Reklāma
Bezmaksas sludinājumi
Bezmaksas sludinājumi internetā
+ 5 foto
eLOTS.Lv

Ērts un drošs savienojums izmantojot https protokolu, mobilo ierīču atbalsts.
Atjaunotā versija:

e-Pavārgrāmata


Sarunas
Krāsnī cepts zandarts ar sēnēm
j7: Jā, tas ir labs.
skatīt...

Maizes alus
j7: Vienkārši vārīti apiņi, garšai. Cik ilgi, tas jau no daudziem faktoriem atkarīgs..., bet kamēr apmierina stadija... :) It kā ļoti sakarīgs rezultāts.
skatīt...

Maizes alus
unaars: Diezgan neprecīza recepte!piem. apiņu novārījums-kā gatavot? un uzraudzēts raugs-kā un cik ilgi? cik ilgi jāraudzē viss kopā?
skatīt...

Krāsnī cepts zandarts ar sēnēm
andis: ljoti smeķīgi sanaca
skatīt...

Vārītu kartupeļu pankūkas
baibba23: super:)
skatīt...

Meklēšana

Teksts
Meklēšanas kritērijs
Meklēšanas kritērijs

Receptes ar: " ābolu"

rezultāti no 1 līdz 10

Kopā atrasti 21 gatavošanas paņēmieni:

Šķirot: Jaunākās | Populārākās | Apmeklētākās

Saldās ābolu pusītes 4.07

Nomazgātus, nemizotus ābolus sagriež četrās daļās, izgriež serdes. Pannā viegli uzbrūnina cukuru, pielej ūdeni, izsutina ābolus virumā mīkstus. Sakārto uz stikla bļodas un pasniedz ar putukrējumu.

...Skatīt recepti

Kartupeļu un ābolu zupa 4.14

No zoss galvas, kakla, kājām, spārniem vāra buljonu. Izkāstā buljonā liek noskalotas grūbas vai rīsus, daļiņās sagrieztus kāļus, burkānus un vāra 30 - 45 minūtes. Tad pievieno kartupeļus, sīki sasmalcinātus,...Skatīt recepti

Burkānu un ābolu salāti 4.12

Sulīgus burkānus rūpīgi nomazgā, notīra, noskalo un sarīvē uz rupjas dārzeņu rīves skaidiņās. Labāk ņemt skābus ābolus, vislabāk Antonovkas šķirnes, tos nomazgā, nomizo un sarīvē uz rupjas rīves.

Mārrutku sakni...Skatīt recepti

Biešu un ābolu salāti. 4.18

Galda bietes novāra kā parasti ar visu mizu. Atdzesētas bietes nomizo un sagriež 1 cm lielos gabalos. Skābus ābolus nomazgā, Izgriež serdi, nomizo un sarīvē uz rupjās rīves. Notīra sīpolus...Skatīt recepti

Grūbu un ābolu biezputra 4.07

Grūbas mērcē apmēram 6 stundas. Tad liek paredzētā ūdens daudzumā, pieliek sāli un vāra, pa reizei apmaisot, līdz grūbas gandrīz mīkstas. Kaltētus ābolus noskalo, sīkāk sagriež un pievieno biezputrai. Tad...Skatīt recepti

Svaigu ābolu zupa 4.24

Ābolus nomazgā, nomizo vai ar mizu sagriež gabaliņos, atdala sēklotni. Ūdeni uzvāra, pievieno cukuru, ābolus, citrona vai apelsīna miziņu un uz lēnas uguns vāra, līdz āboli mīksti. Tad pievieno kartupeļu...Skatīt recepti

Kaltētu ābolu zupa 4.23

Kaltētus ābolus nomazgā, pārlej paredzēto ūdens daudzumu un ļauj dažas stundas, uzbriest. Tad pievieno cukuru, garšvielas (kanēli, krustnagliņas) un vāra, līdz āboli mīksti, pievieno kartupeļu cieti un uzvāra.

