Reklāma
Bezmaksas sludinājumi
Bezmaksas sludinājumi internetā
+ 5 foto
eLOTS.Lv

Ērts un drošs savienojums izmantojot https protokolu, mobilo ierīču atbalsts.
Atjaunotā versija:

e-Pavārgrāmata


Sarunas
Krāsnī cepts zandarts ar sēnēm
j7: Jā, tas ir labs.
skatīt...

Maizes alus
j7: Vienkārši vārīti apiņi, garšai. Cik ilgi, tas jau no daudziem faktoriem atkarīgs..., bet kamēr apmierina stadija... :) It kā ļoti sakarīgs rezultāts.
skatīt...

Maizes alus
unaars: Diezgan neprecīza recepte!piem. apiņu novārījums-kā gatavot? un uzraudzēts raugs-kā un cik ilgi? cik ilgi jāraudzē viss kopā?
skatīt...

Krāsnī cepts zandarts ar sēnēm
andis: ljoti smeķīgi sanaca
skatīt...

Vārītu kartupeļu pankūkas
baibba23: super:)
skatīt...

Meklēšana

Teksts
Meklēšanas kritērijs
Meklēšanas kritērijs

Receptes ar: "Brūkleņu"

rezultāti no 1 līdz 10

Kopā atrasti 8 gatavošanas paņēmieni:

Šķirot: Jaunākās | Populārākās | Apmeklētākās

Brūkleņu skābēšana 4.12

Skābēšanai lieto skaistas, lielas, gatavas ogas.

Brūklenes pārlasa, noskalo aukstā ūdenī, notecina uz sieta, ievieto piemērotā traukā (2—3 litru stikla burkā) un pārlej ar atdzesētu šķidrumu. Pārliešanai ūdeni kopā ar garšvielām...Skatīt recepti

Brūkleņu ievārījums. 4.06

Brūklenes izlasa, saber sietiņā, kuru vairākas reizes iegremdē tīrā, aukstā ūdenī, tad lieko ūdeni notecina. Ogas pārliek katlā un bez ūdens piedevas savāra mīkstas. Izšķīdušām ogām pievieno cukuru. Cukuru aprēķina...Skatīt recepti

Brūkleņu ievārījums ar plūmēm. 4.09

Brūklenes izlasa, nomazgā un applaucē vārošā ūdenī, lai nebūtu rūgtās piegaršas. Kopā ar nomizotiem, šķēlītēs sagrieztiem āboliem, cukuru un garšas vielām vāra, kamēr ievārījums gatavs . Labi iztīrītos māla podos...Skatīt recepti

Brūkleņu marmelāde 4.23

Brūklenes izlasa, nomazgā, uzlej verdošu ūdeni, 5-10 min. patur, nokāš, saliek katlā, pieliek krustnagliņas, kanēli, citrona miziņu, maisot savāra, izrīvē caur sietu, masai pieliek cukuru, vāra, pastāvīgi maisot 30-40 min.,...Skatīt recepti

Brūkleņu liķieris. 4.48

Šis brūkleņu liķieris ir salds un aromātisks. No dotā produktu saraksta iznāks apmēram 1 litrs liķiera.

1) Katlā sajauc cukuru ar ūdeni un liek vārīt apmaisot lai cukurs izšķīst,...Skatīt recepti

Brūkleņu uzlējums 4.43

Brūklenes pārmazgā un nosusina, ber trīslitru burciņā un ar stampu piestampā lai odziņas pārplīstu. Tad uzber cukuru un uzlej degvīnu. Uzliekam vāciņu un visu pārkratām lai burciņa viss apmaisās. Liekam...Skatīt recepti

Brūkleņu želeja 0.00

Želatīnu uzvāra ar karstu ūdeni, kad virums atdzisis, sajauc ar brūkleņu sīrupu, iepilda ar aukstu ūdeni izskalotā formā, noliek auk­stumā Otrā dienā izgāž no formas un pasniedz galdā ar vaniļas...Skatīt recepti

Brūkleņu pudiņš 0.00

Brūkleņu sīrupu uzvāra ar sviestu, piejauc miltus un savāra visu gluži biezu. Olu dzeltenumu saputo ar cukuru, piekuļ atdzisušam brūkleņu biezenim, ko tad sajauc ar putās sakultu olbaltumu.

