Reklāma
Bezmaksas sludinājumi
Bezmaksas sludinājumi internetā
+ 5 foto
eLOTS.Lv

Ērts un drošs savienojums izmantojot https protokolu, mobilo ierīču atbalsts.
Atjaunotā versija:

e-Pavārgrāmata


Sarunas
Krāsnī cepts zandarts ar sēnēm
j7: Jā, tas ir labs.
skatīt...

Maizes alus
j7: Vienkārši vārīti apiņi, garšai. Cik ilgi, tas jau no daudziem faktoriem atkarīgs..., bet kamēr apmierina stadija... :) It kā ļoti sakarīgs rezultāts.
skatīt...

Maizes alus
unaars: Diezgan neprecīza recepte!piem. apiņu novārījums-kā gatavot? un uzraudzēts raugs-kā un cik ilgi? cik ilgi jāraudzē viss kopā?
skatīt...

Krāsnī cepts zandarts ar sēnēm
andis: ljoti smeķīgi sanaca
skatīt...

Vārītu kartupeļu pankūkas
baibba23: super:)
skatīt...

Kontaktforma

Jūsu vārds: *
Talrunis:
E-pasts: *
Vēstules teksts: *
 

Meklēšana

Meklējumu vaicājumi:
kāpostu salāti , mārrutki , mednieku , skābēšana , gurķu ,
Šodien vārda dienas svin:
Rūsiņš, Sandris, Alīna



Noderēs
Vārītus kartupeļus samaļ gaļas mašīnā, pievieno sakultu olu, sāli, un labi samaisa. Sasmalcinātu sīpolu apcep margarīnā, pievieno sīki salmiņos sagrieztus
No atdzesētas biezputras izveido apaļus vai ovālus plācenīšus, apmērcē sakultā olā, tad apviļā rīvmaizē, liek sakarsētos taukos un apcep brūnus.
Paredzēto šķidruma daudzumu uzvāra, maisot iekuļ rupjos miežu miltus un vāra apmēram 5 minūtes, pieliek sāli, cukuru un samaisa. Pasniedz
Skābenēm noņem kātus, un nomazgā aukstā ūdenī, noplucina verdošā sāļā ūdenī un sakapā smalkas. Buljonu uzvāra ar sviestu, tad sakuļ
Uz mīklas dēļa izsijātiem miltiem pievieno cukuru, saplucinātu sviestu, sakultu olu ar vaiļu, sāli, samaisa vienveidīgu mīklu un atdzesē. Sagatavoto
100 g ābolu, 100 g ūdens, 15 g mannas, 25 g cukura. Ābolus nomazgā, sagriež ar mizu un sēklotni, pārlej ūdeni
Ūdeni ar sviestu, sāli, cukuru uzvāra. Miltus izsijā, visus uzreiz ber verdošā šķidrumā un ar koka karoti maisa, līdz mīkla

TOP 20 RECEPTES ŠODIEN

Jaunumi

Uzvārītam pienam pieliek sagrieztu baltmaizi, un sviestu, pēc tam, stipri kuļot, visu savāra biezu. Kad mīkla atdzisusi, piejauc jēlas olas,
Olu dzeltenumu saputo ar cukuru, piejauc berztu citrona mizu, izsijātus miltus un svaigu skābu krējumu, un beigās visu sajauc ar
Biskvītus ieliek pārmaiņus ar makaroniem cepamā bļodā, ko iepriekš iesviesto. Olu dzeltenumu sakuļ ar cukuru, tad sakarsē baltu vai sarkanu
Baltmaizei noņem garozu, aplej ar iecukurotu melnu kafiju, sa­šķaida putrā, sajauc ar karstu sviestu, kad biezenis atdzisis, piejauc olu dzeltenumu
Biskvītus apslaka ar stipru vīnu, ar daļu biskvītu, tos liekot stā­vus blakus vienu otram, apliek formas iekšējo apmali, bet pārējos

Populārakie

Mimoza no tunča
Novāra kartupeļus ar mizu, burkānus un olas. Visu nomizo un rīvē uz smalkās rīves, katru produktu savā traukā. Olas baltumu
Siļķe kažokā
Novāra, līdz top mīksts kartupeļus, burkānus un bietes, visu nomizo un sarīvē uz vidējās rīves kārtu no dārzeņiem atsevišķā traukā.
Kabaču ikri.
Kabačus un burkānus nomazgā un nomizo, kabacim iztīra sēklas(ja tādas ir), tad sarīvē. Kabačiem lielā rīve, burkāniem vidējā. Sīpolu nomizo un
Tomāti savā sulā (bez pasterizēšanas)
Šai receptē neizmanto kā parasti veselus tomātus, bet gabaliņos grieztus. Ņem gatavus tomātus, noskalo aukstā ūdenī, liek bļodā un pārlej ar
Kabaču ikri ziemai.
Visus dārzeņus rūpīgi nomazgā, notīra un sagriež mazos gabaliņos. Jaunus kabačus var netīrīt no mizas un sēklām.  Sīpolus griež smalki. Burkānus,

Produktu masa

TOP Sadaļas

INFO