Reklāma
Bezmaksas sludinājumi
Bezmaksas sludinājumi internetā
+ 5 foto
eLOTS.Lv

Ērts un drošs savienojums izmantojot https protokolu, mobilo ierīču atbalsts.
Atjaunotā versija:

e-Pavārgrāmata


Sarunas
Krāsnī cepts zandarts ar sēnēm
j7: Jā, tas ir labs.
skatīt...

Maizes alus
j7: Vienkārši vārīti apiņi, garšai. Cik ilgi, tas jau no daudziem faktoriem atkarīgs..., bet kamēr apmierina stadija... :) It kā ļoti sakarīgs rezultāts.
skatīt...

Maizes alus
unaars: Diezgan neprecīza recepte!piem. apiņu novārījums-kā gatavot? un uzraudzēts raugs-kā un cik ilgi? cik ilgi jāraudzē viss kopā?
skatīt...

Krāsnī cepts zandarts ar sēnēm
andis: ljoti smeķīgi sanaca
skatīt...

Vārītu kartupeļu pankūkas
baibba23: super:)
skatīt...

Produktu mērvienības

Produktu masa dažādās mērvienībās

Produkts   Tējkarote Ēdamkarote Tējas gl. Litrs

Eļļa   5 20 240 860
Etiķis   5 15 250 1000
Cukurs   10 25 230 800
Pūdercukurs   10 25 180 -
Sāls   10 30 325 1300
Milti   10 25 160 -
Kart. ciete   10 30 200 -
Citronskābe   8 25 - -
Dz. soda   12 29 250 1000

Kafija   8 20 - -
Tēja   5 25 - -
Kakavo   10 20 - -
Ūdens   5 18 250   1000

Piens   5 18 250 1000
Kefīrs   5 18 250 1000
Krējums(saldais)   5 15 250 1000
Krējums(skābais)   10 25 250 1000
Majonēze   4 16 230 -
Sviests   5 17 240 960

Pipari (malti)   5 12 - -
Zelantīns   5 15 - -
Sinepes   4 25 - -
Kanēlis   8 20 - -
Rīvmaize   5 18 150 630
Medus   10 30 325 -

 

Meklēšana

Meklējumu vaicājumi:
kāpost , omlete , putraimi , Baraviku , cepti kartupeļi ,
Šodien vārda dienas svin:
Leonīda, Leonīds



Noderēs
Sviestu ar cukuru saputo, pievieno pa vienai veselas olas, pierīvē citrona miziņu, izspiesto citrona sulu un saputo. Tad pievieno skābu
Krūti sacērt gabaliņos, apkaisa ar sāli, apcep brūnus, liek katliņā, uzlej drusku ūdeni, tvaiko mīkstus, gaļu izņem, mērci savāra brūnu,
Olām atdala dzeltenumus no baltumiem. Kartupeļu masā iemaisa olu dzeltenumus, sāli, saputotu krējumu un izsijātu kartupeļu cieti. Masā iecilā stingri
Kartupeļus nomazgā, pārlej ar verdošu ūdeni un lēni vāra pusmīkstus (10 minūtes). Ūdeni nokāš, kartupeļus nomizo, nogriež vāciņu nolīdzina pamatni,
Dūmotam zutim novelk ādu, izņem asaku un sagriež maizes šķēlītei piemērota lieluma gabaliņos. 1. Zuša gabaliņus pārliek ar sviestu pārziestai
Ābolus, bumbierus nomizo, sagriež daiviņās, izgriež sēklotni, plūmes liek verdošā ūdenī, patur, līdz miziņa iesprēgā, tad no verdoša ūdens izņem,
Veģus sagriež mazos gabaliņos tiem pāri pārlej piena un olu maisījumu. Speķi sagriež mazos gabaliņos un sacep ar smalki sagrieztu

TOP 20 RECEPTES ŠODIEN

Jaunumi

Uzvārītam pienam pieliek sagrieztu baltmaizi, un sviestu, pēc tam, stipri kuļot, visu savāra biezu. Kad mīkla atdzisusi, piejauc jēlas olas,
Olu dzeltenumu saputo ar cukuru, piejauc berztu citrona mizu, izsijātus miltus un svaigu skābu krējumu, un beigās visu sajauc ar
Biskvītus ieliek pārmaiņus ar makaroniem cepamā bļodā, ko iepriekš iesviesto. Olu dzeltenumu sakuļ ar cukuru, tad sakarsē baltu vai sarkanu
Baltmaizei noņem garozu, aplej ar iecukurotu melnu kafiju, sa­šķaida putrā, sajauc ar karstu sviestu, kad biezenis atdzisis, piejauc olu dzeltenumu
Biskvītus apslaka ar stipru vīnu, ar daļu biskvītu, tos liekot stā­vus blakus vienu otram, apliek formas iekšējo apmali, bet pārējos

Populārakie

Mimoza no tunča
Novāra kartupeļus ar mizu, burkānus un olas. Visu nomizo un rīvē uz smalkās rīves, katru produktu savā traukā. Olas baltumu
Siļķe kažokā
Novāra, līdz top mīksts kartupeļus, burkānus un bietes, visu nomizo un sarīvē uz vidējās rīves kārtu no dārzeņiem atsevišķā traukā.
Kabaču ikri.
Kabačus un burkānus nomazgā un nomizo, kabacim iztīra sēklas(ja tādas ir), tad sarīvē. Kabačiem lielā rīve, burkāniem vidējā. Sīpolu nomizo un
Tomāti savā sulā (bez pasterizēšanas)
Šai receptē neizmanto kā parasti veselus tomātus, bet gabaliņos grieztus. Ņem gatavus tomātus, noskalo aukstā ūdenī, liek bļodā un pārlej ar
Kabaču ikri ziemai.
Visus dārzeņus rūpīgi nomazgā, notīra un sagriež mazos gabaliņos. Jaunus kabačus var netīrīt no mizas un sēklām.  Sīpolus griež smalki. Burkānus,

Produktu masa

TOP Sadaļas

INFO