Reklāma
Bezmaksas sludinājumi
Bezmaksas sludinājumi internetā
+ 5 foto
eLOTS.Lv

Ērts un drošs savienojums izmantojot https protokolu, mobilo ierīču atbalsts.
Atjaunotā versija:

e-Pavārgrāmata


Sarunas
Krāsnī cepts zandarts ar sēnēm
j7: Jā, tas ir labs.
skatīt...

Maizes alus
j7: Vienkārši vārīti apiņi, garšai. Cik ilgi, tas jau no daudziem faktoriem atkarīgs..., bet kamēr apmierina stadija... :) It kā ļoti sakarīgs rezultāts.
skatīt...

Maizes alus
unaars: Diezgan neprecīza recepte!piem. apiņu novārījums-kā gatavot? un uzraudzēts raugs-kā un cik ilgi? cik ilgi jāraudzē viss kopā?
skatīt...

Krāsnī cepts zandarts ar sēnēm
andis: ljoti smeķīgi sanaca
skatīt...

Vārītu kartupeļu pankūkas
baibba23: super:)
skatīt...

Meklēšana

Teksts
Meklēšanas kritērijs
Meklēšanas kritērijs

Receptes ar: "augļu "

rezultāti no 1 līdz 10

Kopā atrasti 15 gatavošanas paņēmieni:

Šķirot: Jaunākās | Populārākās | Apmeklētākās

Cepumu augļu torte 4.22

Biskvītus vai sausus cepumus apmērce piena vai saldā sulā. Krējumu saputo, pievienojot cukuru, garšvielas. Lēzena traukā liek kārtām cepumus, ievārījumu un putukrējumu. Virsu noklāj ar putukrējumu un svaigām vai konservētam...Skatīt recepti

Makaronu un augļu sacepums 4.26

Sviestu ar margarīnu, cukuru, olas dzeltenumu saputo, pieliek augļus un sālsūdenī novārītus, atdzesētus makaronus un samaisa. Beidzot iecilā saputotu olas baltumu, liek ar sviestu izziestā un ar rīvmaizi izkaisītā veidnē,...Skatīt recepti

Kaltētu augļu zupa 4.14

Kaltētus augļus (ābolus, bumbierus, plūmes) nomazgā, pārlej ar paredzēto ūdens daudzumu, ļauj uzbriest. Pēc tam pievieno cukuru un vāra, līdz augļi mīksti, pievieno kartupeļu cieti un uzvāra.

...Skatīt recepti

Kaltētu augļu ķīselis 4.11

Augļus noskalo, pārlej paredzēto ūdens daudzumu un atstāj dažas stundas uzbriest. Tad pievieno cukuru, vāra, līdz augļi mīksti, pievieno atšķaidītu kartupeļu cieti, samaisa un uzvāra, salej traukā, pārkaisa cukuru, atdzesē.

...Skatīt recepti

Kaltētu augļu kompots 4.22

Kaltētus augļus nomazgā, liek paredzētā ūdens daudzumā un ļauj uzbriest. Tad pieliek cukuru un vāra, līdz augļi mīksti. Rozīnes vēlams pievienot vārīšanas beigās. Pēc tam lej kompota traukā, atdzesē. Pasniedz...Skatīt recepti

Kaltētu augļu krēms 4.10

Kaltētus augļus nomazgā, pārlej ar ūdeni, pievieno cukuru un lēni vāra, līdz augļi mīksti. Tad izberž caur sietiņu un masu atdzesē. Krējumu saputo, pievieno izšķīdinātu želatīnu, augļu masu un samaisa....Skatīt recepti

Cidonijas un augļu limonāde 4.12

Augļus nomazgā, tad pārgriež uz pusēm, izņem sēklas un serdes cietās daļas, sagriež apmēram 0,5 cm biezās šķēlītēs, pārlej karstu ūdeni un atstāj vienu dienu vēsā vietā ekstrahēties. Pēc tam...Skatīt recepti

Piena un augļu dzēriens 4.26

Pasterizētam pienam pievieno cukuru, ogu vai augļu sulu, piena vai krējuma saldējumu, samaisa un pasniedz.

