Reklāma
Bezmaksas sludinājumi
Bezmaksas sludinājumi internetā
+ 5 foto
eLOTS.Lv

Ērts un drošs savienojums izmantojot https protokolu, mobilo ierīču atbalsts.
Atjaunotā versija:

e-Pavārgrāmata


Sarunas
Krāsnī cepts zandarts ar sēnēm
j7: Jā, tas ir labs.
skatīt...

Maizes alus
j7: Vienkārši vārīti apiņi, garšai. Cik ilgi, tas jau no daudziem faktoriem atkarīgs..., bet kamēr apmierina stadija... :) It kā ļoti sakarīgs rezultāts.
skatīt...

Maizes alus
unaars: Diezgan neprecīza recepte!piem. apiņu novārījums-kā gatavot? un uzraudzēts raugs-kā un cik ilgi? cik ilgi jāraudzē viss kopā?
skatīt...

Krāsnī cepts zandarts ar sēnēm
andis: ljoti smeķīgi sanaca
skatīt...

Vārītu kartupeļu pankūkas
baibba23: super:)
skatīt...

Skatītākās receptes

Zivju pastēte 2
Notīra, nozvīņo un izasako mencas, vēdzeles, līdakas, zandarta, sīgas vai laša gaļu un sagriež ar visu ādu divu pirkstu platuma
Plucināta pastētes mīkla
Izsijātus miltus uzber uz dēļa un to vidū ietaisa bedrīti, kurā iepilda jēlu olu dzeltenumu un izkausētu sviestu. Tad mīklu
Salāti Delikatese
Cietus, sarkanus tomātus nomazgā, noslauka un sagriež apmēram 1 cm biezās šķēlēs. Nepāraugušus gurķus nomazgā, nomizo un arī sagriež
Aprīļa maizītes.
Olas cieti novāra, atsevišķi sakapā baltumu un dzeltenumu, sajauc ar smalki sakapātu svaigu šķiņķi un sakapātiem lociņiem. Galda maizi sagriež
Langets
Liellopa filejas tievo daļu sagriež 1-1,5 cm biezās šķēlēs, pārkaisa sāli, piparus, liek uz pannas sakarsētos taukos un cep gatavu.
Ķimeņu standziņas
Kartupeļus samaļ gaļas mašīnā. Miltus samaisa ar sāli. Sviestu ar nazi iekapā kartupeļos un miltos, tad samīca viendabīgu mīklu, atstāj
Žāvētas aitas gaļas buljons
Žāvētu aitas gaļu sagriež dūres lieluma gabalos, nomazgā un uzliek ar 3,5 l auksta ūdens (ja gaļa ļoti sāļa, tā
Skābu kāpostu pastēte
Kāpostiem pieliek sviestā satvaikotus sīpolus, sāli, krējumu, — liek formā vienu kārtu kāpostu, otru gaļas vai desiņu (desiņām novilkta āda,
Sarkanvīna mērce
Ūdeni uzvāra ar cukuru un vircēm, pieliek klāt vīnā vai ūdenī iejauktus kartupeļmiltus, uzvāra, pielej klāt uzsildītu vīnu un vēlreiz
Zaļās klimpas
Sarīvēto kartupeļu masai nospiež lieko sulu, šķidrumu atstāj, lai nosēstos ciete. Spinātu biezeni uzkarsē, maisot ieber mannu, uzbriedina, pieliek sāli


Jauna versija e-pavargramata.lv
Reģistrācija
Elektroniska pavārgrāmata ar recepšu apkopojumu. Katras receptes kvalitāti nosaka lietotāji ar savu balsojumu. Katram lietotājam iespēja izvēlēties sev mīļas receptes favorītos un arī pievienot jaunas receptes.
+ Ievietot Recepti


Gadījuma recepte

Zaļo saldo piparu pākstis un nepāraugušus baklažānus cep cepeškrāsnī un siltiem noņem mizu un arī izņem sēklas. Sarkanos tomātus mazgā,
Žāvētas gaļas gabalu vāra, vārīšanas beigu posmā pievieno notīrītas saknes, garšvielas. Gatavo gaļu izņem. Kad saknes mīkstas, pieliek zirnīšus, uzvara,
No zivju galvām, asakām vāra buljonu, izkāš. Buljonā liek kubiņos sagrieztus burkānus un, kad tie gandrīz mīksti, pievieno kartupeļus, darza
Gaļu sagriež plānās šķēlītēs vai strēmelēs. Sīpolu notīra, sagriež ripiņās. Katlā sakarsētās taukvielās sacep gaļu un sīpolus, tad pieliek notīrītus,
Kabaču ikri ziemai.
Visus dārzeņus rūpīgi nomazgā, notīra un sagriež mazos gabaliņos. Jaunus kabačus var netīrīt no mizas un sēklām.  Sīpolus griež smalki. Burkānus,


