Reklāma
Bezmaksas sludinājumi
Bezmaksas sludinājumi internetā
+ 5 foto
eLOTS.Lv

Ērts un drošs savienojums izmantojot https protokolu, mobilo ierīču atbalsts.
Atjaunotā versija:

e-Pavārgrāmata


Sarunas
Krāsnī cepts zandarts ar sēnēm
j7: Jā, tas ir labs.
skatīt...

Maizes alus
j7: Vienkārši vārīti apiņi, garšai. Cik ilgi, tas jau no daudziem faktoriem atkarīgs..., bet kamēr apmierina stadija... :) It kā ļoti sakarīgs rezultāts.
skatīt...

Maizes alus
unaars: Diezgan neprecīza recepte!piem. apiņu novārījums-kā gatavot? un uzraudzēts raugs-kā un cik ilgi? cik ilgi jāraudzē viss kopā?
skatīt...

Krāsnī cepts zandarts ar sēnēm
andis: ljoti smeķīgi sanaca
skatīt...

Vārītu kartupeļu pankūkas
baibba23: super:)
skatīt...

gaļas subprodukti - kaloriju un vitamīnu daudzums

    Vielas 100gr   Vitamīni
Gaļas subprodukti Ēdamā daļa Olbaltum vielas Tauki Ogļhid. Kalorijas A B C D E
Cūkas gaļas subprodukti                    
Aknas 79 15.4 3.3 2.5 102 5.82 0.39 2.36 18.7  
Nieres 98 10.7 2.9   71 0.1 0.69 2 11  
Plaušas 92 11.5 3.1   76 0.1 0.09 2 11  
Sirds 91 11.6 2.7 0.5 75 0.1 0.09 1.12 6  
Smadzenes 87 6.6 7.8   100 0.1 0.18 0.25 6  
Liellopa gaļas subprodukti                    
Aknas 93 13.7 2.7 3.3 93 13.95 0.37 1.65 20  
Galva, bez mēles un smadzenēm 32 4.9 3.8   55 13.95 0.37 1.65 20  
Kauli 32 0.2 6.3   58 13.95 0.37 1.65 20  
Kaulu smadzenes 32 3.2 90   849 13.95 .037 1.65 20  
Mēle 92 10.6 10.4   140 0 0.2 0.25 4.6 0
Nieres 93 9.8 1.6   55 0.1 0.37 1.65 16  
Sirds 91 11.6 2.5 1 71 0 0.55 0.82 6.2 12.7
Tesmenis 100 10.4 12.9   163 0 0.55 0.82 6.2 12.7

Meklēšana

Meklējumu vaicājumi:
tela , alus , siļķes , kartupeļiem , burkānu ,
Šodien vārda dienas svin:
Made, Irbe



Noderēs
Aknām novelk plēvi un izņem laukā vadus, gaļu ar žāvētu speķi divas reizes izlaiž caur maltuvi, vai ļoti smalki sakapā,
Kārtīgi nomazgātus augļus ūdenī liek varīt, izsautē, tad izberž caur sietu , nogaršo un pēc garšas liek cukuru. Atdzesē. Olu
Ķiršu ievārījums
Ķiršus nomazgā, izņem kauliņus. Cukuru ar ūdeni vāra uz uguns pabiezā sīrupā, noņem melnās putas, atdzesē, pārlej ogām, 24 st.
Zirņus nomērcē, izvāra tajā pašā ūdenī, nosusina, iz-maļ caur gaļas mašīnu. Speķi sagriež sīkos gabaliņos un cep, pievienojot sagrieztus sīpolus.
Kartupeļu masā iemaisa sakultas olas, sāli, miltus un samaisa mīklu. Mīklas dēlim uzkaisa miltus, mīklu izveltnē plāksnē, pārziež ār mīkstu
Ūdeni uzvāra, pievieno nomizotus, sagrieztus rabarberus, cukuru un vara mīkstus, pieliek atšķaidītu kartupeļu cieti un vēlreiz uzvāra, lej traukā, pārkaisa
Kartupeļu masai pievieno olu dzeltenumus, miltus, sāli, samaisa. Masu sadala porcijās, katrā iespiež sagatavotu maltas gaļas, saceptu sīpolu un sakapātu

TOP 20 RECEPTES ŠODIEN

Jaunumi

Uzvārītam pienam pieliek sagrieztu baltmaizi, un sviestu, pēc tam, stipri kuļot, visu savāra biezu. Kad mīkla atdzisusi, piejauc jēlas olas,
Olu dzeltenumu saputo ar cukuru, piejauc berztu citrona mizu, izsijātus miltus un svaigu skābu krējumu, un beigās visu sajauc ar
Biskvītus ieliek pārmaiņus ar makaroniem cepamā bļodā, ko iepriekš iesviesto. Olu dzeltenumu sakuļ ar cukuru, tad sakarsē baltu vai sarkanu
Baltmaizei noņem garozu, aplej ar iecukurotu melnu kafiju, sa­šķaida putrā, sajauc ar karstu sviestu, kad biezenis atdzisis, piejauc olu dzeltenumu
Biskvītus apslaka ar stipru vīnu, ar daļu biskvītu, tos liekot stā­vus blakus vienu otram, apliek formas iekšējo apmali, bet pārējos

Populārakie

Mimoza no tunča
Novāra kartupeļus ar mizu, burkānus un olas. Visu nomizo un rīvē uz smalkās rīves, katru produktu savā traukā. Olas baltumu
Siļķe kažokā
Novāra, līdz top mīksts kartupeļus, burkānus un bietes, visu nomizo un sarīvē uz vidējās rīves kārtu no dārzeņiem atsevišķā traukā.
Kabaču ikri.
Kabačus un burkānus nomazgā un nomizo, kabacim iztīra sēklas(ja tādas ir), tad sarīvē. Kabačiem lielā rīve, burkāniem vidējā. Sīpolu nomizo un
Tomāti savā sulā (bez pasterizēšanas)
Šai receptē neizmanto kā parasti veselus tomātus, bet gabaliņos grieztus. Ņem gatavus tomātus, noskalo aukstā ūdenī, liek bļodā un pārlej ar
Kabaču ikri ziemai.
Visus dārzeņus rūpīgi nomazgā, notīra un sagriež mazos gabaliņos. Jaunus kabačus var netīrīt no mizas un sēklām.  Sīpolus griež smalki. Burkānus,

Produktu masa

TOP Sadaļas

INFO