Reklāma
Bezmaksas sludinājumi
Bezmaksas sludinājumi internetā
+ 5 foto
eLOTS.Lv

Ērts un drošs savienojums izmantojot https protokolu, mobilo ierīču atbalsts.
Atjaunotā versija:

e-Pavārgrāmata


Sarunas
Krāsnī cepts zandarts ar sēnēm
j7: Jā, tas ir labs.
skatīt...

Maizes alus
j7: Vienkārši vārīti apiņi, garšai. Cik ilgi, tas jau no daudziem faktoriem atkarīgs..., bet kamēr apmierina stadija... :) It kā ļoti sakarīgs rezultāts.
skatīt...

Maizes alus
unaars: Diezgan neprecīza recepte!piem. apiņu novārījums-kā gatavot? un uzraudzēts raugs-kā un cik ilgi? cik ilgi jāraudzē viss kopā?
skatīt...

Krāsnī cepts zandarts ar sēnēm
andis: ljoti smeķīgi sanaca
skatīt...

Vārītu kartupeļu pankūkas
baibba23: super:)
skatīt...

Meklēšana

Teksts
Meklēšanas kritērijs
Meklēšanas kritērijs

Receptes ar: "foreles"

rezultāti no 1 līdz 10

Kopā atrasti 2 gatavošanas paņēmieni:

Šķirot: Jaunākās | Populārākās | Apmeklētākās

Vārītas foreles 4.27

Foreles nozvīņo, iztīra iekšas, nomazgā, sadala, uzkaisa nedaudz sāls. Ūdenim pievieno garšvielas, vārošā liek zivis, vāra ap 10 minūtēm, tad atstāj ūdenī uz apmēram 1/2 stundu, lai ievelkas. Karstam novelk...Skatīt recepti

Aukstas foreles ar vēžiem 4.24

Notīrītām un nomazgātām forelēm izver stipru diegu cauri astei virspus spurām, tad caur abām acīm, un diegu cieši aizsien, lai zivis būtu lokā saliektas, pēc kam foreles aplaista ar verdošu...Skatīt recepti

Meklēšana

Meklējumu vaicājumi:
torte , Olu kūkas , pīle , sautējums , šam ,
Šodien vārda dienas svin:
Hermīne, Estere



Noderēs
Saldu krējumu uzvāra ar kātiņu gareniski pāršķeltas vaniļas. Olu dzeltenumus sakuļ ar cukuru, sajauc ar pusi verdošā krējuma un ielej
Garšsakņu un garšvielu sālsūdenī novāra liellopu gaļu. Atdzesētu sagriež garenos gabaliņos un pievieno tos šķēlītēs sagrieztiem vārītiem kartupeļiem un gurķiem.
Izvārītus burkānus, notīra, sarīvē vai samaļ. Margarīnu ar cukuru samaisa, pievieno olas, pierīvē citrona miziņu, piespiež sulu. Šai masai pievieno
Notīrītu zuti sagriež ar visu ādu gabalos un uzliek vārīties ar 3 l ūdens un karoti sāls. Kad putas nosmeltas,
Biskvītus vai sausus cepumus apmērce piena vai saldā sulā. Krējumu saputo, pievienojot cukuru, garšvielas. Lēzena traukā liek kārtām cepumus, ievārījumu
Karstā buljonā vai ūdenī liek vārīties gabaliņos sagrieztus kartupeļus, ķimenes, sāli. Sīpolu sasmalcina, taukvielās apcep. Bieti notīra, sarīvē skaidās. Mīksti
Griķu miltiem pievieno pusi no paredzētā piena daudzuma, kas uzsildīts līdz 30C, un samaisa pašķidru mīklu. Tad pievieno atšķaidītu raugu

TOP 20 RECEPTES ŠODIEN

Jaunumi

Uzvārītam pienam pieliek sagrieztu baltmaizi, un sviestu, pēc tam, stipri kuļot, visu savāra biezu. Kad mīkla atdzisusi, piejauc jēlas olas,
Olu dzeltenumu saputo ar cukuru, piejauc berztu citrona mizu, izsijātus miltus un svaigu skābu krējumu, un beigās visu sajauc ar
Biskvītus ieliek pārmaiņus ar makaroniem cepamā bļodā, ko iepriekš iesviesto. Olu dzeltenumu sakuļ ar cukuru, tad sakarsē baltu vai sarkanu
Baltmaizei noņem garozu, aplej ar iecukurotu melnu kafiju, sa­šķaida putrā, sajauc ar karstu sviestu, kad biezenis atdzisis, piejauc olu dzeltenumu
Biskvītus apslaka ar stipru vīnu, ar daļu biskvītu, tos liekot stā­vus blakus vienu otram, apliek formas iekšējo apmali, bet pārējos

Populārakie

Mimoza no tunča
Novāra kartupeļus ar mizu, burkānus un olas. Visu nomizo un rīvē uz smalkās rīves, katru produktu savā traukā. Olas baltumu
Siļķe kažokā
Novāra, līdz top mīksts kartupeļus, burkānus un bietes, visu nomizo un sarīvē uz vidējās rīves kārtu no dārzeņiem atsevišķā traukā.
Kabaču ikri.
Kabačus un burkānus nomazgā un nomizo, kabacim iztīra sēklas(ja tādas ir), tad sarīvē. Kabačiem lielā rīve, burkāniem vidējā. Sīpolu nomizo un
Tomāti savā sulā (bez pasterizēšanas)
Šai receptē neizmanto kā parasti veselus tomātus, bet gabaliņos grieztus. Ņem gatavus tomātus, noskalo aukstā ūdenī, liek bļodā un pārlej ar
Kabaču ikri ziemai.
Visus dārzeņus rūpīgi nomazgā, notīra un sagriež mazos gabaliņos. Jaunus kabačus var netīrīt no mizas un sēklām.  Sīpolus griež smalki. Burkānus,

Produktu masa

TOP Sadaļas

INFO