Meklēšana

Meklējumu vaicājumi:
veltnīši , maizes , kartupeļu_un , piena mērce , siļķe ,

Autorizācija

Logins:
Parole:
Šodien vārda dienas svin:
Liza, Līze, Elizabete, Betija



Noderēs
Gaļai nogriež plēvi, cīpslas, atstāj klāt mazliet tauku, sagriež palielos kantainos gabalos un ar mazos kantainos gabaliņos sagrieztu žāvētu speķi
Verdošā ūdenī ber noskalotus putraimus un vāra, pa reizei apmaisot, gandrīz gatavus ēšanai. Tad pielej pienu, pieliek sāli un vāra
Teļa smadzenes rūpīgi noskalo aukstā ūdenī, izlasa visas asiņainās daļiņas un plēves, piejauc izkausētu sviestu, olas, piparus un sāli, visu
Skābētus kāpostus sagriež ar nerūsējošu nazi, pieber cukuru un samaisa ar krējumu.
Notīrītus kartupeļus sagriež stienīšos. Liek katlā, pārlej ar karstu ūdeni, pieliek sāli un vāra, kamēr mīksti, tad nokāš un nosusina.
Jēlām teļa aknām novelk plēvi, divreiz samaļ, pieliek izkausētu sviestu, olas, berztu maizi, sāli, piparus. Visu krietni sajauc. Nelielas šī
Notīrītas zivis vāra ūdenī, kam pievienotas garšsaknes un garšvielas. Gatavām atdala ādu, asakas, sadala mazos gabaliņos. Zirņus sālsūdenī vāra mīkstus.

TOP 20 RECEPTES ŠODIEN

Jaunumi

Uzvārītam pienam pieliek sagrieztu baltmaizi, un sviestu, pēc tam, stipri kuļot, visu savāra biezu. Kad mīkla atdzisusi, piejauc jēlas olas,
Olu dzeltenumu saputo ar cukuru, piejauc berztu citrona mizu, izsijātus miltus un svaigu skābu krējumu, un beigās visu sajauc ar
Biskvītus ieliek pārmaiņus ar makaroniem cepamā bļodā, ko iepriekš iesviesto. Olu dzeltenumu sakuļ ar cukuru, tad sakarsē baltu vai sarkanu
Baltmaizei noņem garozu, aplej ar iecukurotu melnu kafiju, sa­šķaida putrā, sajauc ar karstu sviestu, kad biezenis atdzisis, piejauc olu dzeltenumu
Biskvītus apslaka ar stipru vīnu, ar daļu biskvītu, tos liekot stā­vus blakus vienu otram, apliek formas iekšējo apmali, bet pārējos

Populārakie

Mimoza no tunča
Novāra kartupeļus ar mizu, burkānus un olas. Visu nomizo un rīvē uz smalkās rīves, katru produktu savā traukā. Olas baltumu
Siļķe kažokā
Novāra, līdz top mīksts kartupeļus, burkānus un bietes, visu nomizo un sarīvē uz vidējās rīves kārtu no dārzeņiem atsevišķā traukā.
Kabaču ikri.
Kabačus un burkānus nomazgā un nomizo, kabacim iztīra sēklas(ja tādas ir), tad sarīvē. Kabačiem lielā rīve, burkāniem vidējā. Sīpolu nomizo un
Tomāti savā sulā (bez pasterizēšanas)
Šai receptē neizmanto kā parasti veselus tomātus, bet gabaliņos grieztus. Ņem gatavus tomātus, noskalo aukstā ūdenī, liek bļodā un pārlej ar
Kabaču ikri ziemai.
Visus dārzeņus rūpīgi nomazgā, notīra un sagriež mazos gabaliņos. Jaunus kabačus var netīrīt no mizas un sēklām.  Sīpolus griež smalki. Burkānus,

Produktu masa

TOP Sadaļas

INFO