Reklāma
Bezmaksas sludinājumi
Bezmaksas sludinājumi internetā
+ 5 foto
eLOTS.Lv

Ērts un drošs savienojums izmantojot https protokolu, mobilo ierīču atbalsts.
Atjaunotā versija:

e-Pavārgrāmata


Sarunas
Krāsnī cepts zandarts ar sēnēm
j7: Jā, tas ir labs.
skatīt...

Maizes alus
j7: Vienkārši vārīti apiņi, garšai. Cik ilgi, tas jau no daudziem faktoriem atkarīgs..., bet kamēr apmierina stadija... :) It kā ļoti sakarīgs rezultāts.
skatīt...

Maizes alus
unaars: Diezgan neprecīza recepte!piem. apiņu novārījums-kā gatavot? un uzraudzēts raugs-kā un cik ilgi? cik ilgi jāraudzē viss kopā?
skatīt...

Krāsnī cepts zandarts ar sēnēm
andis: ljoti smeķīgi sanaca
skatīt...

Vārītu kartupeļu pankūkas
baibba23: super:)
skatīt...

Meklēšana

Teksts
Meklēšanas kritērijs
Meklēšanas kritērijs

Pēc tāda pieprasijuma nekas netika atrasts

Līdzīgi meklējumi :
aknu - 12 rezultāti
aknu pastēte - 2 rezultāti
aknas - 4 rezultāti
aknu pastēte - 2 rezultāti
Aknas - 4 rezultāti
Aknu desa - 2 rezultāti
Aknu siers - 1 rezultāti
Aknu klimpas - 1 rezultāti
Aknu sacepums - 1 rezultāti
Aknu pastētes maizītes - 1 rezultāti
Aknu rīsi - 1 rezultāti
Aknu žiguri - 1 rezultāti
Aknu pastēte I - 1 rezultāti
Aknu pastēte ar speķi - 1 rezultāti
Aknu desas un baltmaizes sacepums - 1 rezultāti

Meklēšana

Meklējumu vaicājumi:
Selerijas , biezpiena , želeja , kartupeļu_un , griķu ,
Šodien vārda dienas svin:
Valgudis, Ralfs, Vitālijs



Noderēs
Kāpostus sasautē vai novāra sālsūdenī, notecina, sakapā vai samaļ, pievieno sakapātu un taukvielā saceptu sīpolu, olu un rīvmaizei, lai masa
Nomērcētu, no asakām atdalitu siļķes fileju sagriež gabaliņos, sakārto siļķu traukā, pārlej ar skābu krējumu un pārkaisa sasmalcinātus lociņus. Nomērcētu
Puravu stublāju baltajai daļai notīra ārējās lapas, stublājus nomazgā un sagriež strēmelēs. Ābolus sarīvē un pievieno puraviem, pieliek krējumu,
Skābētās bietes ir veselīgas un laba piedeva daudziem ēdieniem. No skābētām bietēm var ātri un ērti pagatavot dažādas zupas un
Sieru un ābolus sagriež salmiņos un pieliek sīki sasmalcinātus sīpolus un zaļumus, pieber sāli, pieliek piparus, cukuru un ābolu etiķi.
Notīrītas aknas un jēlos taukus divreiz samaļ, klāt piejauc smalki sakapātas pētersīļa lapiņas, sāli, olu un nogaršina ar kādu lāsīti
Lasim iztīra iekšas, pārdala uz pusēm, sadala ar visu ādu. Uzliek ūdeni, pieliek garšvielas, vārošā liek laša gabaliņus, vāra ap

TOP 20 RECEPTES ŠODIEN

Jaunumi

Uzvārītam pienam pieliek sagrieztu baltmaizi, un sviestu, pēc tam, stipri kuļot, visu savāra biezu. Kad mīkla atdzisusi, piejauc jēlas olas,
Olu dzeltenumu saputo ar cukuru, piejauc berztu citrona mizu, izsijātus miltus un svaigu skābu krējumu, un beigās visu sajauc ar
Biskvītus ieliek pārmaiņus ar makaroniem cepamā bļodā, ko iepriekš iesviesto. Olu dzeltenumu sakuļ ar cukuru, tad sakarsē baltu vai sarkanu
Baltmaizei noņem garozu, aplej ar iecukurotu melnu kafiju, sa­šķaida putrā, sajauc ar karstu sviestu, kad biezenis atdzisis, piejauc olu dzeltenumu
Biskvītus apslaka ar stipru vīnu, ar daļu biskvītu, tos liekot stā­vus blakus vienu otram, apliek formas iekšējo apmali, bet pārējos

Populārakie

Mimoza no tunča
Novāra kartupeļus ar mizu, burkānus un olas. Visu nomizo un rīvē uz smalkās rīves, katru produktu savā traukā. Olas baltumu
Siļķe kažokā
Novāra, līdz top mīksts kartupeļus, burkānus un bietes, visu nomizo un sarīvē uz vidējās rīves kārtu no dārzeņiem atsevišķā traukā.
Kabaču ikri.
Kabačus un burkānus nomazgā un nomizo, kabacim iztīra sēklas(ja tādas ir), tad sarīvē. Kabačiem lielā rīve, burkāniem vidējā. Sīpolu nomizo un
Tomāti savā sulā (bez pasterizēšanas)
Šai receptē neizmanto kā parasti veselus tomātus, bet gabaliņos grieztus. Ņem gatavus tomātus, noskalo aukstā ūdenī, liek bļodā un pārlej ar
Kabaču ikri ziemai.
Visus dārzeņus rūpīgi nomazgā, notīra un sagriež mazos gabaliņos. Jaunus kabačus var netīrīt no mizas un sēklām.  Sīpolus griež smalki. Burkānus,

Produktu masa

TOP Sadaļas

INFO