Reklāma
Bezmaksas sludinājumi
Bezmaksas sludinājumi internetā
+ 5 foto
eLOTS.Lv


Sarunas
Krāsnī cepts zandarts ar sēnēm
j7: Jā, tas ir labs.
skatīt...

Maizes alus
j7: Vienkārši vārīti apiņi, garšai. Cik ilgi, tas jau no daudziem faktoriem atkarīgs..., bet kamēr apmierina stadija... :) It kā ļoti sakarīgs rezultāts.
skatīt...

Maizes alus
unaars: Diezgan neprecīza recepte!piem. apiņu novārījums-kā gatavot? un uzraudzēts raugs-kā un cik ilgi? cik ilgi jāraudzē viss kopā?
skatīt...

Krāsnī cepts zandarts ar sēnēm
andis: ljoti smeķīgi sanaca
skatīt...

Vārītu kartupeļu pankūkas
baibba23: super:)
skatīt...

Gaļa - kaloriju un vitamīnu daudzums

    Vielas 100gr   Vitamīni
Gaļa Ēdamā daļa Olbaltum vielas Tauki Ogļhid. Kalorijas A B C D E
Liellopa gaļa, svaiga gaļa, 1 kat. 79 12 7.8   122 0.01 0.08 0.13 3.3 0
Liellopa gaļa, saldēta, 1 kat. 74 11.9 7.8   121 0.01 0.08 0.13 3.3 0
Liellopa gaļa, svaiga gaļa, 1 kat. 74 13.2 2.6   78 0.01 0.08 0.13 3.3 0
Liellopa gaļa, saldēta, 2 kat 68 12.9 2   77 0.01 0.08 0.13 3.3 0
Liellopa gaļa, malta, 1 kat 100 17.7 3.6   106 0.01 0.08 0.13 3.3 0
Teļa gaļa, trekna, svaiga 66 10.6 4.7   87 0.01 0.15 0.16 4.1 0
Teļa gaļa, liesa, svaiga 66 11.1 0.3   48 0.01 0.15 0.16 4.1 0
Aitas gaļa, svaiga, 1. kat. 77 10.6 12.3   158 0 0.13 0.11 4.5 0
Aitas gaļa, saldēta, 1. kat. 72 10.7 12.3   158 0 0.13 0.11 4.5 0
Aitas gaļa, svaiga, 2. kat. 73 12.8 6.2   110 0 0.13 0.11 4.5 0
Aitas gaļa, saldēta, 2. kat 70 13.3 6.4   114 0 0.13 0.11 4.5 0
Cūkas gaļa, svaiga, trekna 88 10.8 31   333 0 0.13 0.11 4.5 0
Cūkas gaļa, saldēta, trekna 86 12 17.4   211 0 0.8 0.14 2.3 0
Cūkas gaļa, saldēta, liesa 85 12.2 17.9   216 0 0.8 0.14 2.3 0
Cūkas gaļa, malta 100 12.2 35.6   381 0 0.8 0.14 2.3 0
Truša gaļa 70 12.7 5.3   101   0.06 0.04 5.3 0
Zaķa gaļa 70 13.9 0.6 0.01 63   0.06 0.04 5.3 0
Brieža gaļa, vidēji trekna 88 14.1 4.9 0.8 104   0.06 0.04 5.3 0
Meža cūkas gaļa 85 16.1 1.8 0.3 84   0.06 0.04 5.3 0

 

Meklēšana

Meklējumu vaicājumi:
ar kartupeļiem , Tomātu , želeja , cepta , cepetis ,
Šodien vārda dienas svin:
Junora, Anšlavs



Noderēs
Nomazgātas baltās vai brūnās pupas uz dažām stundām iemērc ūdenī, un tanī pašā ūdenī, pielejot kādu lāsi sakņu novārījuma, vāra
Sivēna gaļu sadala gabalos, liek verdošā ūdenī, uzvāra, nosmeļ putas, pievieno sīpolus, burkānus, pētersīļus, sāli, piparus, lauru lapas un uz
Gluži svaigas, labi sagatavotas siļķes iesāla un aprasina ar etiķi, ļaujot tām 2 st, marinēties. Tad nosausina, ieliek vāji verdošā
Pusi piena vāra 5 min, ar grauzdētu, maltu kafiju, atstāj ievilk­ties kādu stundu segtā traukā. Želatīnu uzvāra ar ūdeni. Olu
Sviestu sagrūž piestiņā ar nobrucinātām, smalki sakapātām spinātlapām un baltiem pipariem, pēc tam izberž caur rupjāku sietiņu. Zaļais sviests labi
Pupiņas atmērcē un novāra. Pagatavo cukura un ūdens sīrupu. Ābolus sagriež šķēlītēs. Sīrupam pievieno nedaudz citronskābes, tad tajā ieliek
Mēli novāra mīkstu, novelk ādu. Cūkas ādiņas novāra mīkstas, izmaļ, ieber asinīs, pieliek sāli, piparus, majorānu. Mēli ietin plāni sagrieztā

TOP 20 RECEPTES ŠODIEN

Jaunumi

Uzvārītam pienam pieliek sagrieztu baltmaizi, un sviestu, pēc tam, stipri kuļot, visu savāra biezu. Kad mīkla atdzisusi, piejauc jēlas olas,
Olu dzeltenumu saputo ar cukuru, piejauc berztu citrona mizu, izsijātus miltus un svaigu skābu krējumu, un beigās visu sajauc ar
Biskvītus ieliek pārmaiņus ar makaroniem cepamā bļodā, ko iepriekš iesviesto. Olu dzeltenumu sakuļ ar cukuru, tad sakarsē baltu vai sarkanu
Baltmaizei noņem garozu, aplej ar iecukurotu melnu kafiju, sa­šķaida putrā, sajauc ar karstu sviestu, kad biezenis atdzisis, piejauc olu dzeltenumu
Biskvītus apslaka ar stipru vīnu, ar daļu biskvītu, tos liekot stā­vus blakus vienu otram, apliek formas iekšējo apmali, bet pārējos

Populārakie

Mimoza no tunča
Novāra kartupeļus ar mizu, burkānus un olas. Visu nomizo un rīvē uz smalkās rīves, katru produktu savā traukā. Olas baltumu
Siļķe kažokā
Novāra, līdz top mīksts kartupeļus, burkānus un bietes, visu nomizo un sarīvē uz vidējās rīves kārtu no dārzeņiem atsevišķā traukā.
Kabaču ikri.
Kabačus un burkānus nomazgā un nomizo, kabacim iztīra sēklas(ja tādas ir), tad sarīvē. Kabačiem lielā rīve, burkāniem vidējā. Sīpolu nomizo un
Tomāti savā sulā (bez pasterizēšanas)
Šai receptē neizmanto kā parasti veselus tomātus, bet gabaliņos grieztus. Ņem gatavus tomātus, noskalo aukstā ūdenī, liek bļodā un pārlej ar
Kabaču ikri ziemai.
Visus dārzeņus rūpīgi nomazgā, notīra un sagriež mazos gabaliņos. Jaunus kabačus var netīrīt no mizas un sēklām.  Sīpolus griež smalki. Burkānus,

Produktu masa

TOP Sadaļas

INFO