Reklāma
Bezmaksas sludinājumi
Bezmaksas sludinājumi internetā
+ 5 foto
eLOTS.Lv

Ērts un drošs savienojums izmantojot https protokolu, mobilo ierīču atbalsts.
Atjaunotā versija:

e-Pavārgrāmata


Sarunas
Krāsnī cepts zandarts ar sēnēm
j7: Jā, tas ir labs.
skatīt...

Maizes alus
j7: Vienkārši vārīti apiņi, garšai. Cik ilgi, tas jau no daudziem faktoriem atkarīgs..., bet kamēr apmierina stadija... :) It kā ļoti sakarīgs rezultāts.
skatīt...

Maizes alus
unaars: Diezgan neprecīza recepte!piem. apiņu novārījums-kā gatavot? un uzraudzēts raugs-kā un cik ilgi? cik ilgi jāraudzē viss kopā?
skatīt...

Krāsnī cepts zandarts ar sēnēm
andis: ljoti smeķīgi sanaca
skatīt...

Vārītu kartupeļu pankūkas
baibba23: super:)
skatīt...

Meklēšana

Teksts
Meklēšanas kritērijs
Meklēšanas kritērijs

Pēc tāda pieprasijuma nekas netika atrasts

Līdzīgi meklējumi :
aveņu kompots - 1 rezultāti
Aveņu ievārījums. - 1 rezultāti
Aveņu saldējums - 2 rezultāti
Aveņu saldējums - 2 - 1 rezultāti
Aveņu plāte - 1 rezultāti
aveņu - 7 rezultāti
aveņu ievārījums - 1 rezultāti

Meklēšana

Meklējumu vaicājumi:
makaroni , zaķis , mārrutku mērce , ar sieru , kartupeļu klimpas ,
Šodien vārda dienas svin:
Maiga, Milija



Noderēs
Filejam noņem plēves, taukus, sagriež 2 lidz 3 pirkstu biezuma šķēlēs, izdauza iegarenu, apkaisa ar sāli un karstā sviestā apcep
Olu krietni sajauc ar sāli, pienu un miltiem, tad ar saplūkātu sviestu samīca gludenā mīklā, uz izrullētas mīklas uzliek pa
Vispirms tesmeni vāra ūdenī 2-3 stundas. Pēc tam sagriež šķēlēs, pārkaisa sāli, piparus, iemērc sakultā olā, tad apviļā rīvmaizē un
Nozvīņotam lasim nogriež galvu un astes spuras, zivi pāršķeļ gareniski uz pusēm, rūpīgi iztīra, paturot ikrus, pieņus un aknas, kārtīgi
Ābolus nomizo, sagriež uz pusēm, izņem sēklotni. Miziņas un sēklotnes pārlej ar ūdeni un vāra apmēram 10 minūtes, izkāš. Novārījumam
Pildītas pankūkas
Olas sakuļ ar sāli, pielej 1/2 glāzi piena, piesijā miltus, apmaisa, pielej pārējo pienu, noliek pusstundu stāvēt. Cep plānas pankūkas,
Iepriekš labi sagatavotu dūju izvāra gatavu ar liellopa pakal-stibu, zaļumiem un sparģeļu mizām. Māla podā noplucinātas grūbas (vai rīsus) novāra

TOP 20 RECEPTES ŠODIEN

Jaunumi

Uzvārītam pienam pieliek sagrieztu baltmaizi, un sviestu, pēc tam, stipri kuļot, visu savāra biezu. Kad mīkla atdzisusi, piejauc jēlas olas,
Olu dzeltenumu saputo ar cukuru, piejauc berztu citrona mizu, izsijātus miltus un svaigu skābu krējumu, un beigās visu sajauc ar
Biskvītus ieliek pārmaiņus ar makaroniem cepamā bļodā, ko iepriekš iesviesto. Olu dzeltenumu sakuļ ar cukuru, tad sakarsē baltu vai sarkanu
Baltmaizei noņem garozu, aplej ar iecukurotu melnu kafiju, sa­šķaida putrā, sajauc ar karstu sviestu, kad biezenis atdzisis, piejauc olu dzeltenumu
Biskvītus apslaka ar stipru vīnu, ar daļu biskvītu, tos liekot stā­vus blakus vienu otram, apliek formas iekšējo apmali, bet pārējos

Populārakie

Mimoza no tunča
Novāra kartupeļus ar mizu, burkānus un olas. Visu nomizo un rīvē uz smalkās rīves, katru produktu savā traukā. Olas baltumu
Siļķe kažokā
Novāra, līdz top mīksts kartupeļus, burkānus un bietes, visu nomizo un sarīvē uz vidējās rīves kārtu no dārzeņiem atsevišķā traukā.
Kabaču ikri.
Kabačus un burkānus nomazgā un nomizo, kabacim iztīra sēklas(ja tādas ir), tad sarīvē. Kabačiem lielā rīve, burkāniem vidējā. Sīpolu nomizo un
Tomāti savā sulā (bez pasterizēšanas)
Šai receptē neizmanto kā parasti veselus tomātus, bet gabaliņos grieztus. Ņem gatavus tomātus, noskalo aukstā ūdenī, liek bļodā un pārlej ar
Kabaču ikri ziemai.
Visus dārzeņus rūpīgi nomazgā, notīra un sagriež mazos gabaliņos. Jaunus kabačus var netīrīt no mizas un sēklām.  Sīpolus griež smalki. Burkānus,

Produktu masa

TOP Sadaļas

INFO