Reklāma
Bezmaksas sludinājumi
Bezmaksas sludinājumi internetā
+ 5 foto
eLOTS.Lv

Ērts un drošs savienojums izmantojot https protokolu, mobilo ierīču atbalsts.
Atjaunotā versija:

e-Pavārgrāmata


Sarunas
Krāsnī cepts zandarts ar sēnēm
j7: Jā, tas ir labs.
skatīt...

Maizes alus
j7: Vienkārši vārīti apiņi, garšai. Cik ilgi, tas jau no daudziem faktoriem atkarīgs..., bet kamēr apmierina stadija... :) It kā ļoti sakarīgs rezultāts.
skatīt...

Maizes alus
unaars: Diezgan neprecīza recepte!piem. apiņu novārījums-kā gatavot? un uzraudzēts raugs-kā un cik ilgi? cik ilgi jāraudzē viss kopā?
skatīt...

Krāsnī cepts zandarts ar sēnēm
andis: ljoti smeķīgi sanaca
skatīt...

Vārītu kartupeļu pankūkas
baibba23: super:)
skatīt...

Dārzeņi - kaloriju daudzums un vitamīni

    Vielas 100gr   Vitamīni
Nosaukums Ēdamā daļa Olbaltum vielas Tauki Ogļhid. Kalorijas A B C D E
Plakšaugii                    
Lēcas 100 20 1.6 49.8 301     0.22    
Pupiņas 100 19.2 1.9 50.3 303          
Cūku pupas 100 25.7 1.7 47.3 315   0.45 0.22 2  
Sojas pupas 100 28.1 17 23 368   0.44 1 4.9  
Zirņi 100 19.3 2.2 49.8 304   0.2 0.25 2.35  
Dārzeņi                    
Baklažāni 95 0.8   4.1 20 0.02 0.04 0.05 0.57 14.2
Bietes 80 0.8   8.2 37 0.01 0.02 0.04 0.32 8
Burkāni 85 1   6.1 29 7.2 0.05 0.05 0.32 4
Diles 74 1.5   5.3 28 8 0.14   0.15 111
Gurķi 95 0.7   2.7 14   0.03 0.04 0.19 4.8
Kabači 67 0.3   2.4 11         10
Kāļi 78 0.8   6 28   0.05 0.05 0.39 23.4
Kāposti 80 1.2   4.1 22 0.1 0.05 0.04 0.32 24
Kāposti, zaļās lapas 85 1.2   4.1 22 5.3 0.1 0.12 0.57 85
Puķu kāposti 60 1.3   2.8 17 0.03 0.07 0.6 0.42 42
Sarkanie kaposti 85 1.3   5 26 0.01 0.07 0.08   42.5
Kartupeļi 85 1.4   17 75   0.07 0.04 0.67 25
Ķirbji 70 0.2   4.2 18 0.14 0.04 0.08 0.28 5.6
Ķiploki 78 4.3   16 83         13.5
Kolrābji 65 1.5   5.2 27 0.04 0.04 0.03 0.13 26
Mārrutki 64 1.3   10 46         128
Pētersīļi, lapas 84 2.6   6.5 37 8.4       126
Pētersīļi saknes 75 0.9   7.8 36         5
Pipari zaļie 75 0.8   3.3 17 0.13 0.03 0.04 0.67 77.2
Pipari, zaļie 75 0.8   3.3 17 0.13 0.03 0.04 0.67 77.2
Pupiņu plakstis 90 3   3.7 27 0.33 0.14 0.14 2.3 15
Rabarberi 75 0.4   2.1 10 0.01 0.01 0.03 0.07 6.7
Redīsi 75 0.8   3 15   0.02 0.01 0.22 15
Rutki 70 0.8   4.7 24         17.5
Salāti 72 0.9   1.4 9 0.65 0.04 0.07 0.21 7.2
Selerijas 68 0.8   4.3 21 3 0.03 0.03 0.11 10
Sīpolu loki 80 0.8   3.3 17 4.8 0.13 0.05 0.19 48
Sīpoli 84 2.3   7.7 41 0.02 0.02 0.03 0.17 8.4
Skābenes 76 1.7   3.8 22 6.8       45.6
Sparģeļi 73 1.2   2.5 15 0.44 0.12 0.14 1 24.1
Spināti 74 1.8   1.6 14 3.7 0.08 0.15 0.44 37
Tomati 85 0.4   3.4 15 1.7 0.05 0.03 0.42 34
Zaļie zirnīši 100 4.2   12.7 69 1 0.34 0.19 2.6 25
Skābēti dāržeņi                    
Skābi kāposti 100 0.7   3.2 16   0.02     14
Gurķi 90 0.6   1.1 7          
Tomāti 90 0.8   1.8 11          
Citi                    
Arbūzi 52 0.2   4.6 20   0.02 0.02 0.01 3.6
Melones 64 0.3   5.4 23 0.31 0.02 0.01 0.26 8.6

