Reklāma
Bezmaksas sludinājumi
Bezmaksas sludinājumi internetā
+ 5 foto
eLOTS.Lv

Ērts un drošs savienojums izmantojot https protokolu, mobilo ierīču atbalsts.
Atjaunotā versija:

e-Pavārgrāmata


Sarunas
Krāsnī cepts zandarts ar sēnēm
j7: Jā, tas ir labs.
skatīt...

Maizes alus
j7: Vienkārši vārīti apiņi, garšai. Cik ilgi, tas jau no daudziem faktoriem atkarīgs..., bet kamēr apmierina stadija... :) It kā ļoti sakarīgs rezultāts.
skatīt...

Maizes alus
unaars: Diezgan neprecīza recepte!piem. apiņu novārījums-kā gatavot? un uzraudzēts raugs-kā un cik ilgi? cik ilgi jāraudzē viss kopā?
skatīt...

Krāsnī cepts zandarts ar sēnēm
andis: ljoti smeķīgi sanaca
skatīt...

Vārītu kartupeļu pankūkas
baibba23: super:)
skatīt...

Skatītākās receptes

Gaļas un kartupeļu sacepums
Gabaliņos sagrieztu dūmotu cūkas gaļu kopā ar sasmalcinātu sīpolu apcep. Tad pievieno maltu svaigu gaļu, skābu krējumu un samaisa. Kartupeļus
Maizes zupa
Rupjmaizes šķēles cepeškrāsnī izkaltē un apgrauzdē brūnas. Apgrauzdēto maizi pārlej ar verdošu ūdeni un slegtā traukā atstāj apmēram 30 minūtes.
Kartupeļu spirālītes
Ar speciālu urbi no lieliem, notīrītiem kartupeļiem Izurbj spirāles, Tās noskalo aukstā ūdenī, netecina un drānā nosusina. Biezsienu katlā dziļā
Sviesta mērce
Sviestu samīca ar miltiem, bet pēc tam lēnām uzkarsē. Klāt pievieno ar ūdeni sakultu olu dzeltenumu un beigās vēl mērci
Ērkšķogu kompots
Ērkšķogas konservēšanai atšķirībā no citām ogām izmanto galvenokārt jau tehniskajā gatavībā, kad ogas sasniegušas šķirnei raksturīgo lielumu — pieaugušas, bet
Vārīts vesels lasis
Nozvīņotu lasi uzšķērž pirksta garumā tuvu lejpus galvai vēdera pusē un rūpīgi iztīra, pēc kam veselu ieliek līdz pusei ar
Pankūku pastēte
Notīrītus teļa pieņus 1/4 st. vāra buljonā un tad izņem laukā un sagriež mazos gabaliņos. Teļu mēles uzliek ar litru
Biskvīta cepumi
Pagatavo biskvīta mīklu, ar tējkaroti liek mīklas piciņas uz ieziestas plātes vai mīklu pilda konditorejas caurulītē un uz plātes izveido
Kartupeļu zupa ar kūpinātām zivīm
Notīrītus, gabalos sagrieztus kartupeļus pārlej ar verdošu Ūdeni un vāra. Sīpolus sakapā, sacep sviestā, pievieno zupa. Zivis liek katlā uz
Skābēti gurķi 3 litru burkā
Gurķus labi nomazgā, Ļauj gurķiem apžūt gaisā, tad saliek kārtām ar garšaugiem dezinficētā stikla burkā. Garšaugus izlasa, nomazgā un parupji


Jauna versija e-pavargramata.lv
Reģistrācija
Elektroniska pavārgrāmata ar recepšu apkopojumu. Katras receptes kvalitāti nosaka lietotāji ar savu balsojumu. Katram lietotājam iespēja izvēlēties sev mīļas receptes favorītos un arī pievienot jaunas receptes.
+ Ievietot Recepti


Gadījuma recepte

Tomātus aplej ar verdošu ūdeni, novelk miziņu un izņeni sēklotni. Vārītas selerijas nomizo. Visus dārzeņus sagriež salmiņos. Olas sagriež gabaliņos.
Maizei nogriež garozu, tad pārlej ar verdošu pienu un ļauj 1/2 st. stāvēt. Pieliek izkausētu sviestu, miltus, veselas olas, sāli,
Sēnes un sīpolu sasmalcina, liek katliņā un sviestā apcep, pielej verdošu ūdeni, gabaliņos sagrieztus kartupeļus, sāli un vāra, līdz kartupeļi
Noplūc spalvas, nosvilina, iztīra iekšas, putnam sašuj kājas, apcep sviestā, pārlej pannas atvārījumu un tvaiko, kamēr mīksts. Mērci savāra,
Olas ar cukuru, vaniļu vai citrona esenci saputo, pievieno uzvārītu pienu, krējumu, karstā ūdenī sabiezina. Tad pievieno želatīnu un maisot


