Reklāma
Bezmaksas sludinājumi
Bezmaksas sludinājumi internetā
+ 5 foto
eLOTS.Lv

Ērts un drošs savienojums izmantojot https protokolu, mobilo ierīču atbalsts.
Atjaunotā versija:

e-Pavārgrāmata


Sarunas
Krāsnī cepts zandarts ar sēnēm
j7: Jā, tas ir labs.
skatīt...

Maizes alus
j7: Vienkārši vārīti apiņi, garšai. Cik ilgi, tas jau no daudziem faktoriem atkarīgs..., bet kamēr apmierina stadija... :) It kā ļoti sakarīgs rezultāts.
skatīt...

Maizes alus
unaars: Diezgan neprecīza recepte!piem. apiņu novārījums-kā gatavot? un uzraudzēts raugs-kā un cik ilgi? cik ilgi jāraudzē viss kopā?
skatīt...

Krāsnī cepts zandarts ar sēnēm
andis: ljoti smeķīgi sanaca
skatīt...

Vārītu kartupeļu pankūkas
baibba23: super:)
skatīt...

Tauki, sviests - kaloriju daudzums

    Vielas 100gr   Vitamīni
Nosaukums Ēdamā daļa Olbaltum vielas Tauki Ogļhid. Kalorijas A B C D E
Tauki un sviests                    
Cūku tauki 100 0 93.7 0 871          
Kaulu tauki 100 0 93.7 0 871          
Lielopu tauki 100 0 93.7 0 871          
Kombineti tauki 100 0 93.5 0 869          
Margarīns 100 0.4 77.1 0.4 720          
Saulespuķu eļļa 100 0 93.9 0 873          
Sviests 100 0.4 78.5 0.5 734 0.9        
Sviests (sālīts) 100 0.4 78 0.5 729          
Sviests (kausēts) 100 0 93.5 0 869          
Šokolādes sviests 100 1.2 59 18.9 631          

Meklēšana

Meklējumu vaicājumi:
līdakas , mēle , maize , liellopu , pupinu ,
Šodien vārda dienas svin:
Jānis



Noderēs
Jaunus, mazus, 5—6 cm diametra augļus, uzmanīgi nomazgā aukstā ūdenī, nogriež kātiņu un ievieto veselus dezinficētā burkā. Nedrīkst tos saspiest
Cietus sarkanos tomātus griež 1-1,5 cm biezās šķēlēītēs. Nepāraugušus svaigus gurķus mizo un arī griež 1/2 cm biezās šķēlēs. Notīrītos
Pupiņu pākstīm nogriež galiņus, novelk sānu dzīslas, tad pupiņu pākstis sālsūdenī izsautē mīkstas, uz sieta notecina visu šķidrumu. Biezpienu samaisa
Ar cukuru uzvārītā saldā krējumā iejauc grauzdētu, samaltu Mokkas kafiju, ļaujot apmēram stundu stāvēt slēgtā trauka. Olu dzeltenumus saputo ar
Dzērvenes izlasa, noskalo, sašķaida un izspiež sulu, čagām pārlej ūdeni, uzvāra un izkāš. Šķidrumam pievieno cukuru, uzvāra, pievieno kartupeļu cieti
100 g zemeņu, 20 g cukura, 1/2 olas baltuma, 1,5 g želatīna Zemenes noskalo, notecina, atdala kauslapiņas un saberž caur
Maz sālītā ūdenī novāra gandrīz mīkstus izlobītus zāļos zirņus un sagrieztus burkānus, un pēc tam nolej ūdeni. Uzvāra 2,4 l.

TOP 20 RECEPTES ŠODIEN

Jaunumi

Uzvārītam pienam pieliek sagrieztu baltmaizi, un sviestu, pēc tam, stipri kuļot, visu savāra biezu. Kad mīkla atdzisusi, piejauc jēlas olas,
Olu dzeltenumu saputo ar cukuru, piejauc berztu citrona mizu, izsijātus miltus un svaigu skābu krējumu, un beigās visu sajauc ar
Biskvītus ieliek pārmaiņus ar makaroniem cepamā bļodā, ko iepriekš iesviesto. Olu dzeltenumu sakuļ ar cukuru, tad sakarsē baltu vai sarkanu
Baltmaizei noņem garozu, aplej ar iecukurotu melnu kafiju, sa­šķaida putrā, sajauc ar karstu sviestu, kad biezenis atdzisis, piejauc olu dzeltenumu
Biskvītus apslaka ar stipru vīnu, ar daļu biskvītu, tos liekot stā­vus blakus vienu otram, apliek formas iekšējo apmali, bet pārējos

Populārakie

Mimoza no tunča
Novāra kartupeļus ar mizu, burkānus un olas. Visu nomizo un rīvē uz smalkās rīves, katru produktu savā traukā. Olas baltumu
Siļķe kažokā
Novāra, līdz top mīksts kartupeļus, burkānus un bietes, visu nomizo un sarīvē uz vidējās rīves kārtu no dārzeņiem atsevišķā traukā.
Kabaču ikri.
Kabačus un burkānus nomazgā un nomizo, kabacim iztīra sēklas(ja tādas ir), tad sarīvē. Kabačiem lielā rīve, burkāniem vidējā. Sīpolu nomizo un
Tomāti savā sulā (bez pasterizēšanas)
Šai receptē neizmanto kā parasti veselus tomātus, bet gabaliņos grieztus. Ņem gatavus tomātus, noskalo aukstā ūdenī, liek bļodā un pārlej ar
Kabaču ikri ziemai.
Visus dārzeņus rūpīgi nomazgā, notīra un sagriež mazos gabaliņos. Jaunus kabačus var netīrīt no mizas un sēklām.  Sīpolus griež smalki. Burkānus,

Produktu masa

TOP Sadaļas

INFO