Reklāma
Bezmaksas sludinājumi
Bezmaksas sludinājumi internetā
+ 5 foto
eLOTS.Lv


Sarunas
Krāsnī cepts zandarts ar sēnēm
j7: Jā, tas ir labs.
skatīt...

Maizes alus
j7: Vienkārši vārīti apiņi, garšai. Cik ilgi, tas jau no daudziem faktoriem atkarīgs..., bet kamēr apmierina stadija... :) It kā ļoti sakarīgs rezultāts.
skatīt...

Maizes alus
unaars: Diezgan neprecīza recepte!piem. apiņu novārījums-kā gatavot? un uzraudzēts raugs-kā un cik ilgi? cik ilgi jāraudzē viss kopā?
skatīt...

Krāsnī cepts zandarts ar sēnēm
andis: ljoti smeķīgi sanaca
skatīt...

Vārītu kartupeļu pankūkas
baibba23: super:)
skatīt...

Zivju izstrādājumi - kaloriju daudzums

    Vielas 100gr   Vitamīni
Nosaukums Ēdamā daļa Olbaltum vielas Tauki Ogļhid. Kalorijas A B C D E
Zivju izstrādājumi auksti kūpināti                    
Belugas baliks 86 12.9 12.8   173          
Stores baliks 77 13.3 9   138          
Plaudis 43 11.8 1   58          
Siļķe (atlantijas) 57 10.1 10.1   136   0.02      
Jūras asaris 80 17.8 7.9   145          
Karsti kūpināti                    
Asaris, jūras 65 12.9 5.4   103          
Bute 44 8.2 4.8   78          
Menca 62 13.6 0.6   61          
Plaudis 59 12.2 1.7   66          
Reņģes 66 11.8 5.3   98          
Zutis 65 8.6 21.9   239          
Ikri                    
Stores graudainie 100 22.6 14.8   230 0.45        
Stores presēti 100 30.4 17.1   284 0.45        
Vēži                    
Krevetes(garneles) 35 5.9 0.4 0.6 30   0.05 0.16    

Meklēšana

Meklējumu vaicājumi:
kafija , veltnīši , Burkānu salāti , Pildīta līdaka , kokteiļi ,
Šodien vārda dienas svin:
Junora, Anšlavs



Noderēs
Rutkus nomizo, sarīvē skaidiņās, pārkaisa sāli, cukuru un sakrata. Skābētus gurķus sagriež skaidiņās. Sasmalcinātiem rutkiem pievieno skābētus gurķus, skābu krējumu,
Desu, sieru un marinētus gurķus sagriež strēmelēs, pievieno sarīvētus, ar sāli sakratītus rutkus, sīpolu, ķiploku, pārlej majonēzes, krējuma un garšvielu
1. Kartupeļus liek katlā, uzlej verdošu ūdeni tā, lai ūdens būtu 1cm virs kartupeļiem, pieliek sāli, katlu noslēdz un pēc
Paprikas pākstīm izņem sēklas, sagriež strēmelītēs, šķiņķi un olas sagriež garenos gabaliņos, sīpolus sīki sasmalcina. Majonēzē iemaisa sakapātu siļķi, pievieno
Notīrītu ķirbi sagriež 0,5 -1,0 cm biezās šķēlēs. Tās pārkaisa ar sāli, apviļā miltos, iemērc sakultā olā, tad apviļā rīvmaizē,
Uzšķērstu, notīrītu un nomazgātu mencu sagriež trīs pirkstu platuma gabalos, apkaisa ar sāli, pēc apm. stundas sausi noslauka, apviļā miltos,
Aknas izsutina sviestā un smalki saberž, baltmaizi izmiekšķē, nospiež, izrīvē caur sietu, zaļumus noplaucē un smalki sakapā Visas piedevas sajauc

TOP 20 RECEPTES ŠODIEN

Jaunumi

Uzvārītam pienam pieliek sagrieztu baltmaizi, un sviestu, pēc tam, stipri kuļot, visu savāra biezu. Kad mīkla atdzisusi, piejauc jēlas olas,
Olu dzeltenumu saputo ar cukuru, piejauc berztu citrona mizu, izsijātus miltus un svaigu skābu krējumu, un beigās visu sajauc ar
Biskvītus ieliek pārmaiņus ar makaroniem cepamā bļodā, ko iepriekš iesviesto. Olu dzeltenumu sakuļ ar cukuru, tad sakarsē baltu vai sarkanu
Baltmaizei noņem garozu, aplej ar iecukurotu melnu kafiju, sa­šķaida putrā, sajauc ar karstu sviestu, kad biezenis atdzisis, piejauc olu dzeltenumu
Biskvītus apslaka ar stipru vīnu, ar daļu biskvītu, tos liekot stā­vus blakus vienu otram, apliek formas iekšējo apmali, bet pārējos

Populārakie

Mimoza no tunča
Novāra kartupeļus ar mizu, burkānus un olas. Visu nomizo un rīvē uz smalkās rīves, katru produktu savā traukā. Olas baltumu
Siļķe kažokā
Novāra, līdz top mīksts kartupeļus, burkānus un bietes, visu nomizo un sarīvē uz vidējās rīves kārtu no dārzeņiem atsevišķā traukā.
Kabaču ikri.
Kabačus un burkānus nomazgā un nomizo, kabacim iztīra sēklas(ja tādas ir), tad sarīvē. Kabačiem lielā rīve, burkāniem vidējā. Sīpolu nomizo un
Tomāti savā sulā (bez pasterizēšanas)
Šai receptē neizmanto kā parasti veselus tomātus, bet gabaliņos grieztus. Ņem gatavus tomātus, noskalo aukstā ūdenī, liek bļodā un pārlej ar
Kabaču ikri ziemai.
Visus dārzeņus rūpīgi nomazgā, notīra un sagriež mazos gabaliņos. Jaunus kabačus var netīrīt no mizas un sēklām.  Sīpolus griež smalki. Burkānus,

Produktu masa

TOP Sadaļas

INFO