Meklēšana

Meklējumu vaicājumi:
brūna mērce , šokolādes , Skabenu , mērce , ābolu salāti ,

Autorizācija

Logins:
Parole:
Šodien vārda dienas svin:
Alnis, Andulis



Noderēs
Izceptu un atdzesētu plāksni pārgriez uz pusēm ieziež sagatavotu sāļo sviesta krēmu. Sviestu saputo, pievieno sīki sasmalcinātu vai samaltu šķiņķi.
Ņem jaunas, nenobriedušas pupiņu pākstis, kurām nogriež galiņus un novelk sānu dzīslas, un liek traukā, pielej nedaudz karsta ūdens,
Kartupeļus un kabačus notīra, kartupeļus sagriež stienīšos, kabačus sagriež plānās šķēlītēs, liek katlā, pārlej ar verdošu ūdeni, pievieno sāli, izvāra
12 šķēles galda maizes grauzdē ar sviestu uz pannas, novārītu nolobītu selderiņu, jo smalki saberž un sajauc ar saldu krējumu,
Mērce pagatavojama gļuži kā pie pelēkajiem zirņiem, tikai zirņūdens vietā ņem vienkāršu ūdeni, kurā atšķaida pusi tējkarotes gaļas ekstrakta.
Paprikas pākstīm izņem sēklas, sagriež strēmelītēs, šķiņķi un olas sagriež garenos gabaliņos, sīpolus sīki sasmalcina. Majonēzē iemaisa sakapātu siļķi, pievieno
Sakasa 100 g jēlas vērša gaļas, sajauc ar 25 g sviesta, ievirco ar sāli un pipariem un uzziež plānā kārtā

TOP 20 RECEPTES ŠODIEN

Jaunumi

Uzvārītam pienam pieliek sagrieztu baltmaizi, un sviestu, pēc tam, stipri kuļot, visu savāra biezu. Kad mīkla atdzisusi, piejauc jēlas olas,
Olu dzeltenumu saputo ar cukuru, piejauc berztu citrona mizu, izsijātus miltus un svaigu skābu krējumu, un beigās visu sajauc ar
Biskvītus ieliek pārmaiņus ar makaroniem cepamā bļodā, ko iepriekš iesviesto. Olu dzeltenumu sakuļ ar cukuru, tad sakarsē baltu vai sarkanu
Baltmaizei noņem garozu, aplej ar iecukurotu melnu kafiju, sa­šķaida putrā, sajauc ar karstu sviestu, kad biezenis atdzisis, piejauc olu dzeltenumu
Biskvītus apslaka ar stipru vīnu, ar daļu biskvītu, tos liekot stā­vus blakus vienu otram, apliek formas iekšējo apmali, bet pārējos

Populārakie

Mimoza no tunča
Novāra kartupeļus ar mizu, burkānus un olas. Visu nomizo un rīvē uz smalkās rīves, katru produktu savā traukā. Olas baltumu
Siļķe kažokā
Novāra, līdz top mīksts kartupeļus, burkānus un bietes, visu nomizo un sarīvē uz vidējās rīves kārtu no dārzeņiem atsevišķā traukā.
Kabaču ikri.
Kabačus un burkānus nomazgā un nomizo, kabacim iztīra sēklas(ja tādas ir), tad sarīvē. Kabačiem lielā rīve, burkāniem vidējā. Sīpolu nomizo un
Tomāti savā sulā (bez pasterizēšanas)
Šai receptē neizmanto kā parasti veselus tomātus, bet gabaliņos grieztus. Ņem gatavus tomātus, noskalo aukstā ūdenī, liek bļodā un pārlej ar
Kabaču ikri ziemai.
Visus dārzeņus rūpīgi nomazgā, notīra un sagriež mazos gabaliņos. Jaunus kabačus var netīrīt no mizas un sēklām.  Sīpolus griež smalki. Burkānus,

Produktu masa

TOP Sadaļas

INFO