Reklāma
Bezmaksas sludinājumi
Bezmaksas sludinājumi internetā
+ 5 foto
eLOTS.Lv

Ērts un drošs savienojums izmantojot https protokolu, mobilo ierīču atbalsts.
Atjaunotā versija:

e-Pavārgrāmata


Sarunas
Krāsnī cepts zandarts ar sēnēm
j7: Jā, tas ir labs.
skatīt...

Maizes alus
j7: Vienkārši vārīti apiņi, garšai. Cik ilgi, tas jau no daudziem faktoriem atkarīgs..., bet kamēr apmierina stadija... :) It kā ļoti sakarīgs rezultāts.
skatīt...

Maizes alus
unaars: Diezgan neprecīza recepte!piem. apiņu novārījums-kā gatavot? un uzraudzēts raugs-kā un cik ilgi? cik ilgi jāraudzē viss kopā?
skatīt...

Krāsnī cepts zandarts ar sēnēm
andis: ljoti smeķīgi sanaca
skatīt...

Vārītu kartupeļu pankūkas
baibba23: super:)
skatīt...

Meklēšana

Teksts
Meklēšanas kritērijs
Meklēšanas kritērijs

Receptes ar: "biezeņ"

rezultāti no 1 līdz 10

Kopā atrasti 19 gatavošanas paņēmieni:

Šķirot: Jaunākās | Populārākās | Apmeklētākās

Kartupeļu biezeņa zupa 4.24

Nedzidrā gaļas buljonā liek sasmalcinātus burkānus, kartupeļus, sīpolus, pētersīļus. kad kartupeļi mīksti, buljonu izkāš, kartupeļus un garšsaknes izberž caur sietiņu. Iegūto masu atšķaida ar buljonu, pievieno sāli, izkarsētus, atšķaidītus kviešu...Skatīt recepti

Gaļas biezeņa zupa 4.00

Vistu sadala vairākās daļās, pārlej aukstu ūdeni, uzvāra, noputo. Pēc tam pievieno sasmalcinātus burkānus, sīpolus, pētersīļus. Kad gaļa mīksta, to no kauliem atdala un vairākas reizes smaļ gaļas mašīnā. Lai...Skatīt recepti

Pupiņu biezeņa zupa 4.14

Mērcētas baltās pupiņas vāra buljonā kopā ar burkāniem, pētersīļiem, sīpoliem mīkstas. Tad vairākas reizes samaļ gaļas mašīnā, atšķada ar buljonu, pievieno izkarsētus, atšķaidītus kviešu miltus, sviestu, skābu krējumu, pētersīļu vai...Skatīt recepti

Dārzeņu biezeņa zupa 4.28

Notīrītus un sagrieztus dārzeņus vāra buljonā. Kad dārzeņi mīksti, tos izņem un samaļ gaļas mašīnā. Buljonam pievieno izkarsētus, atšķaidītus kviešu miltus, sāli, samaltos dārzeņus un vāra apmēram 5 minūtes. Beidzot...Skatīt recepti

Zivju biezeņa zupa 4.15

Gabaliņos sagrieztu zivju fileju, pārlej ar nedaudz ūdens, pieliek pētersīļus, selerijas, sāli, piparus lauru lapas un sautē, līdz gatavi.

Tad zivis un garšsaknes samaļ vairākas reizes gaļas mašīnā, atšķaida ar verdošu...Skatīt recepti

Kartupeļu un tomātu biezeņzupa 4.14

Kartupeļus notīra, sagriež, liek verdošā šķidrumā, pievieno sāli, papriku, no miziņas atbrīvotus tomātus vai tomātu pastu. Kad kartupeļi mīksti, zupu izberž caur sietu, lej atpakaļ katlā un pievieno krējumā izmaisītus...Skatīt recepti

Kartupeļu un kāļu biezeņzupa 4.14

Verdošā šķidrumā liek notīrītus, sagrieztus kartupeļus, sīpolu, sāli. Notīra kāli un sarīvē uz sīkās sakņu rīves, pievieno zupai un turpina vārīšanu, līdz kartupeļi sašķīst. Sausā pannā izkarsē miltus (neļauj sabrūnēt)....Skatīt recepti

Kartupeļu un rīsu biezeņzupa 4.30

Ūdenī vai buljonā vāra noskalotus rīsus, kad tie pusmīksti, pievieno sagrieztus kartupeļus, sāli. Izvārītos rīsus un kartupeļus sastrādā ar mikseri vai izberž caur sietu. Zupu vēlreiz uzvāra, pielejot saldu krējumu....Skatīt recepti