Meklēšana

Meklējumu vaicājumi:
cūkas , Salatu , liellopu , pastētes , mednieku ,
Šodien vārda dienas svin:
Jānis



Noderēs
Vidēja lieluma tomātus nomazgā, nosusina un ar asu nerūsējoša tērauda nazi sagriež ripiņās. Sīpolus sagriež līdzīgās ripiņās. Lēzenā traukā liek
Ķirbi ar ūdeni un garšvielām izvāra mīkstu un izlaiž caur sietu. Miltus apcep sviestā, tad pieliek ķirbja biezeni, ļauj savārīties
Notīrītas reņģes apkaisa sāli, apviļā miltos un cep sakarsētos taukos gatavas. Tad sakārto traukā un pasniedz ar vārītiem kartupeļiem, tomātu
Šķiņķi griež strēmelēs. Cietas vārītas olas sadala ce-turksnīšos, salātu lapas nomazgā, nosusina. No etiķa, eļļas un garšvielām gatavo marinādi. Platās
Ūdenī izmērcētai un nospaidītai maizei samaltas sviestā sutinātas aknas ar sīpoliem, pētersīļiem, muskatu, sāli un pipariem, ja vēlas sutinātus un
Gurķi ar mārutkiem
Gurķus nomazgā, nomizo atdala sēklas un sagriež strēmelēs. Mārrutku saknes nomizo un arī sagriež strēmelēs. visus minētos komponentus saber traukā
Ziedkāpostus sadala rozetēs un vāra sālsūdenī. Notecina caurdurī un atdzesē. Vārītus burkānus ar robotu nazi sagriež ripiņās. Puravu stublājus griež

TOP 20 RECEPTES ŠODIEN

Jaunumi

Uzvārītam pienam pieliek sagrieztu baltmaizi, un sviestu, pēc tam, stipri kuļot, visu savāra biezu. Kad mīkla atdzisusi, piejauc jēlas olas,
Olu dzeltenumu saputo ar cukuru, piejauc berztu citrona mizu, izsijātus miltus un svaigu skābu krējumu, un beigās visu sajauc ar
Biskvītus ieliek pārmaiņus ar makaroniem cepamā bļodā, ko iepriekš iesviesto. Olu dzeltenumu sakuļ ar cukuru, tad sakarsē baltu vai sarkanu
Baltmaizei noņem garozu, aplej ar iecukurotu melnu kafiju, sa­šķaida putrā, sajauc ar karstu sviestu, kad biezenis atdzisis, piejauc olu dzeltenumu
Biskvītus apslaka ar stipru vīnu, ar daļu biskvītu, tos liekot stā­vus blakus vienu otram, apliek formas iekšējo apmali, bet pārējos

Populārakie

Mimoza no tunča
Novāra kartupeļus ar mizu, burkānus un olas. Visu nomizo un rīvē uz smalkās rīves, katru produktu savā traukā. Olas baltumu
Siļķe kažokā
Novāra, līdz top mīksts kartupeļus, burkānus un bietes, visu nomizo un sarīvē uz vidējās rīves kārtu no dārzeņiem atsevišķā traukā.
Kabaču ikri.
Kabačus un burkānus nomazgā un nomizo, kabacim iztīra sēklas(ja tādas ir), tad sarīvē. Kabačiem lielā rīve, burkāniem vidējā. Sīpolu nomizo un
Tomāti savā sulā (bez pasterizēšanas)
Šai receptē neizmanto kā parasti veselus tomātus, bet gabaliņos grieztus. Ņem gatavus tomātus, noskalo aukstā ūdenī, liek bļodā un pārlej ar
Kabaču ikri ziemai.
Visus dārzeņus rūpīgi nomazgā, notīra un sagriež mazos gabaliņos. Jaunus kabačus var netīrīt no mizas un sēklām.  Sīpolus griež smalki. Burkānus,

Produktu masa

TOP Sadaļas

INFO