Reklāma
Bezmaksas sludinājumi
Bezmaksas sludinājumi internetā
+ 5 foto
eLOTS.Lv

Ērts un drošs savienojums izmantojot https protokolu, mobilo ierīču atbalsts.
Atjaunotā versija:

e-Pavārgrāmata


Sarunas
Krāsnī cepts zandarts ar sēnēm
j7: Jā, tas ir labs.
skatīt...

Maizes alus
j7: Vienkārši vārīti apiņi, garšai. Cik ilgi, tas jau no daudziem faktoriem atkarīgs..., bet kamēr apmierina stadija... :) It kā ļoti sakarīgs rezultāts.
skatīt...

Maizes alus
unaars: Diezgan neprecīza recepte!piem. apiņu novārījums-kā gatavot? un uzraudzēts raugs-kā un cik ilgi? cik ilgi jāraudzē viss kopā?
skatīt...

Krāsnī cepts zandarts ar sēnēm
andis: ljoti smeķīgi sanaca
skatīt...

Vārītu kartupeļu pankūkas
baibba23: super:)
skatīt...

Aizmirsi paroli?



Lai atjaunotu paroli ievadiet savu lietotāja vārdu!
Ievadiet savu lietotājvārdu

Meklēšana

Meklējumu vaicājumi:
griķu , tomatu salati , gaļas salāti , šķinķis , Aknas ,
Šodien vārda dienas svin:
Ramona, Ritma



Noderēs
Medījumu cepeti sagriež šķērsām muskuļu šķiedrām šķēlēs un tās savukārt iegarenos gabaliņos. Burkānus notīra, noskalo, sagriež plānās ripiņās, liek katliņā
Teļa smadzenes nomazgā, novelk plēves, vāra sāls ūdenī, pieliekot piparus, sīpolu, lauru lapu, 5 līdz 10 min., izņem, liek uz
Svaigas vai kaltētas ābolu mizas pārlej ar ūdeni, uzvāra un patur dažas stundas, lai ievelkas, tad nokāš. Ja maz skābuma,
Kakao krējumu cukuru sajauc ar karstu ūdeni un lēnām pagatavo mīklu lai labāku garšu justu es vislabāk taisu no HERCOGS miltiem
Liellopa kaulu buljonā liek kubiņos sagrieztus burkānus, kāļus un vāra pusmīkstus. Tad pievieno sadalītus ziedu kāpostus, sviestā apceptus sīpolus
No zemenēm grūtāk pagatavot labu kompotu nekā no citām ogām, jo zemenes ir ļoti gleznas, maigas, karsējot ātri izjūk un
Gatavas olas izdur ar formu, uzliek uz restētām un labi ievircotām tomātu pusītēm un sakārto aploka veidā uz apaļas plates.

TOP 20 RECEPTES ŠODIEN

Jaunumi

Uzvārītam pienam pieliek sagrieztu baltmaizi, un sviestu, pēc tam, stipri kuļot, visu savāra biezu. Kad mīkla atdzisusi, piejauc jēlas olas,
Olu dzeltenumu saputo ar cukuru, piejauc berztu citrona mizu, izsijātus miltus un svaigu skābu krējumu, un beigās visu sajauc ar
Biskvītus ieliek pārmaiņus ar makaroniem cepamā bļodā, ko iepriekš iesviesto. Olu dzeltenumu sakuļ ar cukuru, tad sakarsē baltu vai sarkanu
Baltmaizei noņem garozu, aplej ar iecukurotu melnu kafiju, sa­šķaida putrā, sajauc ar karstu sviestu, kad biezenis atdzisis, piejauc olu dzeltenumu
Biskvītus apslaka ar stipru vīnu, ar daļu biskvītu, tos liekot stā­vus blakus vienu otram, apliek formas iekšējo apmali, bet pārējos

Populārakie

Mimoza no tunča
Novāra kartupeļus ar mizu, burkānus un olas. Visu nomizo un rīvē uz smalkās rīves, katru produktu savā traukā. Olas baltumu
Siļķe kažokā
Novāra, līdz top mīksts kartupeļus, burkānus un bietes, visu nomizo un sarīvē uz vidējās rīves kārtu no dārzeņiem atsevišķā traukā.
Kabaču ikri.
Kabačus un burkānus nomazgā un nomizo, kabacim iztīra sēklas(ja tādas ir), tad sarīvē. Kabačiem lielā rīve, burkāniem vidējā. Sīpolu nomizo un
Tomāti savā sulā (bez pasterizēšanas)
Šai receptē neizmanto kā parasti veselus tomātus, bet gabaliņos grieztus. Ņem gatavus tomātus, noskalo aukstā ūdenī, liek bļodā un pārlej ar
Kabaču ikri ziemai.
Visus dārzeņus rūpīgi nomazgā, notīra un sagriež mazos gabaliņos. Jaunus kabačus var netīrīt no mizas un sēklām.  Sīpolus griež smalki. Burkānus,

Produktu masa

TOP Sadaļas

INFO