Kartupeļu un burkānu biezeņzupa 4.26

Netīrītus burkānus sīki sarīvē, liek vārīties karstā buljonā vai ūdenī, pievieno notīrītus, sagrieztus kartupeļus un vāra, kamēr dārzeņi mīksti, tad izberž caur sietu, pievieno sviestā saceptus, ar zupas šķidrumu atšķaidītus...Skatīt recepti

Aukstā kartupeļu un vistas biezeņzupa 4.17

Notīra kartupeļus, sagriež gabalos, vāra buljonā vai ūdenī, kam pielikts sāls, selerija, puravs. Kad kartupeļi un dārzeņi mīksti, tos sastrādā ar mikseri vai izberž caur sietu, lej atpakaļ katlā, pievieno...Skatīt recepti

Meklēšana

Meklējumu vaicājumi:
seņu mērce , salit , skābu kāpostu , kartupeļi , zaķ ,
Šodien vārda dienas svin:
Loreta, Dzidra, Gunita, Dzidris



Noderēs
Fileju, kam novelk plēvi, nogriež taukus, sagriež 2 - 3 pirkstu biezuma šķēlēs, neapdauzītu viegli apkaisa ar sāli, pipariem un
Gaļu samaļ vienu reizi gaļas mašīnā. Sīkos gabaliņos sagrieztu dūmotu speķi ar sīpolu uz pannas apcep, pievieno malto gaļu un
Liellopu taukus samaļ, sukādu sagriež smalkos kantainos gaba­liņos, nagliņas sarīvē, visas piedevas labi sajauc kopā un iepilda ie­taukotā, ar cukuru
Sakultam olu dzeltenumam piejauc ogu sīrupu, berztu citrona mizu un svaigas, notīrītas ogas (ķiršiem izloba kauliņus), un visu sajauc ar
Reņģes notīra, kārto veidnē vai emaljētā bļodiņā, pārkaisa sasmalcinātu sīpolu, sāli, piparus, lauru lapas, pārliek sviesta piciņas un pārlej pienu,
Liellopa gaļu kopā ar izmērcētu baltmaizi divas reizes gaļas mašīnā samaļ. Samaltai gaļai pievieno mazos gabaliņos sagrieztu speķi, sasmalcinātus sīpolus,
Pusi no speķa sagriež sīkos kubiņos un kopā ar sasmalcinātu sīpolu sacep. Divas olas sakuļ, samaisa ar biezpienu, saceptu speķi,

TOP 20 RECEPTES ŠODIEN

Jaunumi

Uzvārītam pienam pieliek sagrieztu baltmaizi, un sviestu, pēc tam, stipri kuļot, visu savāra biezu. Kad mīkla atdzisusi, piejauc jēlas olas,
Olu dzeltenumu saputo ar cukuru, piejauc berztu citrona mizu, izsijātus miltus un svaigu skābu krējumu, un beigās visu sajauc ar
Biskvītus ieliek pārmaiņus ar makaroniem cepamā bļodā, ko iepriekš iesviesto. Olu dzeltenumu sakuļ ar cukuru, tad sakarsē baltu vai sarkanu
Baltmaizei noņem garozu, aplej ar iecukurotu melnu kafiju, sa­šķaida putrā, sajauc ar karstu sviestu, kad biezenis atdzisis, piejauc olu dzeltenumu
Biskvītus apslaka ar stipru vīnu, ar daļu biskvītu, tos liekot stā­vus blakus vienu otram, apliek formas iekšējo apmali, bet pārējos

Populārakie

Mimoza no tunča
Novāra kartupeļus ar mizu, burkānus un olas. Visu nomizo un rīvē uz smalkās rīves, katru produktu savā traukā. Olas baltumu
Siļķe kažokā
Novāra, līdz top mīksts kartupeļus, burkānus un bietes, visu nomizo un sarīvē uz vidējās rīves kārtu no dārzeņiem atsevišķā traukā.
Kabaču ikri.
Kabačus un burkānus nomazgā un nomizo, kabacim iztīra sēklas(ja tādas ir), tad sarīvē. Kabačiem lielā rīve, burkāniem vidējā. Sīpolu nomizo un
Tomāti savā sulā (bez pasterizēšanas)
Šai receptē neizmanto kā parasti veselus tomātus, bet gabaliņos grieztus. Ņem gatavus tomātus, noskalo aukstā ūdenī, liek bļodā un pārlej ar
Kabaču ikri ziemai.
Visus dārzeņus rūpīgi nomazgā, notīra un sagriež mazos gabaliņos. Jaunus kabačus var netīrīt no mizas un sēklām.  Sīpolus griež smalki. Burkānus,

Produktu masa

TOP Sadaļas

INFO