Reklāma
Bezmaksas sludinājumi
Bezmaksas sludinājumi internetā
+ 5 foto
eLOTS.Lv

Ērts un drošs savienojums izmantojot https protokolu, mobilo ierīču atbalsts.
Atjaunotā versija:

e-Pavārgrāmata


Sarunas
Krāsnī cepts zandarts ar sēnēm
j7: Jā, tas ir labs.
skatīt...

Maizes alus
j7: Vienkārši vārīti apiņi, garšai. Cik ilgi, tas jau no daudziem faktoriem atkarīgs..., bet kamēr apmierina stadija... :) It kā ļoti sakarīgs rezultāts.
skatīt...

Maizes alus
unaars: Diezgan neprecīza recepte!piem. apiņu novārījums-kā gatavot? un uzraudzēts raugs-kā un cik ilgi? cik ilgi jāraudzē viss kopā?
skatīt...

Krāsnī cepts zandarts ar sēnēm
andis: ljoti smeķīgi sanaca
skatīt...

Vārītu kartupeļu pankūkas
baibba23: super:)
skatīt...

Meklēšana

Teksts
Meklēšanas kritērijs
Meklēšanas kritērijs

Receptes ar: "burkānu"

rezultāti no 1 līdz 10

Kopā atrasti 18 gatavošanas paņēmieni:

Šķirot: Jaunākās | Populārākās | Apmeklētākās

Apceptas burkānu maizītes 4.19

Sasmalcinātus burkānus sviestā apcep, pielej nedaudz ūdens, pieliek sāli, cukuru un sautē, līdz burkāni mīksti. Tad izberž caur sietiņu un iegūto masu uzliek baltmaizes šķēlītēm, pārkaisa sarīvētu sieru un ...Skatīt recepti

Vistas gaļas buljons ar burkānu maizītēm 4.19

Labi nomazgātu vistu sadala, liek katlā, pārlej ar aukstu ūdeni, uzvāra, nopūto. Buljonu vāra uz mazas liesmas. Kad gaļa gandrīz gatava, pievieno sagatavotās garšsaknes, sāli un vāra līdz gatavībai. Buljonu...Skatīt recepti

Teļa gaļas un burkānu sautējums 4.24

Gaļu sagriež gabaliņos, liek uz pannas sakarsētos taukos un apcep. Tad saliek katliņā, pārlej pannas atvārījumu, pievieno garšsaknes, sāli un sautē. Kad gaļa brīdi sautējusies, tad pievieno garenos gabaliņos sagrieztus...Skatīt recepti

Malta gaļa burkānu mērcē 4.07

Sasmalcinātu sīpolu un skaidiņās sarīvētus burkānus taukos apcep. Tad pievieno samaltu gaļu un cep apmēram 10 minūtes. Pēc tam pārkaisa kviešu miltus, samaisa, pielej ūdeni, pieliek tomātu biezeni, sāli un...Skatīt recepti

Skābētu kāpostu un burkānu salāti 4.19

Skābētiem kāpostiem pievieno skaidiņās saēvelētus burkānus un pārlej ar skābu krējumu, kam pievienota sāls, cukurs, sasmalcināti sīpoli vai sīpolu lociņi, dilles. Visu izcilā un sakārto traukā.

Uzturvērtība: olbaltumvielas 3,1 g, taukvielas...Skatīt recepti

Jauno kartupeļu un burkānu saldais pudiņš 4.35

Sviestu saputo ar cukuru, pievienojot olu dzeltenumus. Ar mikseri sastrādātiem vai samaltiem kartupeļiem un burkāniem pievieno sviesta un olu masu, garšvielas. Olu baltumu saputo stingrās putās, iecilā sagatavotajā masā. Veidni...Skatīt recepti

Kartupeļu un burkānu biezenis 4.44

Burkānus izvāra veselus vai notīra, sagriež un kopā ar taukvielām un ūdens piedevu izsautē mīkstus. Burkānus samaļ vai sastrādā ar mikseri. Atsevišķi novāra, nokāš un sastrādā masā kartupeļus. Pienu uzvāra....Skatīt recepti

Kartupeļu biezenis ar tomātu, burkānu vai biešu sulu 4.24

Pagatavo kartupeļu biezeni tam pielej svaigu burkānu, tomātu vai biešu sulu. Sulas daudzums biezenī atkarīgs no sulas koncentrācijas un vēlamās biezeņa konsistences, krāsas.

