Reklāma
Bezmaksas sludinājumi
Bezmaksas sludinājumi internetā
+ 5 foto
eLOTS.Lv

Ērts un drošs savienojums izmantojot https protokolu, mobilo ierīču atbalsts.
Atjaunotā versija:

e-Pavārgrāmata


Sarunas
Krāsnī cepts zandarts ar sēnēm
j7: Jā, tas ir labs.
skatīt...

Maizes alus
j7: Vienkārši vārīti apiņi, garšai. Cik ilgi, tas jau no daudziem faktoriem atkarīgs..., bet kamēr apmierina stadija... :) It kā ļoti sakarīgs rezultāts.
skatīt...

Maizes alus
unaars: Diezgan neprecīza recepte!piem. apiņu novārījums-kā gatavot? un uzraudzēts raugs-kā un cik ilgi? cik ilgi jāraudzē viss kopā?
skatīt...

Krāsnī cepts zandarts ar sēnēm
andis: ljoti smeķīgi sanaca
skatīt...

Vārītu kartupeļu pankūkas
baibba23: super:)
skatīt...

gaļas subprodukti - kaloriju un vitamīnu daudzums

    Vielas 100gr   Vitamīni
Gaļas subprodukti Ēdamā daļa Olbaltum vielas Tauki Ogļhid. Kalorijas A B C D E
Cūkas gaļas subprodukti                    
Aknas 79 15.4 3.3 2.5 102 5.82 0.39 2.36 18.7  
Nieres 98 10.7 2.9   71 0.1 0.69 2 11  
Plaušas 92 11.5 3.1   76 0.1 0.09 2 11  
Sirds 91 11.6 2.7 0.5 75 0.1 0.09 1.12 6  
Smadzenes 87 6.6 7.8   100 0.1 0.18 0.25 6  
Liellopa gaļas subprodukti                    
Aknas 93 13.7 2.7 3.3 93 13.95 0.37 1.65 20  
Galva, bez mēles un smadzenēm 32 4.9 3.8   55 13.95 0.37 1.65 20  
Kauli 32 0.2 6.3   58 13.95 0.37 1.65 20  
Kaulu smadzenes 32 3.2 90   849 13.95 .037 1.65 20  
Mēle 92 10.6 10.4   140 0 0.2 0.25 4.6 0
Nieres 93 9.8 1.6   55 0.1 0.37 1.65 16  
Sirds 91 11.6 2.5 1 71 0 0.55 0.82 6.2 12.7
Tesmenis 100 10.4 12.9   163 0 0.55 0.82 6.2 12.7

Meklēšana

Meklējumu vaicājumi:
sīpoli , kāļi , burkānu , mīklas , kartupeļu sacepums ,
Šodien vārda dienas svin:
Jānis



Noderēs
Olas sakuļ ar izkausētu sviestu un sāli. Omlešu pannā uzkarsē sajauktus sviestu un taukus, pielej apmēram pusi olu kulteņa, un
Garšaugu majonēzi sajauc ar tomātu mērci un sasmalcinātām dillēm. Izmanto galvenokārt kā piedevas gaļas un zivju ēdieniem, kā arī zivju
Tomātu sula
Tomātu sulas iegūšanai var izlietot visas tomātu šķirnes. Sulu gatavošanā augļu izskatam nav nozīmes, var izmantot visus nestandarta, sīkos, kroplos
Liellopu, cūkas un teļa gaļu sagriež šķēlēs, izdauza, sagriež tievās strēmelītēs. Speķim nogriež ādu, sagriež strēmelītēs, visu kopā sajauc un
Plūmes liek verdošā ūdenī un karsē, līdz miziņa iesprēgā. Tad pārliek aukstā ūdenī, atdzesē, novelk miziņu, ja vēlas, izņem kauliņu,
Cāļiem nogriež kājas, galvu, iztīra, nosvilina, izlauž krūšu kauliņu, nomazgā, sašuj, piepilda ar biezu krējumu, ierīvē ar sāli, cep karstā
Izvēlas vidēji lielus, līdzenus, pastingrus tomātus. Tiem atgriež cepurītes, izņem sēklotni. Gurķi sīki sagriež, gaļu sasmalcina, pievieno riekstus, majonēzi, nedaudz

TOP 20 RECEPTES ŠODIEN

Jaunumi

Uzvārītam pienam pieliek sagrieztu baltmaizi, un sviestu, pēc tam, stipri kuļot, visu savāra biezu. Kad mīkla atdzisusi, piejauc jēlas olas,
Olu dzeltenumu saputo ar cukuru, piejauc berztu citrona mizu, izsijātus miltus un svaigu skābu krējumu, un beigās visu sajauc ar
Biskvītus ieliek pārmaiņus ar makaroniem cepamā bļodā, ko iepriekš iesviesto. Olu dzeltenumu sakuļ ar cukuru, tad sakarsē baltu vai sarkanu
Baltmaizei noņem garozu, aplej ar iecukurotu melnu kafiju, sa­šķaida putrā, sajauc ar karstu sviestu, kad biezenis atdzisis, piejauc olu dzeltenumu
Biskvītus apslaka ar stipru vīnu, ar daļu biskvītu, tos liekot stā­vus blakus vienu otram, apliek formas iekšējo apmali, bet pārējos

Populārakie

Mimoza no tunča
Novāra kartupeļus ar mizu, burkānus un olas. Visu nomizo un rīvē uz smalkās rīves, katru produktu savā traukā. Olas baltumu
Siļķe kažokā
Novāra, līdz top mīksts kartupeļus, burkānus un bietes, visu nomizo un sarīvē uz vidējās rīves kārtu no dārzeņiem atsevišķā traukā.
Kabaču ikri.
Kabačus un burkānus nomazgā un nomizo, kabacim iztīra sēklas(ja tādas ir), tad sarīvē. Kabačiem lielā rīve, burkāniem vidējā. Sīpolu nomizo un
Tomāti savā sulā (bez pasterizēšanas)
Šai receptē neizmanto kā parasti veselus tomātus, bet gabaliņos grieztus. Ņem gatavus tomātus, noskalo aukstā ūdenī, liek bļodā un pārlej ar
Kabaču ikri ziemai.
Visus dārzeņus rūpīgi nomazgā, notīra un sagriež mazos gabaliņos. Jaunus kabačus var netīrīt no mizas un sēklām.  Sīpolus griež smalki. Burkānus,

Produktu masa

TOP Sadaļas

INFO