Reklāma
Bezmaksas sludinājumi
Bezmaksas sludinājumi internetā
+ 5 foto
eLOTS.Lv

Ērts un drošs savienojums izmantojot https protokolu, mobilo ierīču atbalsts.
Atjaunotā versija:

e-Pavārgrāmata


Sarunas
Krāsnī cepts zandarts ar sēnēm
j7: Jā, tas ir labs.
skatīt...

Maizes alus
j7: Vienkārši vārīti apiņi, garšai. Cik ilgi, tas jau no daudziem faktoriem atkarīgs..., bet kamēr apmierina stadija... :) It kā ļoti sakarīgs rezultāts.
skatīt...

Maizes alus
unaars: Diezgan neprecīza recepte!piem. apiņu novārījums-kā gatavot? un uzraudzēts raugs-kā un cik ilgi? cik ilgi jāraudzē viss kopā?
skatīt...

Krāsnī cepts zandarts ar sēnēm
andis: ljoti smeķīgi sanaca
skatīt...

Vārītu kartupeļu pankūkas
baibba23: super:)
skatīt...

Meklēšana

Teksts
Meklēšanas kritērijs
Meklēšanas kritērijs

Receptes ar: "šok"

rezultāti no 1 līdz 10

Kopā atrasti 7 gatavošanas paņēmieni:

Šķirot: Jaunākās | Populārākās | Apmeklētākās

Cepumu šokolādes torte 4.11

Veidni izklāj ar pergamenta papīru, ietauko. Biskvītus apmērcē siltā kafijā, pēc tam veidnē liek kārtu biskvītu, noklāj ar krēmu, liek atkal kārtu biskvītu, tad krēmu utt. Pēdējās kārtas biskvītus ar...Skatīt recepti

Vīna šokolāde 4.17

Vīnu ar šokolādi un cukuru karsē līdz vārīšanai, tad pievieno 2 saputotus olu dzeltenumus, vēl pakarsē (ūdens peldē). Pasniedz karstu ar putukrējumu.

...Skatīt recepti

Artišoku buljons 4.24

Gatavas artišoku pamatnes (parasti ietaisītas) sagriež un izsutina ar sviestu, berztu baltmaizi un miltiem. Tad uzlej virsū buljonu, 45 min. vāra buljonu apsegtā traukā, izlaiž caur sietiņu, uz uguns karstu...Skatīt recepti

Pildīti artišoki 4.12

Vāra ūdenī artišokus. Kad artišoki mīksti, tos noloba, un vidu iztīra tukšu un tajā iepilda ragū. Pildītos artišokus saliek vienu otram blakus katliņā, aplej ar sparģeļu mērci, kādas 15 minūtes...Skatīt recepti

Vārīti artišoki 4.19

Artišokiem nogriež nost lielos kātus, no apakšas līdz tai vietai , kur ir baltums, noloba apakšējās cietās lapas un nogriež dzeloņainos lapu galus. Apstrādātos artišokus nomazgā, uzliek vārīties ar verdošu,...Skatīt recepti

Saldā šokolādēs mērce 4.00

Uzkarsē ūdeni, kam pievieno cukuru un sviestu, visu uzvāra, pieliek pa gabaliņam lauztu šokolādi un uz lēnas uguns pārmaisot karsē, līdz šokolāde izkūst.

...Skatīt recepti

Putu krējums ar šokolādi 0.00

Sakultu putu krējumu sajauc ar berzto šokolādi, cukuru, deserta bļodā garnē ar šokolādes ripiņām, zvaigznītēm, pasniedz ar pienu.

...Skatīt recepti

Meklēšana

Meklējumu vaicājumi:
kartupeļu klimpas , mēle , kotletes , galerts , ķirb ,
Šodien vārda dienas svin:
Ramona, Ritma



Noderēs
Miltus izmaisa izkausētā sviestā un mazliet uzcepj, pielej alu un uzvāra ar sāli, kanēli, nagliņām, citronsulu, citroncukuru un cukuru.
Teļa gaļu vai pusi vistas un smadzeņu kaulus ar viruma zaļumiem un sāli savāra spēcīgā buljonā; tad gatavam buljonam piejauc
Laša plāno vidus gabalu ar asakām sagriež trīs pirkstu platuma gabalos, asakas klāt atstājot, apviļā miltos, tad ar sāli un
Rīvētu kartupeļu masai nospiež sulu, pieliek rūgušpienu vai kefīru, sāli, olu dzeltenumus, sodu, miltus un stingri saputotus olu baltumus. Pannā
Avenes izlasa, saber traukā kārtām ar cukuru un atstāj 12st. vēsā vietā. Pēc tam nolej no ogām radušos sulu, to
Pildīšanai izvēlas 1-2 kg smagu līdaku, notīra, atgriež galvu, izņem iekšas, nomazgā un rūpīgi atdala ādu. Ja āda no gaļas
Augļus nomazgā, tad pārgriež uz pusēm, izņem sēklas un serdes cietās daļas, sagriež apmēram 0,5 cm biezās šķēlītēs, pārlej karstu

TOP 20 RECEPTES ŠODIEN

Jaunumi

Uzvārītam pienam pieliek sagrieztu baltmaizi, un sviestu, pēc tam, stipri kuļot, visu savāra biezu. Kad mīkla atdzisusi, piejauc jēlas olas,
Olu dzeltenumu saputo ar cukuru, piejauc berztu citrona mizu, izsijātus miltus un svaigu skābu krējumu, un beigās visu sajauc ar
Biskvītus ieliek pārmaiņus ar makaroniem cepamā bļodā, ko iepriekš iesviesto. Olu dzeltenumu sakuļ ar cukuru, tad sakarsē baltu vai sarkanu
Baltmaizei noņem garozu, aplej ar iecukurotu melnu kafiju, sa­šķaida putrā, sajauc ar karstu sviestu, kad biezenis atdzisis, piejauc olu dzeltenumu
Biskvītus apslaka ar stipru vīnu, ar daļu biskvītu, tos liekot stā­vus blakus vienu otram, apliek formas iekšējo apmali, bet pārējos

Populārakie

Mimoza no tunča
Novāra kartupeļus ar mizu, burkānus un olas. Visu nomizo un rīvē uz smalkās rīves, katru produktu savā traukā. Olas baltumu
Siļķe kažokā
Novāra, līdz top mīksts kartupeļus, burkānus un bietes, visu nomizo un sarīvē uz vidējās rīves kārtu no dārzeņiem atsevišķā traukā.
Kabaču ikri.
Kabačus un burkānus nomazgā un nomizo, kabacim iztīra sēklas(ja tādas ir), tad sarīvē. Kabačiem lielā rīve, burkāniem vidējā. Sīpolu nomizo un
Tomāti savā sulā (bez pasterizēšanas)
Šai receptē neizmanto kā parasti veselus tomātus, bet gabaliņos grieztus. Ņem gatavus tomātus, noskalo aukstā ūdenī, liek bļodā un pārlej ar
Kabaču ikri ziemai.
Visus dārzeņus rūpīgi nomazgā, notīra un sagriež mazos gabaliņos. Jaunus kabačus var netīrīt no mizas un sēklām.  Sīpolus griež smalki. Burkānus,

Produktu masa

TOP Sadaļas

INFO