...Skatīt recepti

Svaigu ābolu ķīselis 4.20

Dzērvenes izlasa, noskalo, saspaida, pārlej ūdeni, uzvāra, izkāš. ŠĶidrumam pievieno cukuru, garšvielas, sagrieztus, ābolus un vāra, līdz āboli mīksti. Tad pievieno atšķaidītu kartupeļu cieti, samaisa un uzvāra. Lej traukā, pārkaisa...Skatīt recepti

Kaltētu ābolu ķīselis 4.16

Kaltētus ābolus noskalo, pārlej paredzēto ūdens daudzumu un atstāj dažas stundas uzbriest. Tad pievieno cukuru, garšvielas un vāra, līdz āboli mīksti, pievieno atšķaidītu kartupeļu cieti, samaisa, uzvāra, salej traukā, pārkaisa...Skatīt recepti

Kartupeļu un ābolu biezenis 4.05

Vārītus kartupeļus sastrādā biezenī, pievieno ābolu biezeni, pusi sviesta un visu kopā saputo. Sarīvēto maizi apcep pārējā sviestā. Traukā biezeni liek kārtām ar rīvēto maizi vai biezeni pārkaisa ar to.

...Skatīt recepti

Meklēšana

Meklējumu vaicājumi:
sacepums , Vaniļas , torte , sautējums , Šokol ,
Šodien vārda dienas svin:
Hermīne, Estere



Noderēs
Sagrieztus burkānus, selerijas un kartupeļus liek karstā buljonā un aizvākotā traukā sautē. No maltās gaļas, sakapātiem sīpoliem, olas, rīvmaizes un
Baravikas nomazgā, notīra. Mazākās sēnītes var marinēt veselas, lielākās griež sev tīkamos gabaliņos. Sagatavotās sēnes liek katlā un aplej ar
Gaļu sacērt un nomazgā, uzliek ar 4 l. auksta ūdens un karoti sāls un ātri uzvāra, nosmeļ putas, tūliņ liek
Nomizo sīpolus un smalki sagriež, tad notīra burkānus un sarīvē. Liek cepties eļļā uz pannas sākumā sīpolus, tad burkānus, apcep
Kartupeļus novāra ar visu mizu, atdzisušus nomizo un sagriež apmēram centimetru biezās šķēlēs. Spinātus nomazgā, sakapā, izsautē sviestā ar kapātu
Mazgājot tīri noberž jaunos kartupeļus, liek katlā, pievieno sīpolu, sviestu, vistas buljonu un zaļumus. Uz mazas liesmas visu karsē, līdz
Karstā ūdenī vai buljonā liek notīrītus, gabaliņos sagrieztus kartupeļus, garšsaknes, sāli un vāra, līdz kartupeļi sāk šķīst. Zupai daļu šķidruma

TOP 20 RECEPTES ŠODIEN

Jaunumi

Uzvārītam pienam pieliek sagrieztu baltmaizi, un sviestu, pēc tam, stipri kuļot, visu savāra biezu. Kad mīkla atdzisusi, piejauc jēlas olas,
Olu dzeltenumu saputo ar cukuru, piejauc berztu citrona mizu, izsijātus miltus un svaigu skābu krējumu, un beigās visu sajauc ar
Biskvītus ieliek pārmaiņus ar makaroniem cepamā bļodā, ko iepriekš iesviesto. Olu dzeltenumu sakuļ ar cukuru, tad sakarsē baltu vai sarkanu
Baltmaizei noņem garozu, aplej ar iecukurotu melnu kafiju, sa­šķaida putrā, sajauc ar karstu sviestu, kad biezenis atdzisis, piejauc olu dzeltenumu
Biskvītus apslaka ar stipru vīnu, ar daļu biskvītu, tos liekot stā­vus blakus vienu otram, apliek formas iekšējo apmali, bet pārējos

Populārakie

Mimoza no tunča
Novāra kartupeļus ar mizu, burkānus un olas. Visu nomizo un rīvē uz smalkās rīves, katru produktu savā traukā. Olas baltumu
Siļķe kažokā
Novāra, līdz top mīksts kartupeļus, burkānus un bietes, visu nomizo un sarīvē uz vidējās rīves kārtu no dārzeņiem atsevišķā traukā.
Kabaču ikri.
Kabačus un burkānus nomazgā un nomizo, kabacim iztīra sēklas(ja tādas ir), tad sarīvē. Kabačiem lielā rīve, burkāniem vidējā. Sīpolu nomizo un
Tomāti savā sulā (bez pasterizēšanas)
Šai receptē neizmanto kā parasti veselus tomātus, bet gabaliņos grieztus. Ņem gatavus tomātus, noskalo aukstā ūdenī, liek bļodā un pārlej ar
Kabaču ikri ziemai.
Visus dārzeņus rūpīgi nomazgā, notīra un sagriež mazos gabaliņos. Jaunus kabačus var netīrīt no mizas un sēklām.  Sīpolus griež smalki. Burkānus,

Produktu masa

TOP Sadaļas

INFO