Reklāma
Bezmaksas sludinājumi
Bezmaksas sludinājumi internetā
+ 5 foto
eLOTS.Lv

Ērts un drošs savienojums izmantojot https protokolu, mobilo ierīču atbalsts.
Atjaunotā versija:

e-Pavārgrāmata


Sarunas
Krāsnī cepts zandarts ar sēnēm
j7: Jā, tas ir labs.
skatīt...

Maizes alus
j7: Vienkārši vārīti apiņi, garšai. Cik ilgi, tas jau no daudziem faktoriem atkarīgs..., bet kamēr apmierina stadija... :) It kā ļoti sakarīgs rezultāts.
skatīt...

Maizes alus
unaars: Diezgan neprecīza recepte!piem. apiņu novārījums-kā gatavot? un uzraudzēts raugs-kā un cik ilgi? cik ilgi jāraudzē viss kopā?
skatīt...

Krāsnī cepts zandarts ar sēnēm
andis: ljoti smeķīgi sanaca
skatīt...

Vārītu kartupeļu pankūkas
baibba23: super:)
skatīt...

Aizmirsi paroli?



Lai atjaunotu paroli ievadiet savu lietotāja vārdu!
Ievadiet savu lietotājvārdu

Meklēšana

Meklējumu vaicājumi:
pastētes , Plūm , kāpostu , kāpostu salāti , putra ,
Šodien vārda dienas svin:
Agris, Agrita



Noderēs
Zemenes notīra, ja smilšainas - mitrā drēbē noviļina, sakārto emaljētā traukā, pa kārtām apber ar pusi dotā cukura, 24 st.
Gaļas mīkstumu no ciskas vai muguras gabala sagriež kubveida gabaliņos un sakarsētos taukos apcep, tad liek sautējamā katliņā, pievieno sāli,
Kartupeļu masai pievieno olu dzeltenumus, miltus, sāli, samaisa. Masu sadala porcijās, katrā iespiež sagatavotu maltas gaļas, saceptu sīpolu un sakapātu
Nomazgātu sirdi iegriež, ierīvē ar sāli, pipariem. Sagriež desu, samaisa ar sasmalcinātiem pētersīļiem un iepilda sirdī. Pārliek speķa šķēles, aptin
Rīsus noskalo, liek verdošā ūdenī un uzvāra, katliņam uzliek vāciņu un cepeškrāsnī karsē, pa reizei apmaisot, līdz rīsi mīksti. Tad
Noplūc spalvas, nosvilina, iztīra iekšas, putnam sašuj kājas, apcep sviestā, pārlej pannas atvārījumu un tvaiko, kamēr mīksts. Mērci savāra,
Izsijātiem miltiem pievieno sviestu, ar rokām plucinot sīkās piciņās, pēc tam ar skābu krējumu, sakultu olu, aukstā ūdenī izšķīdinātu briežraga

TOP 20 RECEPTES ŠODIEN

Jaunumi

Uzvārītam pienam pieliek sagrieztu baltmaizi, un sviestu, pēc tam, stipri kuļot, visu savāra biezu. Kad mīkla atdzisusi, piejauc jēlas olas,
Olu dzeltenumu saputo ar cukuru, piejauc berztu citrona mizu, izsijātus miltus un svaigu skābu krējumu, un beigās visu sajauc ar
Biskvītus ieliek pārmaiņus ar makaroniem cepamā bļodā, ko iepriekš iesviesto. Olu dzeltenumu sakuļ ar cukuru, tad sakarsē baltu vai sarkanu
Baltmaizei noņem garozu, aplej ar iecukurotu melnu kafiju, sa­šķaida putrā, sajauc ar karstu sviestu, kad biezenis atdzisis, piejauc olu dzeltenumu
Biskvītus apslaka ar stipru vīnu, ar daļu biskvītu, tos liekot stā­vus blakus vienu otram, apliek formas iekšējo apmali, bet pārējos

Populārakie

Mimoza no tunča
Novāra kartupeļus ar mizu, burkānus un olas. Visu nomizo un rīvē uz smalkās rīves, katru produktu savā traukā. Olas baltumu
Siļķe kažokā
Novāra, līdz top mīksts kartupeļus, burkānus un bietes, visu nomizo un sarīvē uz vidējās rīves kārtu no dārzeņiem atsevišķā traukā.
Kabaču ikri.
Kabačus un burkānus nomazgā un nomizo, kabacim iztīra sēklas(ja tādas ir), tad sarīvē. Kabačiem lielā rīve, burkāniem vidējā. Sīpolu nomizo un
Tomāti savā sulā (bez pasterizēšanas)
Šai receptē neizmanto kā parasti veselus tomātus, bet gabaliņos grieztus. Ņem gatavus tomātus, noskalo aukstā ūdenī, liek bļodā un pārlej ar
Kabaču ikri ziemai.
Visus dārzeņus rūpīgi nomazgā, notīra un sagriež mazos gabaliņos. Jaunus kabačus var netīrīt no mizas un sēklām.  Sīpolus griež smalki. Burkānus,

Produktu masa

TOP Sadaļas

INFO