Reklāma
Bezmaksas sludinājumi
Bezmaksas sludinājumi internetā
+ 5 foto
eLOTS.Lv

Ērts un drošs savienojums izmantojot https protokolu, mobilo ierīču atbalsts.
Atjaunotā versija:

e-Pavārgrāmata


Sarunas
Krāsnī cepts zandarts ar sēnēm
j7: Jā, tas ir labs.
skatīt...

Maizes alus
j7: Vienkārši vārīti apiņi, garšai. Cik ilgi, tas jau no daudziem faktoriem atkarīgs..., bet kamēr apmierina stadija... :) It kā ļoti sakarīgs rezultāts.
skatīt...

Maizes alus
unaars: Diezgan neprecīza recepte!piem. apiņu novārījums-kā gatavot? un uzraudzēts raugs-kā un cik ilgi? cik ilgi jāraudzē viss kopā?
skatīt...

Krāsnī cepts zandarts ar sēnēm
andis: ljoti smeķīgi sanaca
skatīt...

Vārītu kartupeļu pankūkas
baibba23: super:)
skatīt...

Putraimu, miltu izstrādājumi - kaloriju daudzums

    Vielas 100gr   Vitamīni
Nosaukums Ēdamā daļa Olbaltum vielas Tauki Ogļhid. Kalorijas A B C D E
Putraimu un miltu izstrādājumi                    
Auzu pārslas 100 10.8 6 61.1 351   0.6 0.14 0.98  
Griķu putraimi 100 10.5 2.3 63.6 325   0.5 0.4 4.2  
Grūbas un miežu putraimi 100 7.5 1.1 69.2 325   0.3 0.1 2.5  
Mannas un kviešu 100 9.5 0.7 70.2 334   0.1 0.1    
Kukurūzas pārslas 100 12.6 1.2 69.1 346   0.16 0.08 1.6  
Rīsi 100 6.3 0.9 71.1 326     0.03 1.6  
Prosa 100 8.2 2.2 63.8 316          
Sago 100 6.8 0.2 82.7 369          
Makaronu izstrādājumi 100 9.3 0.8 70.9 336   0.15 0.04 1.1  
Maizīte                    
Rudzu maizīte, formas 100 5 1 42.5 204   0.15 0.13 0.45  
Rudzu maizīte klona 100 5.2 1.2 44.3 214          
Saldskābā maizīte 100 5.1 0.7 46.8 219   0.05      
Balta maizīte 100 7 0.7 49.9 240   0.1 0.07 0.67  
Sausiņi 100 7.5 4.4 69.7 357          
Baranciņas 100 8.9 1.1 66 317          

Meklēšana

Meklējumu vaicājumi:
vaigi , mīklas , jāņogu , Zirniši , ola ,
Šodien vārda dienas svin:
Leonīda, Leonīds



Noderēs
10 šķēles galda maizes uzgrauzdē sausas uz pannas, 100 g saberzta siera atlieku sajauc ar 100 g sviesta un karoti
«Rīsiņiem» piemēroti tikai miltaini kartupeļi . Kartupeļus nomizo, izvāra, nokāš, nosusina, karstus izberž caur parupju sietu vai caurduri tieši pasniegšanai
Notīrītas aknas un jēlos taukus divreiz samaļ, klāt piejauc smalki sakapātas pētersīļa lapiņas, sāli, olu un nogaršina ar kādu lāsīti
Katliņā izkausē sviestu, pievieno miltus un cep gaiši dzeltenus, pielej pienu līdz izveido mēreni biezu mērci. Konservētiem zirnīšiem nolej šķidrumu
Zosijsij nogriež kaklu, spārnus, kājas, iztīra iekšas, sānos iegriež, ieliek kājas, ierīvē ar sāli. Liek uz panas, uzlej ūdeni, cep
Siltas bez čaumalas vārītas olas uzliek uz sviestā grauzdētām, apmēram centimetru biezām baltmaizes šķēlītēm, kuras iepriekš apziež ar zossakņu biezeni.
Cukuru savāra ar ūdeni šķidrā sīrupā, piejauc zemeņu sulu, un kad šķidrums atdzisis, iepilda saldējamā bundžā.

TOP 20 RECEPTES ŠODIEN

Jaunumi

Uzvārītam pienam pieliek sagrieztu baltmaizi, un sviestu, pēc tam, stipri kuļot, visu savāra biezu. Kad mīkla atdzisusi, piejauc jēlas olas,
Olu dzeltenumu saputo ar cukuru, piejauc berztu citrona mizu, izsijātus miltus un svaigu skābu krējumu, un beigās visu sajauc ar
Biskvītus ieliek pārmaiņus ar makaroniem cepamā bļodā, ko iepriekš iesviesto. Olu dzeltenumu sakuļ ar cukuru, tad sakarsē baltu vai sarkanu
Baltmaizei noņem garozu, aplej ar iecukurotu melnu kafiju, sa­šķaida putrā, sajauc ar karstu sviestu, kad biezenis atdzisis, piejauc olu dzeltenumu
Biskvītus apslaka ar stipru vīnu, ar daļu biskvītu, tos liekot stā­vus blakus vienu otram, apliek formas iekšējo apmali, bet pārējos

Populārakie

Mimoza no tunča
Novāra kartupeļus ar mizu, burkānus un olas. Visu nomizo un rīvē uz smalkās rīves, katru produktu savā traukā. Olas baltumu
Siļķe kažokā
Novāra, līdz top mīksts kartupeļus, burkānus un bietes, visu nomizo un sarīvē uz vidējās rīves kārtu no dārzeņiem atsevišķā traukā.
Kabaču ikri.
Kabačus un burkānus nomazgā un nomizo, kabacim iztīra sēklas(ja tādas ir), tad sarīvē. Kabačiem lielā rīve, burkāniem vidējā. Sīpolu nomizo un
Tomāti savā sulā (bez pasterizēšanas)
Šai receptē neizmanto kā parasti veselus tomātus, bet gabaliņos grieztus. Ņem gatavus tomātus, noskalo aukstā ūdenī, liek bļodā un pārlej ar
Kabaču ikri ziemai.
Visus dārzeņus rūpīgi nomazgā, notīra un sagriež mazos gabaliņos. Jaunus kabačus var netīrīt no mizas un sēklām.  Sīpolus griež smalki. Burkānus,

Produktu masa

TOP Sadaļas

INFO