Pudiņu cep sagatavotā...Skatīt recepti

Meklēšana

Meklējumu vaicājumi:
bifšteks , vērša , kāpostu , Ievārijums , senu salati ,
Šodien vārda dienas svin:
Maiga, Milija



Noderēs
Sinepju mērce Gaida sinepes samaisa ar sarīvētu sīpolu, galda etiķi, sāli un cukuru pēc garšas. Pievieno eļļu (attiecībā pret sinepēm 2:1)
Sieru sarīvē skaidiņās. Vārītu vai ceptu vistas gaļu sagriež garenos gabaliņos. Saldo krējumu saputo, pievienojot garšvielas, un iecilā taja sarīvētus
Izvāra kafiju, nolej no biezumiem, pievieno cukuru un pienu, velreiz uzvāra.
Reņģes iztīra, samaļ vai sakapā. Kartupeļus samaisa ar reņģēm, olu, sieru un pievieno tik daudz miltu, lai varētu veidot kotletes.
Skābētiem kāpostiem pievieno sīki sasmalcinātus sīpolus vai sīpolu lociņus, etiķa un eļļas maisījumu vai 50 g skāba krējuma, samaisa un
Maltai liellopu gaļai pievieno sīkos gabaliņos sagrieztu speķi, sāli, piparus, olu un visu labi izmaisa, pēc vajadzības papildinot ar ūdeni.
Pupiņas atmērcē un novāra. Pagatavo cukura un ūdens sīrupu. Ābolus sagriež šķēlītēs. Sīrupam pievieno nedaudz citronskābes, tad tajā ieliek

TOP 20 RECEPTES ŠODIEN

Jaunumi

Uzvārītam pienam pieliek sagrieztu baltmaizi, un sviestu, pēc tam, stipri kuļot, visu savāra biezu. Kad mīkla atdzisusi, piejauc jēlas olas,
Olu dzeltenumu saputo ar cukuru, piejauc berztu citrona mizu, izsijātus miltus un svaigu skābu krējumu, un beigās visu sajauc ar
Biskvītus ieliek pārmaiņus ar makaroniem cepamā bļodā, ko iepriekš iesviesto. Olu dzeltenumu sakuļ ar cukuru, tad sakarsē baltu vai sarkanu
Baltmaizei noņem garozu, aplej ar iecukurotu melnu kafiju, sa­šķaida putrā, sajauc ar karstu sviestu, kad biezenis atdzisis, piejauc olu dzeltenumu
Biskvītus apslaka ar stipru vīnu, ar daļu biskvītu, tos liekot stā­vus blakus vienu otram, apliek formas iekšējo apmali, bet pārējos

Populārakie

Mimoza no tunča
Novāra kartupeļus ar mizu, burkānus un olas. Visu nomizo un rīvē uz smalkās rīves, katru produktu savā traukā. Olas baltumu
Siļķe kažokā
Novāra, līdz top mīksts kartupeļus, burkānus un bietes, visu nomizo un sarīvē uz vidējās rīves kārtu no dārzeņiem atsevišķā traukā.
Kabaču ikri.
Kabačus un burkānus nomazgā un nomizo, kabacim iztīra sēklas(ja tādas ir), tad sarīvē. Kabačiem lielā rīve, burkāniem vidējā. Sīpolu nomizo un
Tomāti savā sulā (bez pasterizēšanas)
Šai receptē neizmanto kā parasti veselus tomātus, bet gabaliņos grieztus. Ņem gatavus tomātus, noskalo aukstā ūdenī, liek bļodā un pārlej ar
Kabaču ikri ziemai.
Visus dārzeņus rūpīgi nomazgā, notīra un sagriež mazos gabaliņos. Jaunus kabačus var netīrīt no mizas un sēklām.  Sīpolus griež smalki. Burkānus,

Produktu masa

TOP Sadaļas

INFO