Reklāma
Bezmaksas sludinājumi
Bezmaksas sludinājumi internetā
+ 5 foto
eLOTS.Lv

Ērts un drošs savienojums izmantojot https protokolu, mobilo ierīču atbalsts.
Atjaunotā versija:

e-Pavārgrāmata


Sarunas
Krāsnī cepts zandarts ar sēnēm
j7: Jā, tas ir labs.
skatīt...

Maizes alus
j7: Vienkārši vārīti apiņi, garšai. Cik ilgi, tas jau no daudziem faktoriem atkarīgs..., bet kamēr apmierina stadija... :) It kā ļoti sakarīgs rezultāts.
skatīt...

Maizes alus
unaars: Diezgan neprecīza recepte!piem. apiņu novārījums-kā gatavot? un uzraudzēts raugs-kā un cik ilgi? cik ilgi jāraudzē viss kopā?
skatīt...

Krāsnī cepts zandarts ar sēnēm
andis: ljoti smeķīgi sanaca
skatīt...

Vārītu kartupeļu pankūkas
baibba23: super:)
skatīt...

Zivis - Kaloriju un vitamīnu daudzums

    Vielas 100gr   Vitamīni
Nosaukums Ēdamā daļa Olbaltum vielas Tauki Ogļhid. Kalorijas A B C D E
Zivis (svaigas)                    
Ālants 55 8.9 2.2   57          
Asaris, jūras 48 7.2 2.6   54          
Asaris, upes 48 7.5 0.4   34          
Bute 55 7.8 1.4   45   0.03      
Karpa 47 6.3 1.6   41 0.09 0.09 0.02    
Keta 59 10.3 6.1   99          
Lasis 58 10.7 5.3   93   0.05      
Līdaka 49 7.8 0.4   36          
Menca 80 8.2 0.2   35   0.06 0.08 1.2  
Nēģi 93 10.6 6.3   102          
Store 77 10.6 7.9   117          
Plaudis 42 6.4 1.7   42   0.01 0.05 1  
Reņģes 60 8.6 4.7   79          
Sams 60 9.5 3.1   68          
Siļķe (atlantijas) 58 9.4 3.6   72   0.02   0.14  
Stavrīda 55 8.2 2.1   53          
Zandarts 51 8.2 0.4   37   0.02 0.06    
Taimiņš 57 9.1 2.5   60          
Zutis 75 9.2 21.5   238 0.8   0.17    
Treknas zivis, vidēji 100 9.2 21.5   238 0.03 0.09 0.21 2.7  
Liesas zivis, vidēji 100 9.2 21.5   238 0 0.06 0.08 2.2  
Zivis (sālītas)                    
Menca 74 14.4 0.4   63          
Ķilavas 64 7.9 2.3   53          
Lasis 53 12.4 13.5   177          
Siļķe (atlantijas) 60 7.9 2.8   58          
Vobla (kaspijas) 56 10.9 1.4   58          

Meklēšana

Meklējumu vaicājumi:
skābēšana , kompots , kāpostu sacepums , Gaļas salāti , rutki ,
Šodien vārda dienas svin:
Daiga, Dinija



Noderēs
Rīsus noskalo, liek verdošā sālsūdenī un vāra, līdz mīksti. Tad ūdeni nolej, rīsus uz sietiņa un notecina un atdzesē. Krējumu
Ar mizu vārītus kartupeļus notīra, sagriež, sīpolus sagriež ripās, speķi kumosiņos. Speķi sacep, pievieno sīpolus, apcep tos, pieber cukuru un
Izlasa vienādas gatavības pakāpes gludus, cietus, vienāda lieluma sarkanus tomātus. Tos nomazgā, nosusina un ar koka irbulīti iedur kātiņa vietā
Gaļu un aknas sagriež gabalos, vāra sālsūdenī. Sviestu uz uzcep brūnu, pieliek pēc garšas papriku un sīpolus, pārlej ar gaļas
Olu dzeltenumu sakul ar cukuru, to iejauc karstā pienā un tur­pina kult uz uguns, līdz šķidrums mazliet sabiezē, uzvārīties neļauj. Kad
Pienu uzvāra, pievieno cukuru, uz sausas pannas apgrauzdētus, sasmalcinātus riekstus, vaniļu, kartupeļu cieti un vēlreiz uzvāra. Lej traukā, pārkaisa sakapātos
Kādu stundu ūdenī mērcētus sadauzītus teļa kaulus, teļa pakaļ stilba gaļu un vistas ķidiņas vāra ar 6 l auksta ūdens.

TOP 20 RECEPTES ŠODIEN

Jaunumi

Uzvārītam pienam pieliek sagrieztu baltmaizi, un sviestu, pēc tam, stipri kuļot, visu savāra biezu. Kad mīkla atdzisusi, piejauc jēlas olas,
Olu dzeltenumu saputo ar cukuru, piejauc berztu citrona mizu, izsijātus miltus un svaigu skābu krējumu, un beigās visu sajauc ar
Biskvītus ieliek pārmaiņus ar makaroniem cepamā bļodā, ko iepriekš iesviesto. Olu dzeltenumu sakuļ ar cukuru, tad sakarsē baltu vai sarkanu
Baltmaizei noņem garozu, aplej ar iecukurotu melnu kafiju, sa­šķaida putrā, sajauc ar karstu sviestu, kad biezenis atdzisis, piejauc olu dzeltenumu
Biskvītus apslaka ar stipru vīnu, ar daļu biskvītu, tos liekot stā­vus blakus vienu otram, apliek formas iekšējo apmali, bet pārējos

Populārakie

Mimoza no tunča
Novāra kartupeļus ar mizu, burkānus un olas. Visu nomizo un rīvē uz smalkās rīves, katru produktu savā traukā. Olas baltumu
Siļķe kažokā
Novāra, līdz top mīksts kartupeļus, burkānus un bietes, visu nomizo un sarīvē uz vidējās rīves kārtu no dārzeņiem atsevišķā traukā.
Kabaču ikri.
Kabačus un burkānus nomazgā un nomizo, kabacim iztīra sēklas(ja tādas ir), tad sarīvē. Kabačiem lielā rīve, burkāniem vidējā. Sīpolu nomizo un
Tomāti savā sulā (bez pasterizēšanas)
Šai receptē neizmanto kā parasti veselus tomātus, bet gabaliņos grieztus. Ņem gatavus tomātus, noskalo aukstā ūdenī, liek bļodā un pārlej ar
Kabaču ikri ziemai.
Visus dārzeņus rūpīgi nomazgā, notīra un sagriež mazos gabaliņos. Jaunus kabačus var netīrīt no mizas un sēklām.  Sīpolus griež smalki. Burkānus,

Produktu masa

TOP Sadaļas

INFO