Reklāma
Bezmaksas sludinājumi
Bezmaksas sludinājumi internetā
+ 5 foto
eLOTS.Lv

Ērts un drošs savienojums izmantojot https protokolu, mobilo ierīču atbalsts.
Atjaunotā versija:

e-Pavārgrāmata


Sarunas
Krāsnī cepts zandarts ar sēnēm
j7: Jā, tas ir labs.
skatīt...

Maizes alus
j7: Vienkārši vārīti apiņi, garšai. Cik ilgi, tas jau no daudziem faktoriem atkarīgs..., bet kamēr apmierina stadija... :) It kā ļoti sakarīgs rezultāts.
skatīt...

Maizes alus
unaars: Diezgan neprecīza recepte!piem. apiņu novārījums-kā gatavot? un uzraudzēts raugs-kā un cik ilgi? cik ilgi jāraudzē viss kopā?
skatīt...

Krāsnī cepts zandarts ar sēnēm
andis: ljoti smeķīgi sanaca
skatīt...

Vārītu kartupeļu pankūkas
baibba23: super:)
skatīt...

Meklēšana

Teksts
Meklēšanas kritērijs
Meklēšanas kritērijs

Receptes ar: "cepta"

rezultāti no 1 līdz 10

Kopā atrasti 20 gatavošanas paņēmieni:

Šķirot: Jaunākās | Populārākās | Apmeklētākās

Apceptas siera maizītes 4.00

Baltmaizes kukulim ar rīvi norīvē garozu, sagriež šķēlītēs. Tās pārziež ar sviestu, pārkaisa sarīvētu sieru un cep cepeškrāsnī gaiši brūnas.

...Skatīt recepti

Apceptas biezpiena maizītes 4.32

Biezpienam pievieno skābu krējumu, olu, sāli, ķimenes, samaisa, līdz masa vijīga. Baltmaizei norīvē garoziņu, sagriež vidēja biezuma šķēlītēs, pārziež ar sviestu un sagatavoto biezpiena masu. Maizītes apcep cepeškrāsnī gaiši brūnas.

...Skatīt recepti

Apceptas gaļas maizītes 4.30

Vārītu liellopa gaļu maļ 2-3 reizes gaļas mašīnā, pievieno sīki sasmalcinātus, sviestā apceptus sīpolus, skābu krējumu, olas sāli, smalkos piparusun samaisa. Baltmaizes šķēlītes apziež ar sagatavoto gaļas masu un cepeškrāsnī...Skatīt recepti

Apceptas šķiņķa maizītes 4.27

Sīki sagrieztam šķiņķim pievieno piparus, sakultu olu un samaisa. Baltmaizes šķēlītes apziež ar sviestu, uzliek šķiņķa masu un cep cepeškrāsnī gaiši brūnas.

...Skatīt recepti

Apceptas smadzeņu maizītes 4.35

Smadzenes( Teļa, cūkas, liellopa) apvāra sāls un etiķa ūdenī. Tad noņem plēvi, sīki sakapā, pieliek sāli, smalkos piparus, sviestā apceptus, sīki sasmalcinātus sīpolus un samaisa. Baltmaizes šķēlītēm uzziež sagatavoto smadzeņu...Skatīt recepti

Apceptas burkānu maizītes 4.19

Sasmalcinātus burkānus sviestā apcep, pielej nedaudz ūdens, pieliek sāli, cukuru un sautē, līdz burkāni mīksti. Tad izberž caur sietiņu un iegūto masu uzliek baltmaizes šķēlītēm, pārkaisa sarīvētu sieru un ...Skatīt recepti

Apceptas nieru maizītes 4.30

Nieres pārgriež gareniskiuz pusēm, liek etiķa ūdenī (1 l ūdens, 2 ēdamkarotes etiķa) un mērcē aptuveni 25 minūtes. Tad noskalo, nosusina, sagriež gabaliņos, liek sakarsētos taukos un apcep. Pielej nedaudz...Skatīt recepti

Uz oglēm ceptas siļķes 4.39

Sijķes nomazgā, nosusina, izņem iekšas, tad ietin pergamenta vai staniola papīrā. Liek uz oglēm, apgrozot cep 5—10 minūtes. Noņem papīru, siļķes kārto uz šķīvja. Pasniedz ar oglēs vai krāsnī ceptiem...Skatīt recepti

