Reklāma
Bezmaksas sludinājumi
Bezmaksas sludinājumi internetā
+ 5 foto
eLOTS.Lv

Ērts un drošs savienojums izmantojot https protokolu, mobilo ierīču atbalsts.
Atjaunotā versija:

e-Pavārgrāmata


Sarunas
Krāsnī cepts zandarts ar sēnēm
j7: Jā, tas ir labs.
skatīt...

Maizes alus
j7: Vienkārši vārīti apiņi, garšai. Cik ilgi, tas jau no daudziem faktoriem atkarīgs..., bet kamēr apmierina stadija... :) It kā ļoti sakarīgs rezultāts.
skatīt...

Maizes alus
unaars: Diezgan neprecīza recepte!piem. apiņu novārījums-kā gatavot? un uzraudzēts raugs-kā un cik ilgi? cik ilgi jāraudzē viss kopā?
skatīt...

Krāsnī cepts zandarts ar sēnēm
andis: ljoti smeķīgi sanaca
skatīt...

Vārītu kartupeļu pankūkas
baibba23: super:)
skatīt...

Putraimu, miltu izstrādājumi - kaloriju daudzums

    Vielas 100gr   Vitamīni
Nosaukums Ēdamā daļa Olbaltum vielas Tauki Ogļhid. Kalorijas A B C D E
Putraimu un miltu izstrādājumi                    
Auzu pārslas 100 10.8 6 61.1 351   0.6 0.14 0.98  
Griķu putraimi 100 10.5 2.3 63.6 325   0.5 0.4 4.2  
Grūbas un miežu putraimi 100 7.5 1.1 69.2 325   0.3 0.1 2.5  
Mannas un kviešu 100 9.5 0.7 70.2 334   0.1 0.1    
Kukurūzas pārslas 100 12.6 1.2 69.1 346   0.16 0.08 1.6  
Rīsi 100 6.3 0.9 71.1 326     0.03 1.6  
Prosa 100 8.2 2.2 63.8 316          
Sago 100 6.8 0.2 82.7 369          
Makaronu izstrādājumi 100 9.3 0.8 70.9 336   0.15 0.04 1.1  
Maizīte                    
Rudzu maizīte, formas 100 5 1 42.5 204   0.15 0.13 0.45  
Rudzu maizīte klona 100 5.2 1.2 44.3 214          
Saldskābā maizīte 100 5.1 0.7 46.8 219   0.05      
Balta maizīte 100 7 0.7 49.9 240   0.1 0.07 0.67  
Sausiņi 100 7.5 4.4 69.7 357          
Baranciņas 100 8.9 1.1 66 317          

Meklēšana

Meklējumu vaicājumi:
stirna , makaroni ar , šokolādes , cepetis , ievārījums ,
Šodien vārda dienas svin:
Made, Irbe



Noderēs
Biezpienu samaisa ar olu dzeltenumiem, kartupeļu masu, sāli, ķimenēm un tik daudz miltiem, lai izceptie plācenīši labi turētos kopā. No
Lasim izņem iekšas, nomazgā, pārgriež uz pusēm, izlasa asakas, sagriež gabaliņos, apsala. Olas sakul ar sāli, pielej skābu krējumu, ieliek
Kartupeļus notīra, sagriež gabaliņos, pārlej ar ūdeni, pieliek sāli un sautē. Pusmīkstiem kartupeļiem pieliek zirņus, pielej pienu un turpina sautēt,
125 gr. miltu, 125 gr. vārītu,atdzesētu un sarīvētu kartupeļu, 125 gr. sviesta, 1 ola, mazliet sāls. Pagatavošana. skatīt Trauslā sviesta mīkla.
Kaltētus augļus nomazgā, pārlej ar ūdeni, pievieno cukuru un lēni vāra, līdz augļi mīksti. Tad izberž caur sietiņu un masu
Rīvētajiem kartupeļiem nospiež daļu sulas. Uzvāra pienu, pārlej kartupeļu masai, pievieno mannu, izmaisa. Sakuļ 1 olu, pieliek sāli, 1 ēdamkaroti
Vidēja lieluma kartupeļus nomazgā, ar kartupeļu mizojamo nazīti nomizo, nesagrieztus noskalo ūdenī. Pec tam liek verdošā sālsūdenī un vāra 25-30

TOP 20 RECEPTES ŠODIEN

Jaunumi

Uzvārītam pienam pieliek sagrieztu baltmaizi, un sviestu, pēc tam, stipri kuļot, visu savāra biezu. Kad mīkla atdzisusi, piejauc jēlas olas,
Olu dzeltenumu saputo ar cukuru, piejauc berztu citrona mizu, izsijātus miltus un svaigu skābu krējumu, un beigās visu sajauc ar
Biskvītus ieliek pārmaiņus ar makaroniem cepamā bļodā, ko iepriekš iesviesto. Olu dzeltenumu sakuļ ar cukuru, tad sakarsē baltu vai sarkanu
Baltmaizei noņem garozu, aplej ar iecukurotu melnu kafiju, sa­šķaida putrā, sajauc ar karstu sviestu, kad biezenis atdzisis, piejauc olu dzeltenumu
Biskvītus apslaka ar stipru vīnu, ar daļu biskvītu, tos liekot stā­vus blakus vienu otram, apliek formas iekšējo apmali, bet pārējos

Populārakie

Mimoza no tunča
Novāra kartupeļus ar mizu, burkānus un olas. Visu nomizo un rīvē uz smalkās rīves, katru produktu savā traukā. Olas baltumu
Siļķe kažokā
Novāra, līdz top mīksts kartupeļus, burkānus un bietes, visu nomizo un sarīvē uz vidējās rīves kārtu no dārzeņiem atsevišķā traukā.
Kabaču ikri.
Kabačus un burkānus nomazgā un nomizo, kabacim iztīra sēklas(ja tādas ir), tad sarīvē. Kabačiem lielā rīve, burkāniem vidējā. Sīpolu nomizo un
Tomāti savā sulā (bez pasterizēšanas)
Šai receptē neizmanto kā parasti veselus tomātus, bet gabaliņos grieztus. Ņem gatavus tomātus, noskalo aukstā ūdenī, liek bļodā un pārlej ar
Kabaču ikri ziemai.
Visus dārzeņus rūpīgi nomazgā, notīra un sagriež mazos gabaliņos. Jaunus kabačus var netīrīt no mizas un sēklām.  Sīpolus griež smalki. Burkānus,

Produktu masa

TOP Sadaļas

INFO