Reklāma
Bezmaksas sludinājumi
Bezmaksas sludinājumi internetā
+ 5 foto
eLOTS.Lv

Ērts un drošs savienojums izmantojot https protokolu, mobilo ierīču atbalsts.
Atjaunotā versija:

e-Pavārgrāmata


Sarunas
Krāsnī cepts zandarts ar sēnēm
j7: Jā, tas ir labs.
skatīt...

Maizes alus
j7: Vienkārši vārīti apiņi, garšai. Cik ilgi, tas jau no daudziem faktoriem atkarīgs..., bet kamēr apmierina stadija... :) It kā ļoti sakarīgs rezultāts.
skatīt...

Maizes alus
unaars: Diezgan neprecīza recepte!piem. apiņu novārījums-kā gatavot? un uzraudzēts raugs-kā un cik ilgi? cik ilgi jāraudzē viss kopā?
skatīt...

Krāsnī cepts zandarts ar sēnēm
andis: ljoti smeķīgi sanaca
skatīt...

Vārītu kartupeļu pankūkas
baibba23: super:)
skatīt...

Meklēšana

Teksts
Meklēšanas kritērijs
Meklēšanas kritērijs

Receptes ar: "gaļas salāti"

rezultāti no 1 līdz 10

Kopā atrasti 4 gatavošanas paņēmieni:

Šķirot: Jaunākās | Populārākās | Apmeklētākās

Liellopu gaļas salāti 4.16

Gaļu griež strēmelēs vai kubiņos, sajauc ar sasmalcinātām pārējām piedevām, pārlej ar garšvielu etiķa un eļļas maisījumu.

...Skatīt recepti

Putnu gaļas salāti 4.00

Sasmalcinātu gaļu, selerijas un ābolus samaisa ar putukrējumu, kam pēc saputošanas pievienota majonēze, garšvielas. Visu uzmanīgi izcila, lai nezustu putu krējuma vieglums.

...Skatīt recepti

Vistas gaļas salāti 4.17

Vārītu vistas gaļu atdala no kauliem un sagriež mazos gabaliņos. Ar mizu novārītus kartupeļus nomizo un sagriež kubveida gabaliņos. Zirņus sālsūdenī vāra mīkstus. Majonēzei pievieno skābu krējumu, sāli, cukuru un...Skatīt recepti

Liellopu gaļas salāti ar burkāniem 4.03

Liellopu gaļu, kartupeļus, burkānus, selerijas un gurķus sagriež salmiņos, sajauc. Majonēzei pieliek sinepes, citronu sulu, sāli, piparus, pārlej salātiem un samaisa. Salātus rotā ar zaļajiem zirnīšiem, cieti vārītu olu ripiņām...Skatīt recepti

Meklēšana

Meklējumu vaicājumi:
Baraviku , kartupeļu_un , kāļi , olas , tomatu salati ,
Šodien vārda dienas svin:
Maiga, Milija



Noderēs
1 ola, 10 g sviesta, 15 g sālīta laša, 100 g tomātu, 20 g majonēzes, sāls, zaļumi. Cieti novārītas olas pārgriež
Izvēlas paradīzes ābolīšus vai sīpoliņus. Ābolus nomazgā, kātiņu nokasa un nogriež īsāku, izgriež ziedu kausiņus un ar tievu kociņu sadursta.
Lasi noslauka mitrā drēbē, zvīņot nevajag, pārgriež vēderu, iztīra iekšas, labi izmazgā, pārgriež gareniski uz pusi, sagriež glītos gabaliņos. Uzliek
Notīrītas teļu mēles 2 līdz 2,5 st. novāra mīkstas maz sālītā ūdenī; ūdeni, kurā tās vārītas, neizlej laukā, bet uzglabā.
Krustnagliņas ir tropiskā krustnagliņu koka izkaltētie ziedpumpuri. Visvairāk krustnagliņas lieto augļu un dārzeņu marinādēm. Pietiek pāris krustnagliņu, lai marināde iegūtu spēcīgu
Gatavo sviesta mīklu izrullē, sagriež apmēram pirksta garumā un pirksta platumā standziņās. Liek uz plates, standziņas apsmērē ar saklapētu olu,
Platās glāzēs liek kārtām vai grupiņās paredzētos produktus, pārlej ar aukstu degvīnu, uzliek paris tējkarošu majonēzes.

TOP 20 RECEPTES ŠODIEN

Jaunumi

Uzvārītam pienam pieliek sagrieztu baltmaizi, un sviestu, pēc tam, stipri kuļot, visu savāra biezu. Kad mīkla atdzisusi, piejauc jēlas olas,
Olu dzeltenumu saputo ar cukuru, piejauc berztu citrona mizu, izsijātus miltus un svaigu skābu krējumu, un beigās visu sajauc ar
Biskvītus ieliek pārmaiņus ar makaroniem cepamā bļodā, ko iepriekš iesviesto. Olu dzeltenumu sakuļ ar cukuru, tad sakarsē baltu vai sarkanu
Baltmaizei noņem garozu, aplej ar iecukurotu melnu kafiju, sa­šķaida putrā, sajauc ar karstu sviestu, kad biezenis atdzisis, piejauc olu dzeltenumu
Biskvītus apslaka ar stipru vīnu, ar daļu biskvītu, tos liekot stā­vus blakus vienu otram, apliek formas iekšējo apmali, bet pārējos

Populārakie

Mimoza no tunča
Novāra kartupeļus ar mizu, burkānus un olas. Visu nomizo un rīvē uz smalkās rīves, katru produktu savā traukā. Olas baltumu
Siļķe kažokā
Novāra, līdz top mīksts kartupeļus, burkānus un bietes, visu nomizo un sarīvē uz vidējās rīves kārtu no dārzeņiem atsevišķā traukā.
Kabaču ikri.
Kabačus un burkānus nomazgā un nomizo, kabacim iztīra sēklas(ja tādas ir), tad sarīvē. Kabačiem lielā rīve, burkāniem vidējā. Sīpolu nomizo un
Tomāti savā sulā (bez pasterizēšanas)
Šai receptē neizmanto kā parasti veselus tomātus, bet gabaliņos grieztus. Ņem gatavus tomātus, noskalo aukstā ūdenī, liek bļodā un pārlej ar
Kabaču ikri ziemai.
Visus dārzeņus rūpīgi nomazgā, notīra un sagriež mazos gabaliņos. Jaunus kabačus var netīrīt no mizas un sēklām.  Sīpolus griež smalki. Burkānus,

Produktu masa

TOP Sadaļas

INFO