Reklāma
Bezmaksas sludinājumi
Bezmaksas sludinājumi internetā
+ 5 foto
eLOTS.Lv

Ērts un drošs savienojums izmantojot https protokolu, mobilo ierīču atbalsts.
Atjaunotā versija:

e-Pavārgrāmata


Sarunas
Krāsnī cepts zandarts ar sēnēm
j7: Jā, tas ir labs.
skatīt...

Maizes alus
j7: Vienkārši vārīti apiņi, garšai. Cik ilgi, tas jau no daudziem faktoriem atkarīgs..., bet kamēr apmierina stadija... :) It kā ļoti sakarīgs rezultāts.
skatīt...

Maizes alus
unaars: Diezgan neprecīza recepte!piem. apiņu novārījums-kā gatavot? un uzraudzēts raugs-kā un cik ilgi? cik ilgi jāraudzē viss kopā?
skatīt...

Krāsnī cepts zandarts ar sēnēm
andis: ljoti smeķīgi sanaca
skatīt...

Vārītu kartupeļu pankūkas
baibba23: super:)
skatīt...

Gaļas izstrādājumi - Kaloriju un vitamīnu daudzums

    Vielas 100gr   Vitamīni
Gaļas Izstrādājumi Ēdamā daļa Olbaltum vielas Tauki Ogļhid. Kalorijas A B C D E
Izstrādājumi                    
Šķiņķis sautēts 76 10.9 25   277 0 0.53 0.14 2.9 0
Dūmotas cūkas ribiņas 78 6.6 44.7   433 0 0 0.09 2.9 0
Speķis, sālīts, dūmots 100 9 72 0 714 0 0 0.09 2.9 0
Iecienītā desa 98 11.3 25.7   285   0.33      
Tējas desa 98 10.1 10.6 1.1 144   0.33      
Sardeles 98 12.4 9.4 1.3 143   0.33      
Cīsiņi 98 10.3 17.9 0.4 200   0.33      
Aknu desa 96 6.9 19.5   211 0.05 0.26      
Asinsdesa 97 9.8 9.7 19.6 212 0.05 0.26      

Meklēšana

Meklējumu vaicājumi:
Šokol , biezpiens , gaļas salāti , omlete , kompots ,
Šodien vārda dienas svin:
Leonīda, Leonīds



Noderēs
Kartupeļu masai nospiež sulu, biezumiem pārlej verdošu pienu. Sēnes (baravikas, rudmieses, sviesta bekas) drānā nosusina, sagriež un kopā ar pusi
Ziedkāpostus uz 1-2 st. iegremdē sālsūdenī un atmērcē, tad notīra. Notīrītus ziedu kāpostus vāra nedaudz sālītā ūdenī apmēram 5. min,
Svaigus tomātus 1/2 st. sutina bez ūdens, līdz tie sašķīduši, un tad lēnām pielej klāt verdošu gaļas buljonu, pieliek skābu
Kartupeļus nomizo, sagriež plānās šķēlītēs. Olas sakuļ, pieliek sāli, krējumu, zaļumus. Veidni ietauko, liek kārtām kartupeļus, rīvētu sieru un ļoti
Veselas vai gabaliņos sagrieztas saknes liek viegli paskābinatā sāļa ūdenī un vāra mīkstas, pēc kā nokāš. Novārījumu izmanto merces pagatavošanai.
Brūnajai mērcei pielej sarkano galda vīnu( sauso ), pieliek sviestu un uzkarsē līdz vārīšanai. Pasniedz pie filejas langeta, vārīta šķiņķa
Biskvītus vai sausus cepumus apmērce piena vai saldā sulā. Krējumu saputo, pievienojot cukuru, garšvielas. Lēzena traukā liek kārtām cepumus, ievārījumu

TOP 20 RECEPTES ŠODIEN

Jaunumi

Uzvārītam pienam pieliek sagrieztu baltmaizi, un sviestu, pēc tam, stipri kuļot, visu savāra biezu. Kad mīkla atdzisusi, piejauc jēlas olas,
Olu dzeltenumu saputo ar cukuru, piejauc berztu citrona mizu, izsijātus miltus un svaigu skābu krējumu, un beigās visu sajauc ar
Biskvītus ieliek pārmaiņus ar makaroniem cepamā bļodā, ko iepriekš iesviesto. Olu dzeltenumu sakuļ ar cukuru, tad sakarsē baltu vai sarkanu
Baltmaizei noņem garozu, aplej ar iecukurotu melnu kafiju, sa­šķaida putrā, sajauc ar karstu sviestu, kad biezenis atdzisis, piejauc olu dzeltenumu
Biskvītus apslaka ar stipru vīnu, ar daļu biskvītu, tos liekot stā­vus blakus vienu otram, apliek formas iekšējo apmali, bet pārējos

Populārakie

Mimoza no tunča
Novāra kartupeļus ar mizu, burkānus un olas. Visu nomizo un rīvē uz smalkās rīves, katru produktu savā traukā. Olas baltumu
Siļķe kažokā
Novāra, līdz top mīksts kartupeļus, burkānus un bietes, visu nomizo un sarīvē uz vidējās rīves kārtu no dārzeņiem atsevišķā traukā.
Kabaču ikri.
Kabačus un burkānus nomazgā un nomizo, kabacim iztīra sēklas(ja tādas ir), tad sarīvē. Kabačiem lielā rīve, burkāniem vidējā. Sīpolu nomizo un
Tomāti savā sulā (bez pasterizēšanas)
Šai receptē neizmanto kā parasti veselus tomātus, bet gabaliņos grieztus. Ņem gatavus tomātus, noskalo aukstā ūdenī, liek bļodā un pārlej ar
Kabaču ikri ziemai.
Visus dārzeņus rūpīgi nomazgā, notīra un sagriež mazos gabaliņos. Jaunus kabačus var netīrīt no mizas un sēklām.  Sīpolus griež smalki. Burkānus,

Produktu masa

TOP Sadaļas

INFO