Reklāma
Bezmaksas sludinājumi
Bezmaksas sludinājumi internetā
+ 5 foto
eLOTS.Lv

Ērts un drošs savienojums izmantojot https protokolu, mobilo ierīču atbalsts.
Atjaunotā versija:

e-Pavārgrāmata


Sarunas
Krāsnī cepts zandarts ar sēnēm
j7: Jā, tas ir labs.
skatīt...

Maizes alus
j7: Vienkārši vārīti apiņi, garšai. Cik ilgi, tas jau no daudziem faktoriem atkarīgs..., bet kamēr apmierina stadija... :) It kā ļoti sakarīgs rezultāts.
skatīt...

Maizes alus
unaars: Diezgan neprecīza recepte!piem. apiņu novārījums-kā gatavot? un uzraudzēts raugs-kā un cik ilgi? cik ilgi jāraudzē viss kopā?
skatīt...

Krāsnī cepts zandarts ar sēnēm
andis: ljoti smeķīgi sanaca
skatīt...

Vārītu kartupeļu pankūkas
baibba23: super:)
skatīt...

Tauki, sviests - kaloriju daudzums

    Vielas 100gr   Vitamīni
Nosaukums Ēdamā daļa Olbaltum vielas Tauki Ogļhid. Kalorijas A B C D E
Tauki un sviests                    
Cūku tauki 100 0 93.7 0 871          
Kaulu tauki 100 0 93.7 0 871          
Lielopu tauki 100 0 93.7 0 871          
Kombineti tauki 100 0 93.5 0 869          
Margarīns 100 0.4 77.1 0.4 720          
Saulespuķu eļļa 100 0 93.9 0 873          
Sviests 100 0.4 78.5 0.5 734 0.9        
Sviests (sālīts) 100 0.4 78 0.5 729          
Sviests (kausēts) 100 0 93.5 0 869          
Šokolādes sviests 100 1.2 59 18.9 631          

Meklēšana

Meklējumu vaicājumi:
bruklenu , brūnā , cīsiņi , gaļas salāti , kāpostu salāti ,
Šodien vārda dienas svin:
Daiga, Dinija



Noderēs
Karstos taukos uzgrauzdē viruma zaļumus, tad klāt pieliek kantainos gabaliņos sagrieztu stirnas gaļu, pēc garšas sāli un pārējās garšvielas, un
Sakasa 100 g jēlas vērša gaļas, sajauc ar 25 g sviesta, ievirco ar sāli un pipariem un uzziež plānā kārtā
Augļus noskalo, pārlej paredzēto ūdens daudzumu un atstāj dažas stundas uzbriest. Tad pievieno cukuru, vāra, līdz augļi mīksti, pievieno atšķaidītu
Gaļu nomazgā, sacērt ar kauliem glītos gabaliņos, uzliek ar aukstu ūdeni vārīt. Tikko uzvārās, pirmo ūdeni ar visām putām nolej,
Jēlu teļa gaļu un nieru taukus divreiz samaļ, pieliek atmiekšķētu baltmaizi bez garozas, olas, sāli, piparus, visu krietni samīca, izveido
Apelsīnus notīra, sadala, daļiņas pārgriež uz pusēm, liek pa kārtām deserta bļodā apelsīnu gabaliņus un sakultu putu krējumu. Virsu garnē
Gaļai noņem plēves, samaļ, samīca. Veido apaļus bifštekus, cep karstā sviestā, apkaisot ar sāli, pipariem, abas puses brūnas. Sakārto uz

TOP 20 RECEPTES ŠODIEN

Jaunumi

Uzvārītam pienam pieliek sagrieztu baltmaizi, un sviestu, pēc tam, stipri kuļot, visu savāra biezu. Kad mīkla atdzisusi, piejauc jēlas olas,
Olu dzeltenumu saputo ar cukuru, piejauc berztu citrona mizu, izsijātus miltus un svaigu skābu krējumu, un beigās visu sajauc ar
Biskvītus ieliek pārmaiņus ar makaroniem cepamā bļodā, ko iepriekš iesviesto. Olu dzeltenumu sakuļ ar cukuru, tad sakarsē baltu vai sarkanu
Baltmaizei noņem garozu, aplej ar iecukurotu melnu kafiju, sa­šķaida putrā, sajauc ar karstu sviestu, kad biezenis atdzisis, piejauc olu dzeltenumu
Biskvītus apslaka ar stipru vīnu, ar daļu biskvītu, tos liekot stā­vus blakus vienu otram, apliek formas iekšējo apmali, bet pārējos

Populārakie

Mimoza no tunča
Novāra kartupeļus ar mizu, burkānus un olas. Visu nomizo un rīvē uz smalkās rīves, katru produktu savā traukā. Olas baltumu
Siļķe kažokā
Novāra, līdz top mīksts kartupeļus, burkānus un bietes, visu nomizo un sarīvē uz vidējās rīves kārtu no dārzeņiem atsevišķā traukā.
Kabaču ikri.
Kabačus un burkānus nomazgā un nomizo, kabacim iztīra sēklas(ja tādas ir), tad sarīvē. Kabačiem lielā rīve, burkāniem vidējā. Sīpolu nomizo un
Tomāti savā sulā (bez pasterizēšanas)
Šai receptē neizmanto kā parasti veselus tomātus, bet gabaliņos grieztus. Ņem gatavus tomātus, noskalo aukstā ūdenī, liek bļodā un pārlej ar
Kabaču ikri ziemai.
Visus dārzeņus rūpīgi nomazgā, notīra un sagriež mazos gabaliņos. Jaunus kabačus var netīrīt no mizas un sēklām.  Sīpolus griež smalki. Burkānus,

Produktu masa

TOP Sadaļas

INFO