Reklāma
Bezmaksas sludinājumi
Bezmaksas sludinājumi internetā
+ 5 foto
eLOTS.Lv

Ērts un drošs savienojums izmantojot https protokolu, mobilo ierīču atbalsts.
Atjaunotā versija:

e-Pavārgrāmata


Sarunas
Krāsnī cepts zandarts ar sēnēm
j7: Jā, tas ir labs.
skatīt...

Maizes alus
j7: Vienkārši vārīti apiņi, garšai. Cik ilgi, tas jau no daudziem faktoriem atkarīgs..., bet kamēr apmierina stadija... :) It kā ļoti sakarīgs rezultāts.
skatīt...

Maizes alus
unaars: Diezgan neprecīza recepte!piem. apiņu novārījums-kā gatavot? un uzraudzēts raugs-kā un cik ilgi? cik ilgi jāraudzē viss kopā?
skatīt...

Krāsnī cepts zandarts ar sēnēm
andis: ljoti smeķīgi sanaca
skatīt...

Vārītu kartupeļu pankūkas
baibba23: super:)
skatīt...

Milti - kaloriju daudzums

    Vielas 100gr   Vitamīni
Nosaukums Ēdamā daļa Olbaltum vielas Tauki Ogļhid. Kalorijas A B C D E
Milti                    
Griķu milti 100 7.2 1.7 70.5 334 0 0.15      
Kartupeļu milti 100     80.7 330          
Kviesu milti 100 9.1 0.8 70.4 333          
kviešu milti rupjā maluma 100 10 1.4 66.5 327   0.45 0.26 5.3 0
Kukurūzas milti 100 8.1 1.6 68.9 331 0.3 0.45 0.17 2.1  
Miežu milti 100 8.4 1.9 68.3 332   0.55 0.16 2.5  
Rudzu milti rupjā maluma 100 8.9 1.5 67.3 326   0.33 0.22 1.1  
Rudzu bīdelētie 100 7.5 1.1 71.3 333   0.2 0.04 1  
Zirņu milti 100 22 1.9 50.9 317 0.06 0.7 0.15 2.3  

Meklēšana

Meklējumu vaicājumi:
mīkla , ar speķi , ar gurķiem , želeja , burkāni ,
Šodien vārda dienas svin:
Made, Irbe



Noderēs
Ar kartupeļiem, krējumu un sviestu gatavo ne visai biezu biezeni. Speķi un sīpolu sagriež kantainos gabaliņos, speķi apcep, koši iebrūnu
Kartupeļus un kabačus notīra, kartupeļus sagriež stienīšos, kabačus sagriež plānās šķēlītēs, liek katlā, pārlej ar verdošu ūdeni, pievieno sāli, izvāra
Kartupeļus nomizo, sagriež plānās šķēlītēs vai stienīšos. Sīpolu sasmalcina. Sautējamā katlā vai dziļā pannā taukvielā sacep sīpolu, liek kartupeļus, pielej
Skābenēm noņem kātus, un nomazgā aukstā ūdenī, noplucina verdošā sāļā ūdenī un sakapā smalkas. Buljonu uzvāra ar sviestu, tad sakuļ
Katlā ar speciāliievietotu dubultu dibenu sietu līdz sietam ielej verdošu ūdeni, ieliek vienāda lieluma veselus vai sagrieztus, ar smalku sāli
Pienam pievieno saldu krējumu, cukuru olas dzeltenumu, rumu, sasmalcinātu ledu un saputo.
Kazenes izlasa, nomazgā, cukuru ar ūdeni uz ātras uguns maisot savāra sīrupa, vārot noņem, tumšās putas, ieber ogas, vāra ar

TOP 20 RECEPTES ŠODIEN

Jaunumi

Uzvārītam pienam pieliek sagrieztu baltmaizi, un sviestu, pēc tam, stipri kuļot, visu savāra biezu. Kad mīkla atdzisusi, piejauc jēlas olas,
Olu dzeltenumu saputo ar cukuru, piejauc berztu citrona mizu, izsijātus miltus un svaigu skābu krējumu, un beigās visu sajauc ar
Biskvītus ieliek pārmaiņus ar makaroniem cepamā bļodā, ko iepriekš iesviesto. Olu dzeltenumu sakuļ ar cukuru, tad sakarsē baltu vai sarkanu
Baltmaizei noņem garozu, aplej ar iecukurotu melnu kafiju, sa­šķaida putrā, sajauc ar karstu sviestu, kad biezenis atdzisis, piejauc olu dzeltenumu
Biskvītus apslaka ar stipru vīnu, ar daļu biskvītu, tos liekot stā­vus blakus vienu otram, apliek formas iekšējo apmali, bet pārējos

Populārakie

Mimoza no tunča
Novāra kartupeļus ar mizu, burkānus un olas. Visu nomizo un rīvē uz smalkās rīves, katru produktu savā traukā. Olas baltumu
Siļķe kažokā
Novāra, līdz top mīksts kartupeļus, burkānus un bietes, visu nomizo un sarīvē uz vidējās rīves kārtu no dārzeņiem atsevišķā traukā.
Kabaču ikri.
Kabačus un burkānus nomazgā un nomizo, kabacim iztīra sēklas(ja tādas ir), tad sarīvē. Kabačiem lielā rīve, burkāniem vidējā. Sīpolu nomizo un
Tomāti savā sulā (bez pasterizēšanas)
Šai receptē neizmanto kā parasti veselus tomātus, bet gabaliņos grieztus. Ņem gatavus tomātus, noskalo aukstā ūdenī, liek bļodā un pārlej ar
Kabaču ikri ziemai.
Visus dārzeņus rūpīgi nomazgā, notīra un sagriež mazos gabaliņos. Jaunus kabačus var netīrīt no mizas un sēklām.  Sīpolus griež smalki. Burkānus,

Produktu masa

TOP Sadaļas

INFO