Reklāma
Bezmaksas sludinājumi
Bezmaksas sludinājumi internetā
+ 5 foto
eLOTS.Lv

Ērts un drošs savienojums izmantojot https protokolu, mobilo ierīču atbalsts.
Atjaunotā versija:

e-Pavārgrāmata


Sarunas
Krāsnī cepts zandarts ar sēnēm
j7: Jā, tas ir labs.
skatīt...

Maizes alus
j7: Vienkārši vārīti apiņi, garšai. Cik ilgi, tas jau no daudziem faktoriem atkarīgs..., bet kamēr apmierina stadija... :) It kā ļoti sakarīgs rezultāts.
skatīt...

Maizes alus
unaars: Diezgan neprecīza recepte!piem. apiņu novārījums-kā gatavot? un uzraudzēts raugs-kā un cik ilgi? cik ilgi jāraudzē viss kopā?
skatīt...

Krāsnī cepts zandarts ar sēnēm
andis: ljoti smeķīgi sanaca
skatīt...

Vārītu kartupeļu pankūkas
baibba23: super:)
skatīt...

Meklēšana

Teksts
Meklēšanas kritērijs
Meklēšanas kritērijs

Receptes ar: "bute"

rezultāti no 1 līdz 10

Kopā atrasti 4 gatavošanas paņēmieni:

Šķirot: Jaunākās | Populārākās | Apmeklētākās

Ceptas butes 4.27

Butēm iztīra iekšas, nomazgā, virsējai pusei novelk ādu, cepšanas apsala. Iemērc miltos, sakultā olā ar sāli, rīvmaizē, karstā sviestā cep gaiši brūnas. Sakārto uz trauka, pārlej karstu sviestu, uzliek citronu...Skatīt recepti

Ceptas svaigas butes 4.28

Sagatavotās butes apviļā miltos sakuļ olā, ar sāli un ūdeni, beidzot berztā baltmaizē un 5 - 8 min. cep sviestā uz mazas uguns brūnas; sviesta vietā var ņemt uz pusēm...Skatīt recepti

Cepts butes filejs 4.24

Sagatavotai butei no vidus asakas uz malām noloba gaļu tā, ka dabū 4 fileja gabalus, kurus tad arī iemarinē. Pēc stundas iemarinēto fileju noslauka, apviļā miltos, iemērc jēlā olā un...Skatīt recepti

Krāsnī cepta bute 4.28

Sagatavotu, nodīrātu un iztīrītu buti iepriekš iemarinē. Pēc stundas iesviesto garenu, uguns izturīgu formu, apklāj ar kapātiem šampinjoniem, šalotes sīpoliņiem, pētersīļa zaļumiem, apkaisa ar sāli un pipariem. Zivi ieliek formā...Skatīt recepti

Meklēšana

Meklējumu vaicājumi:
Galerts , kompots , sacepums ar , ar gurķiem , kartupeļu klimpas ,
Šodien vārda dienas svin:
Kurts, Knuts, Gundars



Noderēs
No mazām Kaukāza plūmēm(aliča) var iegūt labu un izskatīgu kompotu. Plūmes ievāc vēl pacietas, bet ar šķirnei raksturīgu krāsu, t.i.
Gabaliņos sagrieztu dūmotu cūkas gaļu kopā ar sasmalcinātu sīpolu apcep. Tad pievieno maltu svaigu gaļu, skābu krējumu un samaisa. Kartupeļus
Jaunus, mazus, 5—6 cm diametra augļus, uzmanīgi nomazgā aukstā ūdenī, nogriež kātiņu un ievieto veselus dezinficētā burkā. Nedrīkst tos saspiest
Tējas pagatavošanai vēlams mīksts ūdens, jo ciets ūdens piešķir tējai nepatīkamu garšu un tēja ir duļķaina. Tējas vārīšanai lieto t.s.
Sieru un sautētu šķiņķi sagriež gabaliņos, pievieno sasmalcinātas cieti vārītas olas un sajauc ar mārrutku mērci. Rotā ar puravu ripiņām
Sagatavotu, nenodīrātu zuti uzliek vārīties verdoša ūdeni ar sāli, sīpolu, vircēm, seleriju, pētersīļa sakni un pusi lauru tapas, un lēnām,
Dūmotu speķi sagriež gabaliņos un apcep kopā ar sasmalcinātiem sīpoliem. Makaronus vāra sālsūdenī gandrīz mīkstus, ūdeni nokāš un makaronus sajauc

TOP 20 RECEPTES ŠODIEN

Jaunumi

Uzvārītam pienam pieliek sagrieztu baltmaizi, un sviestu, pēc tam, stipri kuļot, visu savāra biezu. Kad mīkla atdzisusi, piejauc jēlas olas,
Olu dzeltenumu saputo ar cukuru, piejauc berztu citrona mizu, izsijātus miltus un svaigu skābu krējumu, un beigās visu sajauc ar
Biskvītus ieliek pārmaiņus ar makaroniem cepamā bļodā, ko iepriekš iesviesto. Olu dzeltenumu sakuļ ar cukuru, tad sakarsē baltu vai sarkanu
Baltmaizei noņem garozu, aplej ar iecukurotu melnu kafiju, sa­šķaida putrā, sajauc ar karstu sviestu, kad biezenis atdzisis, piejauc olu dzeltenumu
Biskvītus apslaka ar stipru vīnu, ar daļu biskvītu, tos liekot stā­vus blakus vienu otram, apliek formas iekšējo apmali, bet pārējos

Populārakie

Mimoza no tunča
Novāra kartupeļus ar mizu, burkānus un olas. Visu nomizo un rīvē uz smalkās rīves, katru produktu savā traukā. Olas baltumu
Siļķe kažokā
Novāra, līdz top mīksts kartupeļus, burkānus un bietes, visu nomizo un sarīvē uz vidējās rīves kārtu no dārzeņiem atsevišķā traukā.
Kabaču ikri.
Kabačus un burkānus nomazgā un nomizo, kabacim iztīra sēklas(ja tādas ir), tad sarīvē. Kabačiem lielā rīve, burkāniem vidējā. Sīpolu nomizo un
Tomāti savā sulā (bez pasterizēšanas)
Šai receptē neizmanto kā parasti veselus tomātus, bet gabaliņos grieztus. Ņem gatavus tomātus, noskalo aukstā ūdenī, liek bļodā un pārlej ar
Kabaču ikri ziemai.
Visus dārzeņus rūpīgi nomazgā, notīra un sagriež mazos gabaliņos. Jaunus kabačus var netīrīt no mizas un sēklām.  Sīpolus griež smalki. Burkānus,

Produktu masa

TOP Sadaļas

INFO