Taukos ceptas zivis 4.30

Zivju filejas sagriež gabaliņos, liek traukā, pārlaista ar augu eļļu, kurai pievienota citrona sula, sāls un pētersīļu zaļumi, un ļauj 1-2 stundas marinēties. Tad zivju gabaliņus iemērc šķidrā mīklā un...Skatīt recepti

Zivis, saceptas mērcē 4.20

Zivis notīra, atdala asakas, sagriež gabaliņos, ieberzē ar sāli, apviļā miltos un taukos apcep brūnas. Tad liek lēzenā katliņā, pieliek vārītus vai ceptus kartupeļus, pārlej krējumu vai tomātu mērci un...Skatīt recepti

Meklēšana

Meklējumu vaicājumi:
kartupeļiem , kāpostu sacepums , gaļas salāti , biezpiens , pudiņš ,
Šodien vārda dienas svin:
Armanda, Armands



Noderēs
Notīrītos, labi nomazgātos kartupeļos ar ābolu seržu duramo izdur tuneli gareniskā virzienā. No apvalka atbrīvo desiņas un ievelk sagatavotajos kartupeļos,
Zivi notīra, kādu 1/4 kg zivs noliek frikadelēm, bet pārējo ar galvu, asti un asakām uzliek vārīties ar 3 l
Breksi nozvīņo, iztīra iekšas, labi nomazgā, ūdenim pievieno garšvielas, verdošā ieliek breksi, vāra 5 min., tad patur ap 20 minūtēm
Cūkas aknas un speķi smalki sakapā vai samaļ, izberž caur sietiņu un samaisa biezeni. Sīpolus un lokus, pētersīļa zaļumus ,un
Izsijā miltus uz mīlkas dēļa. No sviesta veido 1/2 cm biezu gabalu. Miltus ar ūdeni, pieliekot arī etiķi un olu,
Šokolādi izkausēt karstā ūdenī ar cukuru eļļu pēc tam jadzesē un jaliek cepties labāk būtu saripināt bumbiņās un vēl kaut
Kantainos gabaliņos sagrieztu jēlu šķiņķi sutina sviestā, tad ar garšvielām, sīpoliem un miltiem pagatavo gaišu pamatmērci, kurai pievieno gaļas buljonu.

TOP 20 RECEPTES ŠODIEN

Jaunumi

Uzvārītam pienam pieliek sagrieztu baltmaizi, un sviestu, pēc tam, stipri kuļot, visu savāra biezu. Kad mīkla atdzisusi, piejauc jēlas olas,
Olu dzeltenumu saputo ar cukuru, piejauc berztu citrona mizu, izsijātus miltus un svaigu skābu krējumu, un beigās visu sajauc ar
Biskvītus ieliek pārmaiņus ar makaroniem cepamā bļodā, ko iepriekš iesviesto. Olu dzeltenumu sakuļ ar cukuru, tad sakarsē baltu vai sarkanu
Baltmaizei noņem garozu, aplej ar iecukurotu melnu kafiju, sa­šķaida putrā, sajauc ar karstu sviestu, kad biezenis atdzisis, piejauc olu dzeltenumu
Biskvītus apslaka ar stipru vīnu, ar daļu biskvītu, tos liekot stā­vus blakus vienu otram, apliek formas iekšējo apmali, bet pārējos

Populārakie

Mimoza no tunča
Novāra kartupeļus ar mizu, burkānus un olas. Visu nomizo un rīvē uz smalkās rīves, katru produktu savā traukā. Olas baltumu
Siļķe kažokā
Novāra, līdz top mīksts kartupeļus, burkānus un bietes, visu nomizo un sarīvē uz vidējās rīves kārtu no dārzeņiem atsevišķā traukā.
Kabaču ikri.
Kabačus un burkānus nomazgā un nomizo, kabacim iztīra sēklas(ja tādas ir), tad sarīvē. Kabačiem lielā rīve, burkāniem vidējā. Sīpolu nomizo un
Tomāti savā sulā (bez pasterizēšanas)
Šai receptē neizmanto kā parasti veselus tomātus, bet gabaliņos grieztus. Ņem gatavus tomātus, noskalo aukstā ūdenī, liek bļodā un pārlej ar
Kabaču ikri ziemai.
Visus dārzeņus rūpīgi nomazgā, notīra un sagriež mazos gabaliņos. Jaunus kabačus var netīrīt no mizas un sēklām.  Sīpolus griež smalki. Burkānus,

Produktu masa

TOP Sadaļas

INFO