...Skatīt recepti

Kartupeļu un burkānu sautējums 4.39

Burkānus notīra, sagriež, sīpolus sasmalcina. Katliņā izkausē taukvielas, apcep sīpolus, pievieno burkānus un maisot apcep, līdz burkāni sāk smaržot, pielej karstu ūdeni vai buljonu, katlam uzliek vāku, sautē. Kartupeļus notīra,...Skatīt recepti

Kartupeļu un burkānu piena zupa 4.32

Burkānu notīra, sagriež salmiņos vai sarīvē rupjās skaidās, liek verdošā ūdenī un vara. Kartupeļus notīra, sagriež stienīšos, pievieno burkāniem, pieliek sāli un vāra līdz gatavībai pielej pienu, uzvāra, pievieno cukuru...Skatīt recepti

Meklēšana

Meklējumu vaicājumi:
Baraviku , siļķes , sēņu mērce , gaļas salāti , vīna ,
Šodien vārda dienas svin:
Ramona, Ritma



Noderēs
Sasmalcinātus liellopa kaulus pārlej ar aukstu ūdeni, uzvāra, noputo un vāra 2 līdz 3 stundas, nosmeļot pa reizei taukus. Līdz
Smiltsērkšķu augļiem ir patīkama skāba garša un īpatnējs aromāts, kas atgādina ananasus. Atšķirībā no citiem augļiem mīkstums satur līdz 8%
Kaltētus augļus noskalo remdenā ūdeni, novāra ar ūdeni mīk­stus, izņem kauliņus, izberž caur sietiņu. Augļu biezeni sajauc ar cukuru, berztu
Vāra irdeno griķu biezputru, gatavai pievieno sasmalcinātus sīpolus, kas apcepti taukos vai kopā ar gabaliņos sagrieztu speķi, un apmaisa. Pasniedz
Lauku irbes notīra, izņem iekšas, un no iekšpuses iesāla un apliek ar plānām speķa šķēlītēm, pēc tam ar viruma zaļumiem
Mēli novāra mīkstu, siltai noņem ādu, sagriež plānās šķēlēs, sakārto uz trauka, pārlej karstu sviestu, pārējo salej mērces traukā, bļodai
Rupjmaizes šķēles cepeškrāsnī izkaltē un apgrauzdē brūnas. Apgrauzdēto maizi pārlej ar verdošu ūdeni un slegtā traukā atstāj apmēram 30 minūtes.

TOP 20 RECEPTES ŠODIEN

Jaunumi

Uzvārītam pienam pieliek sagrieztu baltmaizi, un sviestu, pēc tam, stipri kuļot, visu savāra biezu. Kad mīkla atdzisusi, piejauc jēlas olas,
Olu dzeltenumu saputo ar cukuru, piejauc berztu citrona mizu, izsijātus miltus un svaigu skābu krējumu, un beigās visu sajauc ar
Biskvītus ieliek pārmaiņus ar makaroniem cepamā bļodā, ko iepriekš iesviesto. Olu dzeltenumu sakuļ ar cukuru, tad sakarsē baltu vai sarkanu
Baltmaizei noņem garozu, aplej ar iecukurotu melnu kafiju, sa­šķaida putrā, sajauc ar karstu sviestu, kad biezenis atdzisis, piejauc olu dzeltenumu
Biskvītus apslaka ar stipru vīnu, ar daļu biskvītu, tos liekot stā­vus blakus vienu otram, apliek formas iekšējo apmali, bet pārējos

Populārakie

Mimoza no tunča
Novāra kartupeļus ar mizu, burkānus un olas. Visu nomizo un rīvē uz smalkās rīves, katru produktu savā traukā. Olas baltumu
Siļķe kažokā
Novāra, līdz top mīksts kartupeļus, burkānus un bietes, visu nomizo un sarīvē uz vidējās rīves kārtu no dārzeņiem atsevišķā traukā.
Kabaču ikri.
Kabačus un burkānus nomazgā un nomizo, kabacim iztīra sēklas(ja tādas ir), tad sarīvē. Kabačiem lielā rīve, burkāniem vidējā. Sīpolu nomizo un
Tomāti savā sulā (bez pasterizēšanas)
Šai receptē neizmanto kā parasti veselus tomātus, bet gabaliņos grieztus. Ņem gatavus tomātus, noskalo aukstā ūdenī, liek bļodā un pārlej ar
Kabaču ikri ziemai.
Visus dārzeņus rūpīgi nomazgā, notīra un sagriež mazos gabaliņos. Jaunus kabačus var netīrīt no mizas un sēklām.  Sīpolus griež smalki. Burkānus,

Produktu masa

TOP Sadaļas

INFO