Reklāma
Bezmaksas sludinājumi
Bezmaksas sludinājumi internetā
+ 5 foto
eLOTS.Lv


Sarunas
Krāsnī cepts zandarts ar sēnēm
j7: Jā, tas ir labs.
skatīt...

Maizes alus
j7: Vienkārši vārīti apiņi, garšai. Cik ilgi, tas jau no daudziem faktoriem atkarīgs..., bet kamēr apmierina stadija... :) It kā ļoti sakarīgs rezultāts.
skatīt...

Maizes alus
unaars: Diezgan neprecīza recepte!piem. apiņu novārījums-kā gatavot? un uzraudzēts raugs-kā un cik ilgi? cik ilgi jāraudzē viss kopā?
skatīt...

Krāsnī cepts zandarts ar sēnēm
andis: ljoti smeķīgi sanaca
skatīt...

Vārītu kartupeļu pankūkas
baibba23: super:)
skatīt...

Gaļas izstrādājumi - Kaloriju un vitamīnu daudzums

    Vielas 100gr   Vitamīni
Gaļas Izstrādājumi Ēdamā daļa Olbaltum vielas Tauki Ogļhid. Kalorijas A B C D E
Izstrādājumi                    
Šķiņķis sautēts 76 10.9 25   277 0 0.53 0.14 2.9 0
Dūmotas cūkas ribiņas 78 6.6 44.7   433 0 0 0.09 2.9 0
Speķis, sālīts, dūmots 100 9 72 0 714 0 0 0.09 2.9 0
Iecienītā desa 98 11.3 25.7   285   0.33      
Tējas desa 98 10.1 10.6 1.1 144   0.33      
Sardeles 98 12.4 9.4 1.3 143   0.33      
Cīsiņi 98 10.3 17.9 0.4 200   0.33      
Aknu desa 96 6.9 19.5   211 0.05 0.26      
Asinsdesa 97 9.8 9.7 19.6 212 0.05 0.26      

Meklēšana

Meklējumu vaicājumi:
sēņu zupa , pastēte , gulašs , biezenis , tomati ,
Šodien vārda dienas svin:
Junora, Anšlavs



Noderēs
Gaļu (ieteicams astes gabals) atbrīvo no ādas un kauliem, labi apdauza un iespeķo. Noslēdzama katla dibenā ieklāj speķa šķēles, saliek
Verdošā ūdenī ber noskalotus putraimus un vāra, pa reizei apmaisot, gandrīz gatavus ēšanai. Tad pielej pienu, pieliek sāli un vāra
No zvīņām attīrītam, notīrītam zandartam ieberž ādā un iekšu dobumā sāli un iespeķo žāvētu speķi, tad zivi, tāpat nesagrieztu, 30
«Ligzdiņu» gatavošanai nepieciešama Tpaša veidne, kas sastāv no diviem sietiņiem. Kartupeļus nomizo, sagriež sīkos salmiņos, plānā kārtā ievieto veidnītes apakšējā sietiņā,
Siļķes, pirms tās lieto, kādu stundu iepriekš iemērc ūdenī, tad notīra, nodīrā, izasako, smalki sakapā un 5 min. vāra ar
Pupiņu pākstīm nogriež galiņus, novelk sānu dzīslas, tad pupiņu pākstis sālsūdenī izsautē mīkstas, uz sieta notecina visu šķidrumu. Biezpienu samaisa
Glāzi piena uzkarsē un maisot pakāpeniski lej kartupeļu cietē. Pievieno vārīto kartupeļu masu, olas dzeltenumu, sāli. Verdošā, viegli sāļā ūdenī

TOP 20 RECEPTES ŠODIEN

Jaunumi

Uzvārītam pienam pieliek sagrieztu baltmaizi, un sviestu, pēc tam, stipri kuļot, visu savāra biezu. Kad mīkla atdzisusi, piejauc jēlas olas,
Olu dzeltenumu saputo ar cukuru, piejauc berztu citrona mizu, izsijātus miltus un svaigu skābu krējumu, un beigās visu sajauc ar
Biskvītus ieliek pārmaiņus ar makaroniem cepamā bļodā, ko iepriekš iesviesto. Olu dzeltenumu sakuļ ar cukuru, tad sakarsē baltu vai sarkanu
Baltmaizei noņem garozu, aplej ar iecukurotu melnu kafiju, sa­šķaida putrā, sajauc ar karstu sviestu, kad biezenis atdzisis, piejauc olu dzeltenumu
Biskvītus apslaka ar stipru vīnu, ar daļu biskvītu, tos liekot stā­vus blakus vienu otram, apliek formas iekšējo apmali, bet pārējos

Populārakie

Mimoza no tunča
Novāra kartupeļus ar mizu, burkānus un olas. Visu nomizo un rīvē uz smalkās rīves, katru produktu savā traukā. Olas baltumu
Siļķe kažokā
Novāra, līdz top mīksts kartupeļus, burkānus un bietes, visu nomizo un sarīvē uz vidējās rīves kārtu no dārzeņiem atsevišķā traukā.
Kabaču ikri.
Kabačus un burkānus nomazgā un nomizo, kabacim iztīra sēklas(ja tādas ir), tad sarīvē. Kabačiem lielā rīve, burkāniem vidējā. Sīpolu nomizo un
Tomāti savā sulā (bez pasterizēšanas)
Šai receptē neizmanto kā parasti veselus tomātus, bet gabaliņos grieztus. Ņem gatavus tomātus, noskalo aukstā ūdenī, liek bļodā un pārlej ar
Kabaču ikri ziemai.
Visus dārzeņus rūpīgi nomazgā, notīra un sagriež mazos gabaliņos. Jaunus kabačus var netīrīt no mizas un sēklām.  Sīpolus griež smalki. Burkānus,

Produktu masa

TOP Sadaļas

INFO