Reklāma
Bezmaksas sludinājumi
Bezmaksas sludinājumi internetā
+ 5 foto
eLOTS.Lv

Ērts un drošs savienojums izmantojot https protokolu, mobilo ierīču atbalsts.
Atjaunotā versija:

e-Pavārgrāmata


Sarunas
Krāsnī cepts zandarts ar sēnēm
j7: Jā, tas ir labs.
skatīt...

Maizes alus
j7: Vienkārši vārīti apiņi, garšai. Cik ilgi, tas jau no daudziem faktoriem atkarīgs..., bet kamēr apmierina stadija... :) It kā ļoti sakarīgs rezultāts.
skatīt...

Maizes alus
unaars: Diezgan neprecīza recepte!piem. apiņu novārījums-kā gatavot? un uzraudzēts raugs-kā un cik ilgi? cik ilgi jāraudzē viss kopā?
skatīt...

Krāsnī cepts zandarts ar sēnēm
andis: ljoti smeķīgi sanaca
skatīt...

Vārītu kartupeļu pankūkas
baibba23: super:)
skatīt...

Galvenā :: Uztura režīms

Uztura režīms

Šķirot: Jaunākās | Populārākās | Apmeklētākās

Ēdiena garša 4.27

Ēdienam garšu piešķir gan pašu produktu ekstraktvielas, gan arī vielas, ko iegūst, produktus speciāli apstrādājot,
kā, piemēram,apcepot, gan arī pievienojot garšaugus - sīpolus, ķiplokus, puravus, selerijas, dilles, piparus, lauru
lapas, citrona miziņu, kanēli, vaniļu u.c....Skatīt recepti

Ēdiena pasniegšanas veids 4.22

Glīts, patīkami sakārtots, smaržojošs un aromātisks ēdiens kairina mūsu gremošanas orgānus un izraisa gremošanas
sulu atdalīšanos kuņģī un zarnās pirms ēdiena nokļūšanas tajā. To pierāda tāds fakts kā siekalu atdalīšanos, saožot
patīkamu ēdiena smaržu.
...Skatīt recepti

Ēšanas kārtība 4.00

Ir cilvēki, kas ēd ejot, ēd noguruši un tikai vienreiz dienā. Bez pārtraukuma pīpējot, viņi darba laikā nomāc
ēstgribu, kas rodas tikai vakarā, kad tie uzņem visu dienas uztura daudzumu uzreiz. Šādas ēšanas rezultātā kuņģim...Skatīt recepti

Meklēšana

Meklējumu vaicājumi:
Gaļas Salāti , rieksti , soļanka , piena merce , sēņu zupa ,
Šodien vārda dienas svin:
Jānis



Noderēs
Zivju konservu vietā var izmantot ceptu vai vārītu zivju gabaliņus bez asakām. Platās kokteiļa glazēs vai stikla bļodiņās ievieto zivis,
Nomizo miltainus kartupeļus un novāra maz sālītā ūdenī mīkstus. Sausus novārītus kartupeļus sastampā, izberž caur sietiņu vai saspiež kartupeļu spiedē
Tomātu sula
Tomātu sulas iegūšanai var izlietot visas tomātu šķirnes. Sulu gatavošanā augļu izskatam nav nozīmes, var izmantot visus nestandarta, sīkos, kroplos
Galda bietes nomazgā un novāra. Novārītajām bietēm vēl jābūt nedaudz cietām. Tad bietes nomizo un sagriež gabaliņos ar robaino dārzeņu
Galda maizei vai veģiem noberž garozu, un mīkstumu ieliek buljona bļodā un aplaista ar atšķaidītu etiķi un kvasu. Kad maize
Selerijas novāra, notīra un sagriež strēmelēs, plūmēm novelk miziņu, pārgriež uz pusēm un protams izņem kauliņus. Riekstus samaļ. Visas sastāvdaļas
Galda maizi sagriež šķēlēs, sviestu sajauc ar sinepēm, caur sietiņu berztiem cieti novārītiem olu dzeltenumiem, sāli un pipariem, apziež maizes

TOP 20 RECEPTES ŠODIEN

Jaunumi

Uzvārītam pienam pieliek sagrieztu baltmaizi, un sviestu, pēc tam, stipri kuļot, visu savāra biezu. Kad mīkla atdzisusi, piejauc jēlas olas,
Olu dzeltenumu saputo ar cukuru, piejauc berztu citrona mizu, izsijātus miltus un svaigu skābu krējumu, un beigās visu sajauc ar
Biskvītus ieliek pārmaiņus ar makaroniem cepamā bļodā, ko iepriekš iesviesto. Olu dzeltenumu sakuļ ar cukuru, tad sakarsē baltu vai sarkanu
Baltmaizei noņem garozu, aplej ar iecukurotu melnu kafiju, sa­šķaida putrā, sajauc ar karstu sviestu, kad biezenis atdzisis, piejauc olu dzeltenumu
Biskvītus apslaka ar stipru vīnu, ar daļu biskvītu, tos liekot stā­vus blakus vienu otram, apliek formas iekšējo apmali, bet pārējos

Populārakie

Mimoza no tunča
Novāra kartupeļus ar mizu, burkānus un olas. Visu nomizo un rīvē uz smalkās rīves, katru produktu savā traukā. Olas baltumu
Siļķe kažokā
Novāra, līdz top mīksts kartupeļus, burkānus un bietes, visu nomizo un sarīvē uz vidējās rīves kārtu no dārzeņiem atsevišķā traukā.
Kabaču ikri.
Kabačus un burkānus nomazgā un nomizo, kabacim iztīra sēklas(ja tādas ir), tad sarīvē. Kabačiem lielā rīve, burkāniem vidējā. Sīpolu nomizo un
Tomāti savā sulā (bez pasterizēšanas)
Šai receptē neizmanto kā parasti veselus tomātus, bet gabaliņos grieztus. Ņem gatavus tomātus, noskalo aukstā ūdenī, liek bļodā un pārlej ar
Kabaču ikri ziemai.
Visus dārzeņus rūpīgi nomazgā, notīra un sagriež mazos gabaliņos. Jaunus kabačus var netīrīt no mizas un sēklām.  Sīpolus griež smalki. Burkānus,

Produktu masa

TOP Sadaļas

INFO