļas šķēles izdauza, sagriež strēmelēs. Pannā sakarsē taukus, liek gaļu un apcep...Skatīt recepti

Rutku un skābētu gurķu salāti ar krējumu 4.19

Rutkus sarīvē skaidiņās, pārkaisa ar sāli un nedaudz cukura, sakrata, līdz atdalās sula. Skābētus gurķus sagriež salmiņos un pievieno rutkiem, pieliek krējumu un samaisa. Pasniedz rotātus ar nelielam gurķa šķēlītēm,...Skatīt recepti

Meklēšana

Meklējumu vaicājumi:
šokolādes , burkānu , gulašs , gurķi , sēņu zupa ,
Šodien vārda dienas svin:
Daiga, Dinija



Noderēs
No sagatavotātās mīklas cep plānās pankūkas, apcepot tikai no vienas puses. Skaidiņās sarīvētus burkānus un sīki sagrieztus sīpolus kopā ar
Emaljētā pannā sakarsē taukvielu, pievieno sagrieztus sīpolus, sacep caurspīdīgus, ieliek biezās šķēlēs sagrieztus tomātus, pievieno sāli, pasautē. Olas sakuļ, pievieno
Nozvīņotu, notīrītu, trīs pirkstu platuma gabalos sagrieztu līdaku apkaisa ar sāli, ļaujot tai kādu stundu stāvēt. Tad zivs gabalus vienu
Liellopa gaļu kopā ar izmērcētu baltmaizi divas reizes gaļas mašīnā samaļ. Samaltai gaļai pievieno mazos gabaliņos sagrieztu speķi, sasmalcinātus sīpolus,
Bietes, kartupeļus ar mizu vāra mīkstus, atdzesē, nomizo un sagriež mazos kubveida gabaliņos. Mērcētas pupiņas sālsūdenī vāra mīkstas un atdzesē.
Pīli notīra, iztīra iekšas, izmazgā, sānos iegriež caurumiņus, ieliek kājas, tad ierīvē ar sāli. Uz karstas pannas uzliek sviestu, pīli
Aknas un gaļu samaļ, pieliek izmērcētu, nospiestu baltmaizi, olas, sīpolus, sāli, samaļ otrreiz, pielej kausētu sviestu, skābu krējumu, izmaisa, liek

TOP 20 RECEPTES ŠODIEN

Jaunumi

Uzvārītam pienam pieliek sagrieztu baltmaizi, un sviestu, pēc tam, stipri kuļot, visu savāra biezu. Kad mīkla atdzisusi, piejauc jēlas olas,
Olu dzeltenumu saputo ar cukuru, piejauc berztu citrona mizu, izsijātus miltus un svaigu skābu krējumu, un beigās visu sajauc ar
Biskvītus ieliek pārmaiņus ar makaroniem cepamā bļodā, ko iepriekš iesviesto. Olu dzeltenumu sakuļ ar cukuru, tad sakarsē baltu vai sarkanu
Baltmaizei noņem garozu, aplej ar iecukurotu melnu kafiju, sa­šķaida putrā, sajauc ar karstu sviestu, kad biezenis atdzisis, piejauc olu dzeltenumu
Biskvītus apslaka ar stipru vīnu, ar daļu biskvītu, tos liekot stā­vus blakus vienu otram, apliek formas iekšējo apmali, bet pārējos

Populārakie

Mimoza no tunča
Novāra kartupeļus ar mizu, burkānus un olas. Visu nomizo un rīvē uz smalkās rīves, katru produktu savā traukā. Olas baltumu
Siļķe kažokā
Novāra, līdz top mīksts kartupeļus, burkānus un bietes, visu nomizo un sarīvē uz vidējās rīves kārtu no dārzeņiem atsevišķā traukā.
Kabaču ikri.
Kabačus un burkānus nomazgā un nomizo, kabacim iztīra sēklas(ja tādas ir), tad sarīvē. Kabačiem lielā rīve, burkāniem vidējā. Sīpolu nomizo un
Tomāti savā sulā (bez pasterizēšanas)
Šai receptē neizmanto kā parasti veselus tomātus, bet gabaliņos grieztus. Ņem gatavus tomātus, noskalo aukstā ūdenī, liek bļodā un pārlej ar
Kabaču ikri ziemai.
Visus dārzeņus rūpīgi nomazgā, notīra un sagriež mazos gabaliņos. Jaunus kabačus var netīrīt no mizas un sēklām.  Sīpolus griež smalki. Burkānus,

Produktu masa

TOP Sadaļas

INFO