...Skatīt recepti

Saldais kartupeļu un augļu sautējums 4.28

Plūmes un ābolus nomazgā siltā ūdenī, tad pārlej ar karstu ūdeni un pāris stundu uzbriedina. Kartupeļus nomazgā, nomizo, sagriež gabaliņos un kopā ar izmērcētajiem augļiem (pārlej ar mērcējamo ūdeni) sautē....Skatīt recepti

Kartupeļu un augļu pudiņš 4.21

Kartupeļu masu samaisa ar cukuru, saberztām krustnagliņām, izkausētu sviestu vai margarīnu, olām. Visu kopā saputo ar mikseri vai sakuļ ar koka mentīti. Plūmes atbrīvo no kauliņiem vai izmanto konservētās plūmes,...Skatīt recepti

Meklēšana

Meklējumu vaicājumi:
KOMPOTS , cepetis , šam , sautējums , Aknas ,
Šodien vārda dienas svin:
Maiga, Milija



Noderēs
Ūdeni ar kanēli, citrona, apelsīna miziņām un krustnagliņām uzvāra, katlam uzliek vāku un ļauj šķidrumam ievilkties. Tad šķidrumu izkāš caur
Labu, no cīpslām atdalītu gaļas mīkstumu griež mazos gabaliņos, liek ietaukotā veidnē, pārlej ar skāba krējuma, sasmalcinātu piparu un sīpolu
Sviestu izkausē, un tajā mīkstus izsutina kantainos gabaliņos sagrieztus sīpolus līdz ar garšvielām, pēc tam pieber miltus un, uz brūnina
Buljonu uzsilda līdz karsts, liek vārīties nomazgatus rīsus un sasmalcinatas garšsaknes. Kad rīsi būs mīksti, zupā ieber konservētus zaļos zirnīšus
Liellopa gaļas muguras vai ciskas mīkstumu sagriež 1,5-2 cm biezās šķēlēs, izdauza, pārkaisa sāli, iemērc sakultā olā, tad apviļā rīvmaizē,
Šampiņonus notīra, nomazgā, sagriež pēc iespējas smalki, izkausē 100 gr sviesta, ieliek šampiņonus, pielej buljonu, 10 minūtes pavāra. Pienu ar
Puķukāpostus izvāra vieglā sālsūdeni, novieto uz sieta,' atdzesē, sadala sīkās rozītēs vai sakapā, sajauc ar majonēzi vai krējumu, kapātām dillēm.

TOP 20 RECEPTES ŠODIEN

Jaunumi

Uzvārītam pienam pieliek sagrieztu baltmaizi, un sviestu, pēc tam, stipri kuļot, visu savāra biezu. Kad mīkla atdzisusi, piejauc jēlas olas,
Olu dzeltenumu saputo ar cukuru, piejauc berztu citrona mizu, izsijātus miltus un svaigu skābu krējumu, un beigās visu sajauc ar
Biskvītus ieliek pārmaiņus ar makaroniem cepamā bļodā, ko iepriekš iesviesto. Olu dzeltenumu sakuļ ar cukuru, tad sakarsē baltu vai sarkanu
Baltmaizei noņem garozu, aplej ar iecukurotu melnu kafiju, sa­šķaida putrā, sajauc ar karstu sviestu, kad biezenis atdzisis, piejauc olu dzeltenumu
Biskvītus apslaka ar stipru vīnu, ar daļu biskvītu, tos liekot stā­vus blakus vienu otram, apliek formas iekšējo apmali, bet pārējos

Populārakie

Mimoza no tunča
Novāra kartupeļus ar mizu, burkānus un olas. Visu nomizo un rīvē uz smalkās rīves, katru produktu savā traukā. Olas baltumu
Siļķe kažokā
Novāra, līdz top mīksts kartupeļus, burkānus un bietes, visu nomizo un sarīvē uz vidējās rīves kārtu no dārzeņiem atsevišķā traukā.
Kabaču ikri.
Kabačus un burkānus nomazgā un nomizo, kabacim iztīra sēklas(ja tādas ir), tad sarīvē. Kabačiem lielā rīve, burkāniem vidējā. Sīpolu nomizo un
Tomāti savā sulā (bez pasterizēšanas)
Šai receptē neizmanto kā parasti veselus tomātus, bet gabaliņos grieztus. Ņem gatavus tomātus, noskalo aukstā ūdenī, liek bļodā un pārlej ar
Kabaču ikri ziemai.
Visus dārzeņus rūpīgi nomazgā, notīra un sagriež mazos gabaliņos. Jaunus kabačus var netīrīt no mizas un sēklām.  Sīpolus griež smalki. Burkānus,

Produktu masa

TOP Sadaļas

INFO